KontesaNina
|
Bokic cure, mame, trudnice! Teice, pa to je divno iznenađenje, bas sam se pitala kad ce netko roditi! Nadam se da je sve u redu i da si sretno se porodila, da je Noel dobro i da ste svi sretni i veseli i zdravi! Bas sam Uzbuđena zbog vas i jedva cekam da nam javiš da je sve prošlo u redu! Došla si do kraja trudnoće i to je odlično! Mali anđeo, ti si isto došla do kraja i to je savršeno! Sada samo da porod prođe dobro! Dancy, jucer sam cijeli dan mislila na tebe! Mima, ja sam prosla 3 CR! Jezila sam se od pomisli na to i pomalo prezirala žene koje direktno odluče ici na CR. No ja sam bila prisiljena sva tri puta ici na takav porod. Svaki je bio drugačije iskustvo,'prvi je bio očajan, ko da sam krava i ko da me mesar rezao, no druga dva su bila puno bolja! No uvijek bih svakoj preporučila da ipak ide na vaginalni porod ako je sve u redu. Sto se epi/spinalne tiče ja sam jako bila protiv, no zbog carskog sam ju morala dobiti. I svaki put me bila frka da ne promaši mjesto i da me ne udesi! Hvala Bogu, sve je u redu i nakon trećeg iskustva! Evo da se ja malo javim. - nama je danas 4 tjedna kako smo se rodili. Upravo mi je bila terenska sestra i izvagala sineka: sada smo teški 3100g, vise od 3 kile šećera sada imamo!! Presretna sam! Uopće nisam osjetila onaj veliki skok sa tri tjedna, grčevi su svaku večer, ali nije strasno. Sisa odlično! Mlijeka očito dovoljno! Ma presretna sam!!! - jucer nam je bio termin za CR pa se cijeli dan smijali da sam zaboravila otici na porod, da ginic ne voli kašnjenje, a ja u 11 jos doma i tako, bas smo se odlično zabavljali! U ponedjeljak imamo mjesec dana i to je divno! - medelina izdajalicu je dosta skupa, iako je svaka električna skupa. Mislim da nije poanta u medeli vec u tome da je automatska. Ručna je dobra samo ako je na 5 minuta, ali za izdajanje kao sto sam ja radila dva tjedna 8x/danu to bi bilo neizdrživo bez električne! - na zalost, jako dobro znam sto je psihički skrenut zbog dojenja/pokušaja dojenja/ izdajanja. Ja sam to doživjela, osobno. Dobro da su mi mama i tata bili ovdje pa su pazili da se nesto maloj ne dogodi. Stisnula sam od muke, maltretirala sebe i nju sa pokušajem dojenja, ali nije išlo. Ona je bila gotovankami htjela je bočicu, a ja nisam mogla iscijediti iz cica toliko da joj bude dovoljno. Tako da cure drage, dojenje je divno, predivno! I jako bitno u dijete, ali ako vidite da vam ne ide, prestanite! Sto prije! I zavolite bočicu, umjetno mlijeko i termosice, i dajte ljubav u hranjenje na bočicu! Pinky je dobro napisala, važnije od majčinog mlijeka je imati zdravu mamu! Saljem vam svima puse, dragajte trbuščiće, spremajte kofere i tipkamo se! Teice, L ceka frenda!! Nestrpljivo smo