|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
9.9.2017 17:04:37   
danchy27
Kontesa super da je sve uredu. A grcevi su skroz normalna stvar. Valjda ce brzo proci. Najbitnije je da pazis sta jedes, s tim se najprije moze preventirati nastanak grceva. Vec sam vidala da se mame tuze da malisani imaju grceve a one metu kulen i sve te suhomesnate proizvode koji su prejaki za bebin organizam. A i ostalu jaku ljutu kiselu hranu ne izbjegavaju.

Mali andeo ne zuri s porodom. Bebici je bolje da je sto duze u trbuhu. Sama ce htjeti izaci kad dode vrijeme.

Gdje su ostale cure? Valjda je sve uredu i da uzivaju u zadnjim danima ljeta pa se ne javljaju.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1226
9.9.2017 18:40:01   
belina
Pozz
Mali andeo dobro si ti to pazarila! Najdraze mi je kad naletim na neko takvo dobro snizenje! Izgleda da cu ja morat shopingirat preko interneta. Nesto sam vec kupila, npr.tetra pelene, gazice, dekicu, te u bubamare rucnik i jos nekih sitnica. Za pocetak kad mm stigne moram izvadit sve da vidim sta imam. Mislila sam da je prerano ali vidis da se nikad ne zna kad ce beba pozurit!
Kontesa super sta ste doma i sta su djecica lijepo prihvatila brata. A za grceve, ne znam sta da ti kazem. Prosla si vec to znas da nema pravila.
Likiki bas dobro da ti pojas pomaze, sve je dobrodoslo sta moze olaksati.
Danchy pa ne znam bas za hranu sta se tice grceva, podjeljena su misljenja uzrokuje li ono sta mama jede grceve. Meni je patronazna rekla da je to zabluda da mogu umjereno jesti sto god hocu. Neke moje prijateljice su jako pazile pa su im bebe imale uzasne grceve. Tako da ne znam...

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1227
9.9.2017 20:45:43   
danchy27
Belina ja sam se uvjerila kod moje seke, s prvom bebom je imala strasne muke, pa je s iduce dvoje pripazila i djelovalo je. Grcevi su bili jako slabi ili ih uopce nije bilo. Moguce je da je slucajnost ali ja cu izbjegavati tu jaku hranu.
Vec sam si kupila plisanu igrackicu koja se ugrije u mikrovalnoj i stavlja bebici na trbuscic, punjena je lavandom pa ujedno i fino mirise.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1228
9.9.2017 21:00:06   
set_alica
Nina zao mi je zbog grcica,nadam se da ne budu dugo trajali.. meni je sa sinom pomagao flatulex,probaj naci mozda ga ima i kod vas u apotekama

Kako ste mi ostale trudnice,uzivate u vikendu?
Ja sam u cetvrtak imala tako jaka rastezanja u donjem dijelu stomaka da nisam mogla hodati,vec sam se mislila da u petak idem dr ako nastavi.. cak ni magnezij nije djelovao..nadam se da je to bilo neko sirenje maternice,ne znam ni sama kako bih to opisala
Jeste i vi to imale?

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1229
9.9.2017 21:23:43   
danchy27
Setalica moguce je da je rastezanje maternice to uzrokovalo, al bolje je provjeriti i otici kod doktora cim je bila tako jaka bol.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 1230
10.9.2017 5:28:12   
KontesaNina
Nije pitanje moje prehrane jer sam jela vrlo laganu hranu! Jos su moji jeli kelj i kobasice, a ja sam tražila pečenu puretinu bas da mali ne bi imao kakvih problema. Ovo mi je ipak vec treće dijete i treći put da dojim (ili barem djelomično dojim). No pozitivna je stvar da, ako vec treba imati grčeve, da su tijekom dana, a ne noci pa nikome zapravo ne smeta kada jako place. Jucer je bilo malo lakše, samo nekih sat vremena smo imali problema. I lijepo je spavao! Sto se tiče tih plišanih igračka za grijanje trbuha- puno mi je draže staviti ga u neku od marama pa na svoje tijelo, tako se nosimo, jedan kraj drugoga smo i jos moje tijelo pomogne njegovom/ njenom! Ili ga staviti spavati na trbuščić, to isto pomaze!

Jucer su mi i djeca isla na neki rođendan, a maleni je spavao dva sata u komadu (samo to nisam znala kad sam započinjala) pa sam si obojila kosu, isfrizirala se, nakon tri tjedna sto ju nisam prala jer sam bila u bolnici, sredila nokte i jos ih nalakirala. Cijeli beauty tretman! Osjećala sam se ko kraljica!!! Nevjerojatno je koliko si sam mozes pomoci da se bolje osjećaš! Inače sam bil naručena kod frizera u subotu prije dva tjedna, ali sam u petak prije vec rodila i ništa od mojefnfarbanja pa rekoh idem sama obojati izrast!

Mani treba sam par sitnica za kupiti, kao odjelce za van, i trebam pronaći gdje mi je skafander koji sam imala od drugorođeni. Nisam ga našla u kutiji, znaci da je u nekoj drugoj do koje sad ne mogu doci. I možda jos koje odjelce. ali u globalu jedino pelene su nam ono sto puno trebamo!idem dalje spavati, izgleda da je završio sa cicanjem. Ugodnu nedjelju vam zelim!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1231
11.9.2017 8:41:48   
mali andeo
jutro curke ...

KontesaNina user posted image user posted image za tretman kod kućeuser posted image lijepo si to iskoristila..
što se tiće grčića nas je prva ubila....
svaku većer od19-23 h...mjenjali dohranu,kombinirala dvije vrste kapi ,anti-colic bočice ...
ma nema kaj nismo probaliuser posted image već mi je je bilo žao...
nadam se da će ga popustiti i da ga neće mučit grčevi...

šetalice
moguće da je uzrok samo rastezanje maternice..
a inače ne bi bilo loše ako nastavi da se javiš doktoru !

evo ja sutra idem i na treći ctg..iako sam mislila da neće doći do toga user posted image ali eto dogurali smouser posted image
rekla sam da ću joj reći da ne idem kući neka radi induciraniuser posted image ja sam ko zombi,ništa ne spavam po noćiuser posted image
u subotu me uho počelo boljet danas idem da vidi dal je upala..još mi k tome svemu i to treba user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

Neposredna veza do poruke: 1232
11.9.2017 9:05:25   
lidac0605
Mali andeo,eto vidiš,nejdu ta djeca samo tak van user posted image ,još će ju trebat potjerat ko moje user posted image ...ti si ko i ja,sad kad sam zadnji put rodila,kad sam rekla mužu prije odlaska na zadnji pregled sa 37+5,ja reko ak mi ponudi da idem rodit ja odma pristajem jer više ne mogu kolko me sve boli...i srećom ja na pregledu otvorena 5cm i veli mi dr. ajte vi fino gore u rađaonu user posted image

Kontesa,fino si se istretirala nema kaj...za grčeve nemam niš pametnog za reć jer od mojih petero ih nije imao nijedan...drž se proći će,bitno da je malac dobro user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1233
11.9.2017 9:42:19   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09. user posted image - Stigao nam Lovro 25.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image sanjchi255 - 24.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11. user posted image
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image rosalye - 10.12.
user posted image Antonija13 - 19.12. user posted image
user posted image Liliki - 20.12. user posted image
user posted image Tink@ - 10.01.
user posted image Ribicaa105 - 18.01.
user posted image cetirisrece - 27.02. user posted image user posted image
user posted image set_alica - 05.03.

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1234
11.9.2017 10:45:57   
PinkyFunkyBirdy
Pozdrav drage moje! user posted image

Danchy, kako se osjećaš? Ima li kakvih pomaka? Nestrpljiva? user posted image

Mali andeo, ja sam u petak popodne isto išla sa frendicama na kavu (isto oproštaljka user posted image ). Super da si uspjela pokupovati sve što ti treba na sniženju! user posted image Ako će mužić prigovarati samo mu pokaži koje su bile pune cifre pa će se smiriti. user posted image
Ako ti se toliko piški znači da se trbuh spustio. Ajme samo je pitanje vremena kad će krenuti! user posted image
Žao mi je zbog uha. user posted image

Liliki, drago mi je da ti je bolje i nadam se da će se tako i nastaviti. user posted image

Nina, za prave grčeve pričekaj pa ćeš vidjeti dal se ponavljaju. Ako je samo u par navrata onda malom slatkišu samo nešto smeta, a ako su pravi grčevi onda ništa neće pomoći. user posted image Moj M nije imao prave grčeve, ali smo se borili s vjetrovima pa je BioGaia pomagala. user posted image
Pa što rade u toj maloj školi sa 4.g.? Pa zar nije da još s toliko godina spavaju popodne? Ma ... prerano mi je to. user posted image
Joj, da ... uređivanje te tako može duševno podignuti da je to nevjerojatno! Sjećam se da sam nakon poroda M tek nakon neka 2 tjedna uspjela napokon počupati obrve i baš me veselilo. user posted image A tek kad se se bila malo sredila baš sam si bila sva super. user posted image

Belina, kako nam se ti držiš? user posted image

Setalice, vrlo moguće da je samo rastezanje maternice. Ako bude učestalo onda se javi svom giniću (za svaki slučaj, a i da budeš mirna). user posted image

Lidac, ti si naša dobra duša ringeraje! user posted image user posted image user posted image Kako tvoji školarci? user posted image

Ja sam vam bolje. Smanjile su se mučnine i iako su privremeno prisutne pokušavam izdržati koliko mogu žgaravicu (jer čim duže izduram žgaravicu time će mi se više hrane preraditi u želucu pa su odmah manje šanse za povraćanje) i kad mi postane već muka od žgaravice onda uzmem Rennie (to je obično navečer pred spavanje), a inače si tijekom dana pomažem žvakama. user posted image
U petak sam se ošišala (kaže MM da je prekratko jer inače uvijek imam dugu kosu, a sad sam ju skratila do ramena i baš mi djeluje strašno kratko, ali znam da me frizerka sad neće vidjeti sigurno godinu dana pa ajde da se malo dovedem u red prije poroda user posted image ). Popodne sam se našla s mojim curkama, a dečke sam ostavila doma da se druže. U subotu sam išla za krsnu kumu i baš mi je bilo teško hodati jer su mi noge nabubrile tijekom dana i cipele su me baš pošteno žuljale, ali srećom pa je sve dobro prošlo. user posted image
Sad se moram polako primiti posla po stanu jer mi je prošli tjedan bila ludnica (i još se nisam baš najbolje osjećala) pa su planovi za čišćenjem i pripremom torbi za rodilište pali u drugi plan. Jedino što mi se sad spava jer tu u Zg pljušti ko blesavo, ali mislim da će uvijek biti nešto da me odvraća od posla. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1235
11.9.2017 10:58:18   
kontesa
Pozdrav drage dame,
Prvo čestitke na malom Lovri user posted image , prekrasna vijest...
Puno sam vas čitala ali nisam bila u prilici odgovarati. Nakon godišnjeg doma preuređenje koje još traje... Ludnica po kući a ja sa velikim trbuhom ne mogu više gotovo ništa baviti kako i koliko bi htjela, a ja, mm i maleni smo sami pa koliko stižemo. Vidim da se svašta zbiva svima... ja sam prije dva-tri dana obavila guk proil kod kuće... pikala se svaka tri sata kroz 24 sata i cijedila u epruvete,,, a joj... no nalaz je uredan, slijedeći pregled 22.09. i onda učestalije.... sitno brojim. Zbog dijete sam izgubila kile tako da sam sad na nekih +0 ili čak minus 1 user posted image Noćni grčevi u nogama ne posustaju čak ni uz magnezij, a bebač se okrenuo tako da me poprilično boli donji trbuh kad legnem, gura se na mjehur...
Ukratko za sada, maleni je doma sa stailokokom u nosiću pa se na kraju bavim s njim a nered neka čeka user posted image

Neposredna veza do poruke: 1236
11.9.2017 11:12:06   
lidac0605
Pinky,drago mi je da si bolje user posted image ..ufff,zgaravica kad je se samo sjetim user posted image ,ja sam znala pojest po tablicu dnevno Rennija...
Školarci-ok,duramo pomalo user posted image ...stariji ulovio ritam putovanja,vlakova itd,testova jos nema pa mu je jos dobro u skoli user posted image ,a djak prvak je zivi smijeh-tipa"Učiteljica je rekla da si moramo nekaj zabiljezit za doma,al ja vise sad ne znam kaj i u kojoj knjizi!"user posted image user posted image ,pa ja mail i pitam uciteljicu kaj je za zadacu...pa mu je torba teeeska,pa ga noga boli dok idemo do skole i tak...nikad dosadno user posted image
2.10. mi odlazi moja jedinica i iskreno, sve me vise frce u zelucu.U neku ruku mi je drago jer ce se osamostalit i konacno "odrasti" kad ostane sama,al pomisao da ju par mjeseci necu vidjet me uzasava...luda sam,znam...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1237
11.9.2017 11:35:13   
danchy27
Pozz curee

Pinky pomaka kod mene nikakvog, kad se pogledam u ogledalo kao da se spustio malo trbuh ali nisam sigurna. Iscekujemoo al vjerojatno necemo skoro u dvoje. Tegoba apsolutno nikakvih, osim naravno zgaravice ali to mi je vec sastavni dio dana i noci da sam navikla.
Ja sam skratila kosu prije mjesec dana zbog vrucina tako da necu skoro kod frizera, btw sama se sisam tako da necu uopce user posted image .
Drago mi je da ti je bolje, u ovakvim situacijama i mali pomak na bolje je bolje nego nista user posted image .

Kontesa user posted image za guk i kile. Ja kile vise ni ne spominjem user posted image . Nisam ocekivala toliko otici u plus ali ove vrucine i zadnja 2 mjeseca trudnoce me nabujale user posted image .
A za grceve sam skuzila i da mi se pojave ako spavam bez carapa i u kratkoj pidzami i odtad spavam uvijek u carapama i dugoj pidžami , pa probaj i tu soluciju.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu kontesa)
Neposredna veza do poruke: 1238
11.9.2017 20:30:06   
Teica2
Veceer svima user posted image

Kako ste ? Nadam se da ste mi sve dobro user posted image
Mi smo jos u jednom komadu user posted image pregledi svaki tjedan tamo morala sam se i sama pikati ali sve je opet bilo dobro pa me nece mucit vise haha .. Sve mi je teze i teze ali dobro guram user posted image

Ljubim vas sve user posted image user posted image

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1239
12.9.2017 12:27:03   
mali andeo
Kratko se javljam samo... Bila na kontroli,
Sve super, lijepo se otvaram 3prsta...
Doc zadovoljna..
Jedino ona odlazi na GO, tako da drage moje, ako do ponedjeljka
Ako ne rodim idem na inducirani user posted image
A zbog traume od prvog poroda necu nikoga drugog...
Još nisam svjesna user posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1240
12.9.2017 14:09:50   
PinkyFunkyBirdy
Mali andeo, pa ti ćeš svaki tren! user posted image Mislim da nećeš dočekati ponedjeljak. user posted image

Teice, ja sam mislila da si ti već rodila kad se ne javljaš. user posted image A, gle, mislim da niti jednoj od nas nije trenutno lako (osim možda Danchy user posted image ). Još malo i imat ćemo druge brige. user posted image

Danchy, super da nemaš nekih tegoba i nadam se da će tako ostati još par dana dok ne upoznaš svoje zlato! user posted image

Lidac, tvoji školarci su stvarno zanimljivi. user posted image Ajde pa barem nije dosadno. user posted image

Kontesa, drago mi je da si se javila i nadam se da se ne naprežeš previše jer treba skupiti snage za bebicu. user posted image

Ova kišurina je baš uspavljujuća ... mislim da ću malo u vodoravni položaj. user posted image
Inače dok ostavim M u vrtiću, odem obaviti još neki shopping i vrijeme mi proleti. A svaki dan si mislim kako imam još puno vremena za obaviti sve i svašta ... i na kraju dana skužim da nisam napravila skoro ništa. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1241
13.9.2017 1:07:47   
KontesaNina
Umorna sam i zato se bas i ne javljam iako vas čitam! Sutra mi roditelji idu doma, ostajem sama sa troje djece, trbuh me ludo boli, cini mi se da nesto nije u redu sa zarastanjem rane, vlaži dosta na jednom Mjestu, sad cekam patronažnu u petak da mi dođe pa cu nju pitati.
Idem probat malo zlato staviti spavati i nadam se komadu od 4 sata Mura i tišine da odmorim

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

Neposredna veza do poruke: 1242
13.9.2017 10:01:35   
belina
Jutro cure, jeste se naspavale? Ja tako tako. Jucer sam izasla vani, isla curki na roditeljski, ona inzistirala, a meni je bilo milo odbit. Reko valjda nece nista bit. Tata me ostavio ispred skole i pokupio. Dosadno mi je malo. Da bar mogu nesto produktivno radit dok mirujem. Sad bi voljela da znam siti, plesti, heklati bilo sta hahaahha pa da bar za bebicu nesto napravim. Ali ja se uopce ne mogu skoncentrirat ni na tv ni knjigu nista. Sve povrsno pratim. Ne mogu docekat sljedeci utorak i pregled.

Mali andeo 3 prsta??? Superr pa to ce ici brzo!! Sad lijepo pocni sve radit pa neces ponedjeljak docekat 2u1. Zelim ti sta brzi i bezbolniji porod, bas onakav kakav prizeljkujes!

Pinky spavaj kad ti se spava hahahah! A ja kao i ti sve treba ovo treba ono a nista!!! Samo sta ces ti za koji dan uc u termin, nemoj da te decko iznenadi!

Kontesa bravo za guk! Super! I ti ces brzo u termin, naravno da ti je sve teze!

Teice jao tebi vec opasno odbrojavamo!!!

Danchy uzdanice nasa i tebi odbrojavamo! Ne mogu vjerovati da smo sad mi jesenske na redu!

KontesaNina ti si zena zmaj uspjet ces!!!

Neposredna veza do poruke: 1243
13.9.2017 13:44:13   
KontesaNina
Mali anđeo zelim ti samo da sve prođe u redu i da malena bide dobro i zdrava. Malo me čudi da ce ti inducirati porod, ako se dobro sjećam ti si prvi put imala CR, zar ne?! Ma samo neka sve bude u redu!!

Ja sanjala nocas o 4 sata u komadu, a ne znam jesam lj ukupno spavala 4 sata. Malo se stalno budio i htio sisati, a ja, kko sam zaspala, probudila bih se tek nakon sat vremena pa stavila na drugu cici. Onda je stucao pa je kakao... stalno nesto!

Otisla mi mama i moj tata, vidjet cu ih tek za mjesec i koji dan. Tužno mi je bez njih. Za dva dana mi svekrva dolazi, al to nikad nije isto, iako ce mi kuća blistati kd ona krene čistiti spremat... nije ona moja mama

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1244
13.9.2017 15:03:46   
belina
Oo KontesaNina mogu mislit kako si sad tuzna. Jos te peru hormoni od poroda a mama i tata otisli. Tako je i meni; sveki turbo cisti, sprema, kuha ali nema meni do mojih roditelja. Mislim da se vecina tako osjeca. A ja imam osjecaj da se sveki cak malo uvrijedila sta je vise ne ukljucujem, jer ona svaki da skoro zove treba li mi sta. A ja nikad nista. A ona voli pomoc i biti korisna, ali ja nisam komodna.
Pazi samo za to nocno dojenje, kad se sjetim samo, par puta sam zaspala s malom u rukama na krevetu, i taj strah u trenutku kad se prenem i gledam di je beba ajme!! Horor!

Neposredna veza do poruke: 1245
14.9.2017 8:41:35   
mali andeo
Jutro curke user posted image user posted image user posted image

Pisala post u kasnim satima na mobu ,pa me izbacilo user posted image
Noći su mi postale mučenje,znam se probuditi i onda gledam u strop...
po nekoliko sati...nesanica me muči totalnouser posted image
jedva čekam da izađe van ,pa bude valjda lakšeuser posted image sigurnouser posted image samo nek sanjam !

Belina
draga znam kako ti je...sve bi htjela ,ali na ništa se ne možeš skoncentrirati...
tako je meni bilo na početku kada sam morala ležati...
drž se ,želim ti uredan sljedeći pregled !

KontesaNina teško je ,mama je ipak mama..a tu su još i hormoni...a sveki,ah
ali eto barem ima interesa doći da malo pomogne...pusti je neka čisti,takva je i moja...
sjećam se da nakon prvog poroda ni čaša nije smjela biti nad sudoperom ,već je pralauser posted image
živcirala se ,ali kaj mogu ,ako je njoj to gušt neka je...
vjerujem da si već preumorna..ne znam kaj znači dojenje noću ni danju ,ali sjećam se
kada sam se izdajala ,a mlijeka ni M ...ona se probudila ,ja sat -dva izdajala da bi princeza imala kaj jesti i tako u krug
došla do kronične izmorenosti ....
pitala si me zašto inducirani ...pa zato jer imam dogovor s jednom divnom doktoricom ...
a ona odlazi na tjedan dana van države...a to je malo dugo...
zna moje želje i poštivat će ih...jer kada se sjetim prvog poroda kao da sam bila na klanju...
a nikad se ne zna..možda i krene prije ponedjeljkauser posted image

Pinky
drago mi je da ti je bolje..odmaraj sada što više ,malenog M u vrtić,a ti malo spavanacuser posted image
ja sam to znala prakticiratiuser posted image
ma stigneš sve...

Teice drago mi je da si nam se javilauser posted image iskreno ja sam već mislila da si rodilauser posted image
eto još malo ..jel te hvata panika ?

Danchy ti si nam super...uživaj do kraja user posted image user posted image

evo ja u maloj nedoumiciuser posted image ne znam u čemu iznjet dijete iz bolnice user posted image
jer u našem rodilištu je zabranjeno jaje i ona košara ,samo ruke..
sada pripremila dugi bodi,štramplice,maica i taice,kapica plus dekica...
jel bude u tome malenoj hladno?
da kupim još onaj mucasti kombinizon ?
znam da sam malo crazy,ali imam osjećaj ko da mi je prvo user posted image
ipak je za L bilo toplije vrijeme...

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1246
14.9.2017 10:02:44   
danchy27
Mali andeo pa kakva je to bolnica da se ne smije iznijeti u AS? Sad vec svaka bolnica trazi pod obavezno da se za izlazak mora imati AS. Zavisi kakvo bude vrijeme taj dan al bolje ju dobro obuci ipak je to jako mala bebica.
Ja sam vec postavila na AS zimsku navlaku samo da nebi bilo da MM zaboravi. I dekica je vec unutra, ma sve sam mu spremila user posted image user posted image . Lakse mi tako nego mu objasnjavat ili pisat sta treba i kako to izgleda i gdje to stoji user posted image

3.10.2017. M.

Neposredna veza do poruke: 1247
14.9.2017 10:11:51   
mali andeo
Rijec je o varazdinskom rodilištu...
Navodno da je nekom dijete ispalo van, i sada do auta daju samo na rukama... Jer malenu sam nosila u jajetu...
Evo i ja sam manje vise sve spremilauser posted image
Znam da bi se snasel, ali kaj je sigurno, sigurno jeuser posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1248
14.9.2017 10:17:14   
belina
Mali andeo mislim da je to ok sta si pripremila. Eventualno mozes neko odjelce u komadu umjestu tajica i majice. Ako ce ti bit zgodnije. Mislim da je dekica dovoljna. Koliko je u vas uopce stupnjeva? Mislim u nas je jos toplo. Znam da to opet nema veze s bebicom ali nemoj sad ni pretjerat sa skafanderom na 25 stupnjeva. Pa iznesi je u dekici pa je stavi u as. Ili imas li onu kao vrecu (zaboravila sam kako se zove haha) u cemu se bebe iznose iz rodilista?

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1249
14.9.2017 10:27:23   
mali andeo
Belina nisam mislila na skafander, nego na onaj plisani....
Ma kod nas kako koji dan... Za drugi tjedan su temperature do 17 stupnjeva.... Pocelo je lagano zahladenje...
Mislim da necu nista, osim ovoga kaj sam pripremilauser posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!