|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - listopad 2016.
11.10.2016 14:11:25   
belina
Pozdrav cure, evo samo da se javim da sam čekala od 8-12 za pregled koji je trAjao 5 min. U dnevnoj bolnici, u njihovoj spavaćici, smrzla se, al evo gotovo je: sve je uredu, unutrašnje ušće je skroz neprohodni a vanjsko skroz otvoreno. Al njoj je bitno to unutrašnje. Doktorica je bila divna i na kraju je došla samo radi mene jer drugo doktor kao nije znao šta ona želi. Ugl.kad budem trudna jednog dana nece mi Trebat odmah raditi serklaz jer je sve ok

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 201
11.10.2016 15:10:50   
perlica55

Trudilice:

user posted image daxy - 10.10. -ponosna user posted image
user posted image mali andeo - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 13.10.
user posted image tintin - 14.10.
user posted image belina - 17.10.
user posted image rosie - 18.10.
user posted image Leilani - 22.10.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 202
11.10.2016 15:15:02   
perlica55
Tina nisam znala da samo 3 mjeseca radite user posted image
Sretno u novom ciklusu, žao mi je zbog user posted image
Belina, super vijest, važno da je dolje sve kak treba biti, čekanje
se isplatilo user posted image user posted image user posted image Sada razradite
ratni plan..
Jupiter, kak si se snašla? Sluša li L?
Tintin, kak je bilo na s-gramu???
Daxy gdje si danas???
Mali andeo ni tebe nema, jesi ponavljala test? Jel ti sutra beta? Sretno user posted image
Odoh domeka ranije, pusa svima..

Neposredna veza do poruke: 203
11.10.2016 16:16:09   
Hajdi
Perlice možeš i mene skinuti s liste, stigla je i moja user posted image .
Nikad je lakše nisam dočekala.

Belina drago mi je da je pregled dobro prošao, sad si mirnija user posted image user posted image .

Pozdrav svima user posted image

< Poruku je uredio Hajdi -- 11.10.2016 16:17:23 >

Neposredna veza do poruke: 204
11.10.2016 16:58:54   
hipo
Jucer me izbacilo, a dans gosti pa nikako da svratim i cestitam na beturini i malim srcima koja htabro kucaju!user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 205
11.10.2016 17:39:07   
tintin
Hajdi draga jako mi je zao, grlim, nadam se da cete iduci ciklus user posted image zaobici.
Spermiogram slikala i poslala svojoj dr kaze da je odlican, progresivno pokretnih 65 posto a to je najbitnije na nalazu, sad kad dobijem m kaze da krecemo s terapijom, eto sad mi je laknulo zbog nalaza user posted image iako sam se brinila jer je na dnu nalaza pisalo da se broj spermatozoida nije mogao izmjeriti zbog velike viskoznosti, ali dr tvrdi da je to nebitno, da je najbitnija progresivnost.
Mali andjeo sretno sutra s betom neka bude lipa brojka kao i kod Daxy prije dva dana.
Pozdrav svima

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 206
11.10.2016 17:48:03   
mali andeo
evo mene cure...
dan mi je banana..imam užasne bolove..bojim se user posted image user posted image
unatoč testu,nekako ..ne znam ,čudan osjećaj !
ne mogu ga opisati...ponovila sam test ,crta isto i isto svjetla..tako da me to brine..
da nije user posted image

hajdi žao mi je radi glupače ...sretno iduči mjesec!

tintin super zbog nalaza !!user posted image
dalje u nove pobjede !!

mičem se s raje ,jer sam strašno negativna !!!user posted image user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 207
11.10.2016 19:09:44   
daxy
Dobar dan. user posted image

Vas je puno da bih svakoj posebno zahvalila. Šaljem svima:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

htjela sam neki dan napisati chrnoj da se drži! user posted image
Neko sam propustila....

rosie i ostale curke,PMS vam je jedna velika obmana. Vjerujte vi meni na riječ.
Evo ja ga još imam. Boli me i svako malo imam grčeve. Klasični PMS simptomi,a beta 759+...

tintin super progresivnost kod TM! Bravo! user posted image

perlice draga, user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !
Baš sam sretna zbog tebe! Nek se sve nastavi tako uredno!
Imala sam nekih obveza danas,pa nisam stigla na RR. Hvala ti za listu,baš mi je čudno vidit ovaj znakić. user posted image

pinky nadam se da će M. brzo ozdravit! Držte se! user posted image

anandi user posted image user posted image user posted image user posted image za bebača! user posted image
Još s velikom guzom! user posted image user posted image user posted image

snjeguljice tko ti brani da se vratiš na listu? user posted image user posted image
Zajedno s našim Pinky i hipo!

tinast žao mi je zbog user posted image . user posted image

Hajdi zar je i tebi stigla user posted image ? user posted image

Jupiter ma nek ih je i troje! Samo da sve bude u redu i da budu živi i zdravi! Sve ću podnit! user posted image

belina super za pregled! user posted image
Ajde ako ti nije problem da mi pojasniš to s ušćem? Ne razumijem što se događa...

mali andeo mene boli junački jedno 5-6 puta u danu. Kao da će user posted image svaku sekundu.
Napisala sam šta mi se dogodilo u subotu...
Jučer sam čekala doktora i ispričala mu sve i pitala za savjet!
On kaže (a ja mu bezuvjetno vjerujem) da je to sasvim normalno i učestala pojava.
Dokle god nema krvarenja da ne brinem! Krvarenje je jako loš znak. Grčevi su normalni.
Popodne sam i svoju gin isto to pitala i istu mi je stvar rekla.
Imam savjet,ako te baš boli jako kao mene,lezi na bok,fetus položaj (ja stavim jastuk između nogu),umiri se i diši.
Samo se skoncentriraj na disanje. Broj 1 za uzdah,broj 2 za izdisaj. Ponavljaj to u mislima. Meni pomaže.
Nemoj mislit da i mene nije strah. Strah me,al nekako se borim.
Dobila sam efferalgan ako me bude bolilo jako,to smijem popit.
Međutim ja ne želim jer mi to s disanjem i ležanjem pomogne,grč prođe kroz nekih 5-6 minuta.

I meni je crtica na testu bila puno svjetlija nego sam očekivala. user posted image
Ništa ti to ne znači. Sutra čekam da nam javiš ogromnu betu!
Navijam za tebe!
Nema odustajanja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 11.10.2016 19:11:17 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 208
11.10.2016 21:45:16   
papučica
Dobro veče sretna Rajo user posted image

sinioć sam imala goste i dok sam poslije njih sve pospremila, istuširala se, i legla u 01h. Idem reko da vidim šta mi ima na Raji
e baš ste me u to doba uznemirile user posted image , baš sam se radovala , nekako sam se osjećala baš uznemireno, uzbuđeno. Ma bravo cure user posted image

Daxy sve najbolje ti želim sa tvojom mrvicom i tebi Mali andeo čestitam

Perlice za srce junačko, neka je sa srećom

Anandi zemljakinjo od srca neka je sretno

Belina draga e neka je to dobro i nema onda serklaž, bježi kakv serklaž sad će to biti dobro

Hajdi znam kako se osjećaš i nemam ti šta pametno za reći, ali hvala Bogu pa imamo priliku svaki mjesec da se trudimo i nadamo user posted image

Tinast i ti u nove pobjede biće jednom user posted image

Pinky nadam se da je M bolje što iskreno želim .Uh nema ništa gore kad djeca budu bolesna onda čovjeku nije ni do čega

E ja sam na Lh trakicama user posted image

i sama se sebi smijem , nikad ih nisam koristila pa sad se učim u kasnim godinama.

Cure još jednom čestitam na crticama a nam koje to čekamo da vam se pridružimo uskoro user posted image

Neznam jesam li koga zaboravila ,oprostite, nije ni malo lijep osjećaj ako te se neko ne sjeti ali vjerujem da niko od nas to ne čini zato što neće nego nas ima puno pa se ne možemo sjetiti.

< Poruku je uredio papučica -- 11.10.2016 21:53:52 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 209
11.10.2016 22:10:02   
papučica
Tintin tebe nisam spomenula ali sam te se sjetila

Super za spermiogram što je takav, Sjećam se MM je imao 19% joj ja se ubila u pojam, reko nema ništa od toga. Malo se poboljšao i eto moje djevojčice.
Ali ja sam imala priraslicu u lijevom jajovodu pa zato nisam odmah ostala trudna nego poslije pet godina, budala čekala sam to zadnje da uradim, propuhivanje. hvala Bogu uspjelo je

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 210
11.10.2016 22:24:05   
Hajdi
Daxy stigla je, al vjeruj mi jednom neće doći, u to čvrsto vjerujem user posted image
Nekako sam sigurna da smo ovaj mj profulali O, al i da nismo tko zna jel bi bilo bolje..
Tu je brzo već novi pokušaj, pa će možda biti više sreće..
Ako to ne upali nadam se da ću iza toga biti u postupku sa sretnim ishodom.

Mali anđeo ne boj se grčeva, čini mi se da je puno trudnica opisivalo slične grčeve, osim toga svaka je trudnoća različita. Pusti test, neka sutra velika beta pobije tvoje strahove user posted image user posted image

Papučice draga hvala na riječima podrške i utjehe, novi dani, nova nada... bit ćemo mi trudnice bez sumnje! user posted image
Baš si imala što čitati sinoć, sve same dobre vijesti uz poneki strah, al sve je to normalno.

Sve vas puno pozdravljam user posted image

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 211
11.10.2016 22:28:15   
Hajdi
Tintin i meni si promaknula user posted image , drago mi je da je dobar s-gram tm, to puno znači user posted image .
Sad je na redu nalaz hormona?

< Poruku je uredio Hajdi -- 11.10.2016 22:30:49 >

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 212
12.10.2016 1:02:05   
daxy
Curke,maloprije me probudio jedan gadan grč. user posted image
Mislila sam da neću izdržat.
Popila sam Efferalgan odmah,legla i molila Boga samo da me popusti.
Trajalo je nekih 15ak minuta.
Lagano je popustilo.

Strah me,al gledala sam i nema krvi.
Svi mi govore da su grčevi normalni,pokušavam se nekako smirit,al mislim da neću više zaspat.
Ako imate bilo kakav savjet,dajte ga ako Boga znate.
Strah me tražit po internetu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 213
12.10.2016 1:42:46   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, evo mene u kasni sat samo na minutu. Vraćam se na posao u četvrtak pa ću tada detaljnije.

Daxy moja milena, beta je prekrasna i toliko mi je drago da ti ne mogu napisat. Čestitam tebi i TM i držim fige da sve bude super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da te brinu grčevi ... ne znam kako ti pomoći, ali pripremi se da ćeš ih imati još neko vrijeme dok ti se maternica ne navikne na novog podstanara. I ja sam ih imala ... trajali su par minuta pa bi prestali, a vjerujem da su kod tebe bolniji kad si i ranije znala imati bolne grčeve. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Perlice, suze su mi bile u očima kad sam pročitala za malo junačko srčeko. Mazi bušu i uživaj! user posted image

Anandi i tebi čestitke na malom srčeku! user posted image Zar ne da je to najljepši zvuk na svijetu? user posted image

Mali andeo, samo hrabro i bit će sve super. Držim fige i navijam za veliku betu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam što pitate za mog M. On je bolje. Ja još malo kašljucam, ali napokon spavam duže pa koristim ovo BO za odmor. user posted image

Nemojte zamjeriti što se ne javljam poimenice ostalima, ali gibam u krevet. Pisat ću vam više kad se vratim na posao. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 214
12.10.2016 6:34:01   
belina
Jutro cure, daxy zao mi je zbog grčeva tako jakih. Mene su isto znali varat prva tri miseca. Trčala bi stalno u wc gledat jesam li procurila. Užas.tada sam pila neke tablete za očuvanje trudnoće vjerojatno neki progesteron ni se sjećam se. Lezi na lijevi bok kad te uhvati jer je tako prokrvljenost najbolja i probaj se opustit. Dobro ti je ta baza s disanjem. Bit će sve dobro!
A ovo šta me pitaš za ušće: kad sam išla na hsg nisu ga ispili Napravit jer je kateter stalno ispadao vani. I onda je dr mislila da mi je unutrašnje ušće ostalo otvoreno nakon poroda jer imam jako lošu kožu; strije, kilu Itd. A to joj je bilo važno radi event.trudnoce da zna treba li odmah Radit serklaz.
Hajdi i tinast stvarno mi je zao radi user posted image , bas sam se ovaj mjesec nadala za vasuser posted image
Mali anđeo sretno danas, mora bit sve dobro to se bebica još namješta , javi!!!
Perlice trudnice ima li mučnina! Ratni plan je sad skupit sve nalaze.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 215
12.10.2016 6:52:17   
daxy

IZVORNA PORUKA: papučica

Neznam jesam li koga zaboravila ,oprostite, nije ni malo lijep osjećaj ako te se neko ne sjeti ali vjerujem da niko od nas to ne čini zato što neće nego nas ima puno pa se ne možemo sjetiti.

Potpisujem. user posted image
Stvarno nemojte zamjerit ako nekog zaboravim spomenuti.
Pogotovo s mobitela kad tipkam,nezgodno se prebacivati s posta na forum i obratno.
Često mi osvježava stranicu,pa izgubim post i onda moram sve ponovo.

Hajdi draga,samo tako hrabro naprijed. user posted image

pinky hvala ti. Drago mi je da je M. bolje. user posted image
Ipak sam se usudila pogledati po internetu,izgleda da je to stvarno često.

belina hvala na objašnjenju. user posted image Sad kužim šta se dešava.
Legnem na desni bok,tako sam nekako navikla,al pokušat ću promijenit stranu da vidim hoće li mi biti bolje tako.

mali andeo šaljem ti tonu pozitivne energije!
Sretno! I jedva čekam da se danas javiš! user posted image

Ja sam na putu,danas ponavljam betu.
Iako su rekli da nema potrebe, al uz ove grčeve radije bih bila sigurna.
Bit ću nekako mirnija do ponediljka.
Jedva čekam taj UZV,a sestra predviđa da ću vjerojatno vidit i plod,a možda čak i srce...
Javim se.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 216
12.10.2016 7:09:54   
perlica55
Jutro cure, evo me prije neg odem na posao..
Hajdi žao mi je zbog user posted image
Daxy, nadam se da si jutros bolje, sretno s betom user posted image
Za grčeve zbilja ne znam kak da si pomogneš, osim da uzmeš tabletu
i umiriš se.. Mene nije jako grčilo, al bi mi bio pritisak dolje i lagani
grčevi kao pred mengu.. par dana nakon bete i to se smirio. Samo hrabro user posted image
Pinky, super da je M bolje, nadam se da budeš odmorila malo user posted image
Belina, super za ratni plan user posted image
Mali andeo sretno danas, nek beta bude trocifrena i ne zaboravi da je kod tebe bio
ET 2dnevnih mrvica user posted image user posted image user posted image
Pusa svima, idem se spremati...

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.10.2016 7:10:48 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 217
12.10.2016 7:41:36   
lidac0605
Jutro cure user posted image

Perlice trudnice veeeeliku pusu šaljem tebi i bebuški(dečecu user posted image )...čuvaj se zimska mamice našauser posted image

Daxy,Mali andeo sretno sa betama danas user posted image user posted image neka budu ogromanjske!!!
Daxy,to su sigurno blizići pa imaš grčeve user posted image ...eto ja ko neka baba narikača s tim nagađanjima user posted image

Pusa trudnice uz vas smo!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 218
12.10.2016 8:00:55   
mali andeo
Cure hvala vam..
Iako,javim se poslije 12...cekam na vađenje krvi..

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 219
12.10.2016 9:10:26   
tintin
Pinky draga bas mi je drago da je maleni bolje, veliki zagrljaj.
Daxy da grcevi su normalni na početku, samo su kod nekoga jaci a kod nekoga blaži, bit ce to sve u redu, sad se maternica namješta pa ćes osjetiti promjene.
Mali andjeo čekamo s nestrpljenjem, sretno draga.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 220
12.10.2016 9:31:08   
anandi
Jutroo cure
Nisam se stigla jucer javiti, zaglavi po gradu i smrzla se...posllije se uvukla pod dekicu, caj popila i naravno opucala me glavobolja koja me drzi evo i sada. Jedva sam evo malo jela.

Cure hvala vam od user posted image da uskoro sve osjetite ovo sto sam ja prekucer user posted image

daxy&mali andeo vibram za velike bete i cekam izvjestajuser posted image

daxy nemoj da brines, sve je to normalno. Ja sam ih prizeljikvala al nista i bas kad sam isla na uz i dr je ocekivala da me nesto boli i kad sam rekla nista mislila je da od ovog nema nista i da je zaostalo s razvojem.

Pinky super za malenog user posted image Pa jeeste najljepsi zvuk user posted image svako malo pustim sebi na mob i slusam

Perlice grlim user posted image

Hajdi zao mi je zbog user posted image novi mjesec nova nada user posted image

Papucice hvala zemljakinjo user posted image

tintin bravo za nalaz user posted image

Belina super da je sve ok, a zao mi je sto si tako dugo cekala

Leilani, Danira,tinast,snjeguljice.kazimira user posted image user posted image user posted image nadam se i ja da nisam koga zaboravila

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 221
12.10.2016 10:11:19   
Leilani
daxy i mali andeo navijam iz petnih zila za velike bete!! Vjerujem da ste u strahu i rado bih vas sad izgrlila obje i cekala s vama betu. Ali ovako vam saljem virtualni zagrljaj. ♡♡

tinast zao mi je zbog user posted image i vjerujem da ces uskoro zatrudniti bez pol muke :*

hajdi s miša mu poljubim...bas mi je zao, glupa user posted image Ali mi je svakako drago vidjeti da si pozitivna!

pinky drago mi je da ti je malecki bolje, a tebi zelim da se lijepo odmoris koliko mozes dok si na BO.

tintin super za nalaze sperimograma.

belina bas si me razveselila sa izvjescem iz bolnice. Ma bit ce to sve super. Mozda i u isto vrijeme krenemo u postupak user posted image

perlice zelim ti ugodan radni dan na poslu bez stresa. :*

anandi nek prestane glavobolja i uzivaj u najljepsoj melodiji srceka user posted image Ja se sva raznjezim kad pricate o tim zvukovima srceka.

Kod mene krenuo pms. Ja uopce ne znam tocno kad je bila O, ali znam da je bila ranije nego prosli mj. i to smo pokrili. Jer sam trakice radila na 14, 15 i 16 DC i bila je svjetla crtica, sto znaci da je prosla. I eto sad me bole cice jos od 14DC inace me uvijek par dana pred M pocnu boliti. Sad jos samo fali da su mi hormoni pobrkani, nadam se da nisu. U pon idem vaditi progesteron pa cu pokupiti nalaze od ostaloh spolnih h.

Saljem vam puse svima koliko vas ima. Tesko je i meni sve popamtiti ovako s moba.

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 222
12.10.2016 12:18:12   
Snjeguljica_83
Daxy, user posted image ja bih samo bila trudna mjesecima, mjesecima, mjesecima... Za ono poslije nisam spremna, još. Vidjet ćemo kad ću se ohrabriti.user posted image Iako, uzimajući u obzir trnoviti put do ovog malca, ne trebamo se čuvati, ali zbilja.user posted image Neki vrag u meni govori ovakve stvari, a nada se čudu... user posted image

Tebi i Malom anđelu, sretno s betom!!!user posted image

Imala sam te grčeve prva tri mjeseca, mislila sam da je gotovo, uz sukrvicu i onaj nesretni hematom, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Jooj kad se sjetim. user posted image
Ali da, grčevi su normalni. Ti si sklonija jačim bolovima, ali vjerujem da je sve u redu.user posted image

A joj, uskoro te očekuje user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 223
12.10.2016 12:19:10   
Snjeguljica_83
Cure koje je posjetila user posted image , žao mi je....user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 224
12.10.2016 12:56:58   
mali andeo
drage moje ,
sakupljam djeliće sebe ,svi moji snovi ,pali su u vodu nalazom bete ...
naime radi se o biokemiskoj trudnoći,beta jedva 20...
user posted image user posted image user posted image
tako da ,vjerujte mi trenutno ne mogu ni koraka dalje ...
javim se kada dođem k sebi user posted image user posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!