|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
16.2.2017 9:16:58   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image
user posted image kate82 - 12.03. user posted image user posted image

user posted image Geminice - 04.04. user posted image user posted image
user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image Mimo - 09.05.
user posted image Lagertha - 20.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image Tonks - 26.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06. user posted image
user posted image Vanja0606 - 06.06. user posted image
user posted image daxy - 18.06. user posted image user posted image

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 27.07.
user posted image valerie - 15.08.
user posted image lotta2017 - 18.08.
user posted image andy1 - 20.08.
user posted image Momof5 - 29.08.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 701
16.2.2017 9:19:00   
daxy

Naši pregledi:

LourdessPadme user posted image 17+3 user posted image user posted image
user posted image 20.02.user posted image

Ivana0710 user posted image 38+4 user posted image user posted image
user posted image 21.02.user posted image

Fiona0802 user posted image 33+5 user posted image user posted image
user posted image 23.02.user posted image

daxy user posted image 24+1 user posted image user posted image
user posted image 27.02.user posted image

valerie user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.03.user posted image

kiar user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 10.03.user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 702
16.2.2017 9:45:46   
daxy
Jutro. user posted image

Dan je predivan,pa ću skratit da malo izađem,a i da obavim nešto posla...

Super za sve uredne preglede! user posted image user posted image user posted image
Kad budete htjele stavit znakove za spol javite mi. user posted image

Ja još uspijevam obrijat nekako,doduše ne vidim šta radim,al po osjećaju radim.
Kasnije zamolim MM da poviri i izgleda da funkcionira. Vidit ćemo šta će bit kasnije.

Spavam još uvijek dobro. Ustajem stalno,al kao što sam i rekla malo protegnem leđa i bude dobro. Brzo zaspem poslije. user posted image

Eh da,OGTT mi je bio 4,8 a poslije 2 sata 2,8. Čak mi je i malo nizak al doktor kaže da je to super.

Geminice uživaj u ova dva tjedna! user posted image
Lijepo je da si sve pripremila! Sve nam javljaj!!! user posted image
Znači i blizanci se čak do tog perioda uspiju okrenit? Nevjerojatno.

kate eto tebe pred ciljem! user posted image user posted image
Kako si? Ima li novosti? Javi se svakako.
Kažu žene da taj čep baš bude komad sluzi,ne samo iscjedak nego i slozavi komadić.
Nisam nikad rađala pa ne znam iz prve ruke...
Jel idete na vaginalni porod ili? Javljaj...

Ivana meni nije tog iscjedka puno (po mojim kriterijima). Bude ga (baš tog bjelkastog) recimo ujutro kao žlica od kave al tijekom dana i ne primjetim nešto da curi.
Bude nekad vodenkasto i prozirno al količinski malo.
Sad moje obilno i doktorovo obilno očito se razlikuje.
Nije mi dao antiboitike nego Vagisan (mliječna kiselina) koja vraća ph vrijednost i sprječava razvoj (postojećih) bakterija u infekciju. Kupila sam 2 kutije i pljunila 180kn za njih. user posted image
Al nije mi žao para. Bit će mi krivo ako mi ne pomognu. user posted image

Između ostalog doktor mi je zabranio duža potovanja i napisao mi na nalaz: "Mirovati!"
Prokomentirao je na kraju da bi meni jedini problem mogla biti potencijalna infekcija. Inače je sve u savršenom redu.

Odoh sad na sunce. Uživajte u lijepom vremenu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 703
16.2.2017 11:12:44   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: daxy

Šesta sreća? user posted image user posted image

Daxy,vec me neko vrijeme manta ta ideja user posted image -luda sam user posted image
Al o tom potom...mooozda za nekih godinu,dvije i onda bi vec stvarno bilo dosta jer iza 42 fakat vise ne bi rađala..

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 704
16.2.2017 11:15:00   
PinkyFunkyBirdy
Perlice, bravo za tvoju živahnu curicu i neka se tako lijepo nastavi i dalje. user posted image user posted image user posted image

Bravo i svim ostalim trudnicama na dobrim pregledima i zdravim bebicama! user posted image user posted image user posted image

Pisale ste prije o dojenju. Samo sam vam htjela reći da nemojte dozvoliti da vam itko radi stres oko toga. Ako ide ide, ako ne nećete biti ni prve ni zadnje kojima nije uspjelo. Dajte si neki period koliko ćete pokušavati ako vam ne uspije odmah i stvarno nedajte da vam itko pametuje da to MORATE ili nešto slično. VI ste mame i VI znate najbolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Još je neka pitala za BH kontrakcije. Ja nisam odmah znala da ih imam, ali sam kasnije skužila da su to bile BH kontrakcije. Meni je osjećaj bio identičan kao kad se bebica proteže s jedinom razlikom da je trbuh bio ravnomjerno izbočen. Inače kad se bebica proteže obično negdje bude kvrga - gdje je bebač gurnuo nogicu, rukicu, glavicu ili koji već dio, ali bude trbuh "izobličen", a kod BH kontrakcija mi je trbuh bio skoro četvrtast, odnosno kao da su mi s desne i lijeve strane trbuha po jedna identična kvrga i onda sam se svaki put pitala što to proteže da budu takve identične kvrge. user posted image Kad su krenuli trudovi imala sam identični oblik samo je bilo bolno. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 705
17.2.2017 12:26:23   
daxy
Sad kad sam tu,sve utihnulo. user posted image

lidac znala sam! Ma ti si kraljica! user posted image user posted image
Čuj, ako možete i želite, zašto ne biste?

pinky u pravu si. Ja ću se potrudit oko toga.
Imam priju koja je uz izdajanje prvih mjeseci i najbolju volju na kraju odustala od dojenja.
Pokušala je i dala je sve od sebe i mislim da je to više nego dovoljno.
Ja sada imam ogromnu želju i volju,al ako ne budem mogla dat ću AD i bit ću mirna s tom odlukom.

Mislim da je jako bitno educirat se i naučiti osnove.
Ako znaš kako to funkcionira i ako izostanu veći problemi mislim da većina žena može dojiti.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 706
17.2.2017 12:40:43   
anandi
Heloooo bebele, evo i mene nakon duzeg perioda.
Vidim ima nas dosta i ja sam samo preletila ali slabo sta pohvatala sta ste pisale user posted image
Mi smo dobro, guramo 26+4 i mogu vam reci malac me unistava, pa dijete je hiperaktivno. Mozda dnevno samo 3-4 sata spava, non stop nesto unutra istrazuje user posted image
Po cijelu noc ne spavam, moje spavanje je od 7 do 10h i to je to, ostatak dana i noci sam ko zombi.
Proteklih dana sam i sopingovala, sva sreca jer sad ne bi mogla. Ne mogu dugo da stojim a kamoli da setam. Jedva cekam uz da dr vidi, po meni je bebac nisko. Pupo mi je bas porastao ali mogu komotno saku stavit ispod grudi. Polozaj mu je vodoravan ispod pupka vise od mjesec dana, glavica na lijevoj strani, guza kod karlice a nogice na desnoj i kad se okrece, okrece se ko valjak. Predvece me uhvate i grcevi, izboci mi se kao pravougaonik.

daxy moj naredni uz je 28.2. a tad cu biti 28+0.

Eto ja se vama iskuka user posted image

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 707
17.2.2017 15:50:20   
Ivana0710
Evo i nas danas u 38.tt user posted image Za svaku bol koju osjetim mislim da je trud, mm mi nece vjerovati kad ih budem stvarno imala, jer mu svaki put kazem e sad mislim da su stvarno user posted image
Bas sam zadnjih dana postala nesto nervozna, lako pozivcanim, i bas mi je psihicki nekako tesko, vise nego fizicki. Vjerojatno i briga oko poroda i svega ostalog. A nesto i slabo mirujem, stalno sam negdje, stalno u pokretu i onda kad navecer legnem jedva se okrenem u krevetu. Al kad sam takva, ne mogu zamisliti da prelezim dan, odma padnem u depru neku.
Sad smo svaki drugi dan na ctgu, malac se resovito javlja, jedva cekamo da ga vidimo (i da prodje taj porod) user posted image

< Poruku je uredio Ivana0710 -- 17.2.2017 15:51:10 >

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 708
17.2.2017 17:05:47   
Tonks
Evo i nas s pregleda. Imamo cijeeeelu kilu user posted image meni to malo puno ali dobro, prva je trudnoća pa mi je sve punouser posted image Stalno vas pratim, al nemam kaj pametnog napisat hehe
Ljubim vas sveeeee

(Odgovor članu Ivana0710)
Neposredna veza do poruke: 709
17.2.2017 20:12:05   
kate82
Pozz..svima dobro smo,lezimo u bolnici..svaki dan mi rade ctg uredan je..iscjedka ima ponekad...cekamo da udemo u 38 tjedan da nas doktorica porodi,to ulazim 26.02... kroz taj tjedan ce me jer mi se doktorica vraca 27.02 sa g.o...valjda cemo dotad izgurat user posted image ...a sad u ponediljak 20.02.smo 37+1 i tad bi trebali opet na ultrazvuk ...

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 710
19.2.2017 13:09:54   
Ivana0710
Kako ste se vi koje ste vec rodile osjecale pred porod? Mene zadnjih dana izgleda bas deru hormoni. Tijekom cijele trudnoce nebi mogla skuputi 5 dana da sam bila nervozna i zivcana a sadaaa koma. Skoro svaki dan povremeno glavobolja, plakala bi na svaki sitnicu, strahujem od postporodjajne depresije. I prije trudnoce i tijekom nje sam imala ogroman osjecaj spremnosti za bebu i majcinstvo, a zadnjih dana se osjecam nespremnijom nego ikad! Zivimo kod muzevih roditelja, kuca nam tek iduci tjedan krece sa gradnjom, papire za nju smo cekali sigurno god.dana, i do zime se sigurno necemo uspjeti odseliti, i onda me jos i to muci, kako ce to sve ovdje funkcionirati sa bebom, kako cu se ja ponasati, muzu ce mi sad krenit i sezona posla tako da uglavnom po cijeli dan nece biti kod kuce i sva sam na iglama, ne znam kako da si pomognem user posted image . Najgore mi je sto se ne zelim tako osjecati, zelim biti sretna i zbog trudnoce i zbog bebice, a ne znam kako user posted image

(Odgovor članu kate82)
Neposredna veza do poruke: 711
19.2.2017 19:45:15   
Viola6
Ivana potpuno te razumijem kako ti je... evo ja isto bila spremna sve do sad kak se broje zadnji dani pa kad krenem razmisljati o svemu ajmeeeeee skuzim da nista neznamuser posted image
A sto se tice i mi tek krecemo sa uređenjem stana u kuci iznad suprugovih roditelja za sad smo jos s njima i isto nisam sigurna kako ce sve to teci i jos sa bebom a isto ga nema zbog posla..
Tako da te razumijem.. ali budemo nekako izgurale, kako ostale tako i mi

Neposredna veza do poruke: 712
20.2.2017 0:24:39   
bubi0506
Bok drage moje, ja ne pisem stalno al vas pratim. Evo danas tocno 29+4 i nekako barem ja se osijecam tako ogromno i tromo. Anandi kazes da nemozes e tako sam i ja kukala al sto vise ide vremena jos manje mogu. Stan mi je katastrofa tako da trazim neku zenu da mi dode u ispomoc al same agencije u oglasima, imam osjecaj da nitko nebu radio a ja zivcana jer bi htjela a nemogu. Dragi trebao doc za 3 tjedna pa da skupa krenemo u soping a na kraju ga ostavilo duze i bit cu sretna ako dode do poroda kuci a ja em stan ko da je bomba u njemu, tako rec nista nisam kupila, ma sve ovo fosad je sitno a ja vise nemogu hodat po centrima ko prije tako da se sopingu i ne veselim pretjerano a ne da sam natecena i grozna nego sam bomba i po...neznam. imam osjecaj da sam ogromna a i previse sam dobila kila da me sram rec koliko. Tako da sve to me cini nervoznom. Nebi isto htjela bit takva i pitam se kako uvijek na slikama one trudnice okruglih trbuha s osmijehom sve krasno a ja em predebela, natecena, dlakava, cangrizava user posted image veselim se svemu ja nego vise ta spoznaja preko noci da vise nemogu niti imam snage i puno toga vise nemogu a pomoci niotkud. Sad jel spadam pod depresivne trudnice neznam ili hormoni ili takav dan... i sve kazu udebljala se 5 druga 10 kila...a ja punih 20 dosad user posted image pa sta cu jedem zdravo i sve al lijepe se kile na mene i da samo vodu pijem i tako je, debela sam i sta cu, ko slon u staklarni sam...a sta ce bit do 40-tog pitam se user posted image

(Odgovor članu Viola6)
Neposredna veza do poruke: 713
20.2.2017 9:01:27   
daxy
Dobro jutro,drage moje. user posted image

anandi ja sam isto mislila da su bebice nisko,kad one ispod rebara. Ja ne znam kako.
Beba desno mi doslovce pritišće žuč glavom. user posted image
Koji organi su mi se i gdje ispremjestili ja nemam blage veze.

Tonks meni se sve čini malo,a tebi sve puno! user posted image
Po aplikacijama moje bebice sad imaju po pola kila! Meni to izgleda tako malo.

kate javi nam kako je prošao UZV! user posted image

Ivana i najspremniji se osjećaju nespremno prije poroda. Čak i kad imaš sve čini ti se da nešto fali.
Sve će se srediti i sjest na svoje mjesto. Mislim da te hvata trema i da ti se situacija čini gorom nego zapravo je.
Mi ćemo bit tu i kad rodiš ako ti zatrebamo. user posted image

bubi a nemaš nikoga da ti pomogne u kući? user posted image
Ja se ne smijem žalit jer sada još uvijek mogu sve sama. Doduše to traje i traje i traje,al uspijevam.
Podijelila sam si zadatke i svaki dan nešto sredim i tako u krug.
Međutim kad više ne budem moga doći će mi mama,a i prija mi se ponudila da mi očisti kuću prije poroda.

Nisam ja ni upola spremna za bebe. I još uvijek čekam stvari od prija. Ne znam šta ću dobit,pa tako ne znam ni šta trebam kupit.
To doduše jesu sitnice,al nakupi se toga.
S početnog spiska sam prekrižila neke stvari,al on i dalje stoji i čeka.
Trebala bih kroz ovaj tjedan dobit kolica i autosjedalice.
Komoda stiže kroz 3. mjesec.

Ja se dobro osjećam i za svoj pojam još sam dosta pokretena.
Imam +10 kg,a osjetim ih kad spavam jer se okrećem ko tuljan. Jedva!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 714
20.2.2017 13:46:47   
kate82
Evo nas sa ultrazvuka...danas smo 37+1...a bebe svaka oko 3.000 -3.200 kg..dr mi rekao da ako dobijem svoje trudove da ce to ic brzo ...pa mozda i vaginalno...ako ne kad udem u 38 tjedan ...a to ulazim u nedilju...znaci u pon -uto ce me poradat 😀😀

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 715
20.2.2017 18:23:16   
Ivana0710
Hvala na savjetima user posted image

Kate kad god da bude zelim ti sretan i uredan porod user posted image
Mi smo danas 38+3, zasad smo na ctg-u svaki drugi dan jos kod svoje doktorice, pa od iduceg tjedna cini mi se krecem u bolnicu. Svaki dan se nadamo da ce biti sto prije, ali nikakih naznaka user posted image

(Odgovor članu kate82)
Neposredna veza do poruke: 716
20.2.2017 20:23:08   
LourdessPadme
Evo da se na brzinu javimo s pregleda
Beba se podigla ,ja zatvorena,sve super izgleda.
Opet nam se cini da smo vidjeli pisu . Opet nas je narucila za 2 tjedna da napravimo cervikometriju pa da zakljucimo tu pricu s otvaranjem.
I za 3 tjedna idemo na anomaly scan na odjel u bolnicu.
Pusa svima

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

Neposredna veza do poruke: 717
20.2.2017 21:54:48   
daxy
kate super kilaža! user posted image user posted image
Super si dogurala! Puno pu o sreće i nek sve prođe brzo i što bezbolnije! user posted image user posted image

Lourdess kakvo otvaranje. user posted image Jesam šta propustila?
Znam da je bebica bila malko nisko,al ne sjećam se da si spominjala otvaranje. I kakva je to pretraga?

Ivana jel ti se čini da ti zadnji dani traju duže nego cijela trudnoća? user posted image
Ja imam dojam da je tako.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 718
21.2.2017 9:03:07   
Ivana0710
Daxy ne mogu se bas zaliti da mi nesto pre sporo ide, proletila mi je cijela trudnoca i jos kad pomislim da je vec iducu subotu termin bas imam osjecaj da je jako brzo proslo, da nisam stigla ni uzivati u nekim carima trudnoce.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 719
21.2.2017 10:43:29   
LourdessPadme
daxy kako je zadnji put beba bila jako nisko ,doktorica se zabrinula da ne bi doslo do otvaranja,iako sam ja bila zatvorena.
Sad se podigla ali isto ona jos jednom zeli izmjeriti cerviks. Ugl sa vaginalnom sondom izmjeri duljinu vrata maternice. Kod mene je hvala Bogu sve u redu al ona zeli zakljuciti tu pricu i onda nastavljamo s normalnim pregledima svakih 4 tjedna.

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

Neposredna veza do poruke: 720
21.2.2017 14:49:18   
valerie
Pozdrav drage moje, puno vas ima pred porodom. Sretno svima i da sve brzo i dobro prođe! Moj prvi porod je bio brz, od ulaska u boks za 3 i pol sata rodila svog šećerka. Najveći strah prije poroda mi je bio da neću znat utješit dijete nekad, glupost...nitko dijete ne može umirit ko njegova mama. Ništa ne brinite. Dojenje mi je bilo znanstvena fantastika i na kraju sam malog cicomana jedva odvikla sa 18 mjeseci 😂 Nekad ćete mislit da nemate dovoljno mlijeka, ali nije tako, postoje skokovi u razvoju, to si malo pročitajte, ja nisam ni znala za to pa sam muža u pola noći slala u ljekarnu po Bebimil ☺

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 721
21.2.2017 15:56:26   
Viola6
Curke, evo mene tu kod vas, nazalost moje cure iz zimskih beba me ostavile samu.. termin nam je 01.03 i silno sam vec uzbuđena zbog moje curke.. od simptoma jos nista.. mozda samo danas malo boluckanje povremeno u dnu trbuha ali nista od vaznosti.. kontrolica nam je tek u utorak ako nas prije ne iznenadi user posted image
Sve koje su u iscekivanju kao ja saljem dobre vibrice da nam cim lakse prođe porod user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 722
21.2.2017 18:14:16   
Ivana0710
valerie nadamo se svi brzom porodu user posted image I ja sam tako u strahu da ga necu moci utjesiti, pogotovo zadnjih dana baš je dosta aktivan, imam osjecaj da 20 min spava, 20 min bude budan, udara pa se pitam sta cu sa njim ako mi bude takav i kad se rodi user posted image .

Viola pratila sam i ja neko vrijeme zimske bebe ali tamo je baš zatišje, a ja preko mobitela dolazim pa baš često ulijećem i gledam jel ima šta novo. Znači i nas dvije smo na tapeti idući tjedan, valjda user posted image I ja nemam baš nikakvih simptoma osim bolova dolje, i kad se bebac pomjera, ne znam da li se ikoja susrela sa time, on mene dolje toliko udara, ili se pomjera pa me glavica dolje pritišće toliko da imam osjecaj da ce mi izaci svakoga trenutka, i toliko me boli da se sva preznojim (mislim da će me toliko i trudovi boliti user posted image ). Sutra idem na pregled i ctg pa ćemo vidjeti šta doktorica kaze, dal sam se počela otvarat ili bilo šta user posted image

(Odgovor članu Viola6)
Neposredna veza do poruke: 723
22.2.2017 7:14:53   
Viola6
I meni ti je tako ivana sta se tice tih bolova.. evo danas se probudila i bas imam osjecaj da me sve pecka pogotovo kad sjednem..
A sta se tice aktivnosti isto tako mi je.. moja curka imam osjecaj da spava 20 min user posted image
Javi kako je prosao pregled.. drzim nam palcice objema

Neposredna veza do poruke: 724
22.2.2017 11:12:24   
buba m
Violice nisi sama, evo pozdrav svima sa zimskih, vidim da i moja beba želu biti proljetnica user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Viola6)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!