KontesaNina
|
Cure moje, ništa nisam danas posebnog obavila i to me ubija. Sutra opet zivkati! Ljuti me jer sam točno takav odgovor očekivao kod odluke dolaska na 6 tj u Hr (no moram priznati ne zbog tog razloga), a oni su me uvjerili drugačije. Na tri različite adrese i firme, moja matična firma, HZZO i ginekolog/sestra, da bas NITKO nije shvatio gdje ce nastati problem, a ja nisam učena za to i ne bavim se time. Muž odvjetnika, svekar pravnik, pa to je da poludiš. I svi smo bili iznenađeni njihovim odgovorom. Sad cemo vidjeti sto ce se dogoditi, ja se samo nadam da ce se rješiti da ja budem zdravstveno osigurana zbog svih doktora, pregleda, a da iznos CR i ne spominjemo!!!!! Ostalo je vise manje dobro, sve teze se krećem, ali jos ne napticem previše. Nekako mi je mučnina u želucu, ali nije kao tebi, Pinky! Počela sam manje jesti sto je odlična stvar, sada si sama kuham pa sam si i malo vise lijena, hahahah! Ali stvarno bi bilo dobro da ne pretjeram jos ovih 6 tjedana. Teice, mislim da tome nije uzrok kupanje, posebno ovako toplo more! Danchy i Belina, hvala na podrski! I Pinky isto! Danchy, jesi ti spominjala bol i guzi?! Moguće je da ti dijete pritišće živac, ako se dobro sjećam, ponekad mi se to u prvoj trudnoći dogodilo. Ali ko ce vise znat. Sigurno je samo da sam citala o tome! Sve druge trudnice, kako se josite sa poveliki trbusima, vi na početku, sa mučninama i imate li ih, jel koja od vas "mladih" trudnica doživjela prve pokrete?! Zelim vam mirnu i laku noc, kod nas je oko 20 stupnjeva pa ne doživljavam vise sto znaci biti na +32 po noci! Zaboravila sam brzo, hahahah