|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebice 2016
12.10.2016 19:34:13   
zmajek
Ja sam imala prvi carski..i sad.nezz..jako se bojim prirodnog..kako to dogovoreni?user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1201
12.10.2016 19:37:21   
vepikica
Huh... a bit ce sve ok...znam dosta cura koje su rodile prirodno nakon carskog... ako je naravno sve ok 😊

A ja sam prvi porod imala vaginalni i komplikacije kasnije , rupturu do crijeva i tako pa ne mogu vise vaginalno... 😔😔😔

Ugl.dogovorit cemo carski da preduhitrimo trudove (nadam se da nece krenut samo prije jer sam na mirovanju vec 3 mj zbog otvaranja haha...)

(Odgovor članu zmajek)
Neposredna veza do poruke: 1202
12.10.2016 19:46:46   
zmajek
ma bit će al ja bi radije carski ipak..hahah kad bi mogla birat :D

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1203
12.10.2016 20:04:52   
bubulu
Juhuhu cuke sve jos sitno brojite, zacas bu to proslo! Samo bez panike...
Jedva cekam da sve rodite pa da o bebicama bljucanju cavrljamo user posted image
Drze se zadnje tjedne...
Dobrodosla zmajek

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1204
12.10.2016 20:08:45   
zmajek
I jedva cekam..hhahahha vec mi je dosta...:D
Hvala....:)

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 1205
12.10.2016 22:19:25   
Rotkvica
Dobro nam dosla zmajekuser posted image
To je znaci druga trudnoca?

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1206
12.10.2016 22:28:57   
vepikica
Cureeee...vi koje imate stariju djecicu...da li planirate da am dolaze u posjete u bolnicu kada rodite??!!
Moj ce imati 2god i 3mj i nekako mislim da je bolje da ne dolazi jer ne znam kako cu mu objasniti zasto sad mama mora ostat s bebom tamo a on ne moze biti samnom ... iako ce mi faliti za poludit i vec sad ne znam kako cu bez njega te dane... culi bi se telefonom a vjerujem da ce njemu s tatom biti ful super.

Sto vi mislite?? Joooooj 😔😔

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1207
13.10.2016 8:45:32   
Rotkvica
Sve ovisi od djeteta do djeteta i o dobi. Moja ima 6,5 i vec sve kuzi. Pricali smo o tome da mene nece biti 3,4 dana kuci ali da ce me moci posjetiti u rodilistu. Iako mislim da Splitsko rodiliste ne dopusta ulazak djeci na posjete!!!! Ali mi cemo se praviti blesavi.

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1208
13.10.2016 8:47:01   
Rotkvica
Normalno jenda ce ti faliti al imat ces drugog posla i ako je on dobro zbrinut neces biti toliko u bedu..❤

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1209
13.10.2016 10:28:53   
zmajek
Hehhe je druga nakon 10 god ...:)
A sad imam osjecaj ko da to nikad nisam prosla ...vise nist neznam sve sam zaboravila user posted image user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1210
13.10.2016 12:27:51   
Leilani

IZVORNA PORUKA: vepikica

Cureeee...vi koje imate stariju djecicu...da li planirate da am dolaze u posjete u bolnicu kada rodite??!!
Moj ce imati 2god i 3mj i nekako mislim da je bolje da ne dolazi jer ne znam kako cu mu objasniti zasto sad mama mora ostat s bebom tamo a on ne moze biti samnom ... iako ce mi faliti za poludit i vec sad ne znam kako cu bez njega te dane... culi bi se telefonom a vjerujem da ce njemu s tatom biti ful super.

Sto vi mislite?? Joooooj 😔😔

Da se ubacim tu kao padobranac user posted image
Uglavnom, da napisem iskustvo moje seke. Prvi dan je maleni isao s tatom i samnom (2 su mu godine). Veselio se mami i ona je bila s njim dok je tata uzivao sa maleckom. Onda smo se izmjenjivali. Vidio je bebu, malo podragao. I rekli su mu da je to seka jer su mu i prije stalno govorili da je seka u trbuhu. Nije bio jako zainteresiran pa je izlazio iz sobe. Drugi dan smo isto isli skupa i baka je isla i vise se bavili njime nego sto smo gledali malenu tako da se ne osjeti zapostavljeno. Onda kad smo morali otici rekli smo da mama dolazi sutra i tako nekako su njih dvojica uspjeli sami. Onda mu nije bio preveliki sok kad su dosli doma jer je vec vidio sekicu. Uglavnom sve je dobro proslo bez puno suza user posted image

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1211
13.10.2016 14:30:19   
Želimbebu
Zmajek, dobro nam dosla :) nemam strah od poroda jos, a cula sam zenu kako se dere dok sam bila na ctg-u :D sad sam izgleda u fazi, ima jos vremena! Cak mislim da cu prenjet! Ima zadnja da rodim user posted image ... jel vam krci nekad bas u trbuhu, nisu crijeva! I to vecinom kad me uhvate ti menstrualni bolovi!

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 1212
13.10.2016 14:52:43   
zmajek
Ma nije strah nego nezz nebi voljela.da me opet maltretiraju ko prvi put...ja cujem samo kad se bebolina rita ko manijak je ponekAd hahhaha :D user posted image

(Odgovor članu Želimbebu)
Neposredna veza do poruke: 1213
13.10.2016 15:12:13   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image Briciola - 08.09. user posted image (Sv. Duh) - Stigla curica 21.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image ertzui - 27.09. user posted image (Vinogradska) - Stigao nam Petar 22.09.
user posted image nymeria - 29.09. user posted image (Petrova) - Stigao Fran 27.09.
user posted image Tajci66 - 30.09. user posted image (Sv. Duh) - Stigla curica 03.10.
user posted image aries - 17.10. user posted image - Stigao Lukas 03.10.
user posted image bubulu - 18.10. user posted image (Sv. Duh)
user posted image mama m - 18.10.
user posted image Tea285 - 25.10. user posted image
user posted image kikirikica - 25.10. user posted image (Koprivnica)
user posted image ivanaflyc - 04.11.
user posted image vepikica - 11.11. user posted image (Sv. Duh)
user posted image samoja - 11.11. user posted image (Petrova)
user posted image zelimobebu - 12.11. user posted image
user posted image Rotkvica - 18.11. user posted image

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1214
13.10.2016 15:28:59   
Rotkvica

IZVORNA PORUKA: Želimbebu
jel vam krci nekad bas u trbuhu, nisu crijeva! I to vecinom kad me uhvate ti menstrualni bolovi!

Da, bas sam u posljednje vrijeme skuzila to neko krcanje, al ne znam sta je to. Ne zabrinjavam se jer mi zvuci kao normalno glasanje probavnog trakta. user posted image

Prije par dana me uhvatila frka od poroda, sad me prosla. Nije da se veselim porodu, al zelim da sto prije prodje u svakom slucaju. Vec mi je preko glave bit trudna, pogotovo sto je MM u nekim poslovima pa na njega malo mogu racunati za pomoc u i oko kuce, mala starija trazi svoje, a ja bi samoooo lezala i odmarala. Nemam snage na dane ni rucak skuhat (kao npr.danas pa sam narucila pizzu, sebi sam uzela vegetarijansku, kao zdravija je user posted image ).

Ne bi htjela jos mamu gnjavit da mi se mota po kuci jer ruku na srce trenutno jako cijenim svoj mir i sta manje motanja po kuci.

zmajek i ja se nakon 6,5 godina osjecam kao da sam sve zivo zaboravila i kao da nikad nisam imala bebu u kuci.

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

Neposredna veza do poruke: 1215
13.10.2016 15:31:52   
Želimbebu
Zmajek, to ce biti mali nogometas user posted image
Moja cura nije udaracica , al se voli gurat bas! A ima dana kad je i mirna da me uplasi nekad!
Uf, nadam se da ti porod bude lagan i sve u redu da prodje! Meni je prvo pa neznam sta me ceka tako da cemo vidjet!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1216
13.10.2016 15:37:01   
Želimbebu
Rotkvice, pa ne zabrinjava ni mene al mi smjesno...kao da sam gladna a nisam, apetit mi je smanjen maximalno, jer su mucnine pocele opet! user posted image Vama koje vec imate dijete teze ide to odmaranje a ja sama u stanu do 17 h pa udri cisti, spremaj, kuhaj! Iako na dane mi se nista neda, ma jos malo...onda nam krece ne odmaranje!
Ta pizza vegeterijanska meni dodje kao da pasem travu, nesto konkretno treba user posted image

Neposredna veza do poruke: 1217
13.10.2016 15:55:20   
Rotkvica
Ma jooook, baš mi je dobro legla pizza. Bila bogata povrcem. I mala se nabubala dobro i napokon umirila. user posted image
Inace je jaaaaaako zivana, toliko jako se udara da poprilicno zna biti bolno i neugodno. Srecom, nocu jako rijetko jer onda ne mogu spavati od nje.
Takva je bila i moja prva cura, a i kad je izasla van nastavila je biti zivahna.
Ima li nade da ce ova biti neka mirna dusica? user posted image

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

Neposredna veza do poruke: 1218
13.10.2016 18:17:25   
zmajek
Mali rambo hahahah :D meni je drugo al ipak hjoj..jedva cekam da sve prodje to...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1219
13.10.2016 18:20:02   
zmajek
Eto onda sve jasno :))

Neposredna veza do poruke: 1220
13.10.2016 18:23:31   
zmajek
Ja sam zadnja hahah jojjjj user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1221
14.10.2016 15:31:49   
Želimbebu
Rotkvice, ima nade da bude dobra,kad izadje iz pubertetauser posted image kazu da kakve su u trbuhu budu takve i kad se rode,e sad... Ako cemo po tome,moja je u toku dana mirna al navecer krene veselje i naravno kad ja spavam onda je budna al mogu ja spavat!
Uf,zmajek cekam i ja da rodim,ne jer mi je tesko vec zelim da ovu malenu upoznam! :) vidjet cemo kakvo je stanje na kontroli...

(Odgovor članu zmajek)
Neposredna veza do poruke: 1222
15.10.2016 8:37:42   
zmajek
user posted image znam kako tie...osječam se nikud nikam više hahah..i da vidim tu bebušku malenu hehhe....ja sad 18 og idem na kontrolu opet pa ču vidit baš me zanima kolko je teška i tak možda koja slikica..da ja pitam svoju gin za porod pošto sam prvi imala carski kak bi sad to trebalo izgledat neče misli da nisam normalna ???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1223
15.10.2016 10:03:03   
Želimbebu
Pa mozda ces i prirodno! Znam curu koja je nakon prvog carskog,dvije trudnoce poslije rodila vaginalno bez problema! Sigurno i da je bolje tak,osim kad su komplikacije u pitanju nedo Bog!
Mi 19.10 imamo kontrolu,mislim da ipak nece biti kako je prognozirala doktorica ranije,mojoj curi fino unutra...al mi smo spremni svakako! Danas 36+0... Dva ili tri puta su mi mjerili kilazu bebe! :)

(Odgovor članu zmajek)
Neposredna veza do poruke: 1224
15.10.2016 10:59:27   
zmajek
Nek bude kak mora I cim brze hehhe :) meni nije ni jednom rekla kolko je teska :/

Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!