|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
20.9.2017 8:59:13   
mali andeo
jutro!

Hajdi super si se ti već opremila...
ja sam prvi puta nosila sa sobom izdajalicu i eto sada je već spakirana u torbi ...
neka bude za svaki slučajuser posted image

trenutno imam Tommie Tippe ručnu ,u slučaju da ću morati izdajati ,jurim po električnu,jer ručno me ubilo..
sve pohvale imam za medela el.izdajalicu...

kod mene je malena glavicom okrenuta.ja hoću prirodno...i nadam se da će biti..
trenutno je odluka da ide bez epiduralne,ali vidjet ćuuser posted image

< Poruku je uredio mali andeo -- 20.9.2017 9:00:44 >

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1276
20.9.2017 10:52:13   
Hajdi
Jutro user posted image

Izdajalicu ću nastojat da mi dobace što prije, a ja ću je pripremiti.

Belina i meni se čini da je bolje bez Dolatina mada su mi neke cure rekle da im je pomogao jer su spavale između trudova makar i po minutu. Za epiduralnu sam bila jako za, sad se malo bojim da ne budem 1:1000 kojoj će se javiti posljedice po pitanju pokretljivosti. Nadam se da ću izdržati bez, samo treba ocijeniti kad se dođe na nekih 5-6 cm otvorenosti uzeti ili ne jer kasnije je pitanje da li će dati. I ovako je pitanje hoće li uopće biti slobodan anesteziolog. U svakom slučaju ako ide drip mislim da je epi poželjna.

Mali anđeo bravo za curku na glavici, moglo bi to proći bez CR user posted image

Saznala sam da sam pozvana na jedno vjenčanje krajem 11.mj, što mislite kakve su mi šanse ostaviti malog na čuvanje na 4-5 sati uz izdojeno mlijeko (ako bude sreće) a da sam na udaljenosti jedno 15 min vožnje ako zatreba.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1277
20.9.2017 10:56:25   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09. user posted image - Stigao nam Lovro 25.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image sanjchi255 - 24.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11. user posted image
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image rosalye - 10.12.
user posted image Antonija13 - 19.12. user posted image
user posted image Liliki - 20.12. user posted image
user posted image Tink@ - 10.01.
user posted image Ribicaa105 - 18.01.
user posted image cetirisrece - 27.02. user posted image user posted image
user posted image set_alica - 05.03.

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1278
20.9.2017 11:43:50   
set_alica
Dan cure,bas kada sam sve lijepo napisala,obtisa mi se cijeli postuser posted image
Kako ste mi? Bas ste se lijepo raspisale ovih dana,ja se spremam na sve sta me ceka citajuci vas user posted image

Ja sam vrlo dobro,rastezanja osjetim samo kad se preforsiram,pa mi je to znak da usporim i odmorim..mada je nekada jako tesko uz malenog,kucu i torte koje vikendom radim..
Rekla sam si necu vise od jedne tjedno raditi pa vidjet cemo do kada cu tako moci user posted image

Pisale ste o izdajalicama,moja preporuka je mini elektricna medela.. jako prakticna,meni je pomogla prvih par tjedana dok je maleni ojacao da posise sve sam user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1279
20.9.2017 11:52:42   
belina
Mali andeo ma daj rodit ces vaginalno i bit ce sve super, bas kako prizeljkujes! Beba spremna, ti vec otvorena, bit ce to super!
Hajdi moja sestra je dobila eepi i dva dana nije jednu nogu osijecala, ali je isto rekla da ju je spasila. Mislim da ovisi o trenutku. Ako budes tu vec satima a jedva se otvoris 5 prstiju onda mi se cini bolje uzet epi. Ja sam de brzo otvorila 5-6 prstiju sa svojim jakim trudovima. Onda su mi dali Dolatin, viruj mi nisam spavala izmedu trudova nego imam rupe u sjecanju hahahaha. To mi se ne svida, to je sve u bunilu bilo, i za 15 min sam se valjda kako te on opusti-otvorila na 8-9 prstiju. E tu su pocele ubiti muke jer se taj zadnji prst nisam mogla otvorit jos dvo-tri ure a trudovi kao za rodit. I jos plus drip. Tako da imam osjecaj da bi vise volila da sam sa svojim trudovima radala malo duze a ne ovako. Ali unatoc svemu je porod bio ok jer je od dolaska u rodiliste do poroda proslo 5 sati sta je valjda ok za prvo dijete. Ali ovaj put zelim neke stvari imati u svojim rukama, zelim reci sto hocu, a ne da oni sve rade sami automatski, bez da te itko pita. Nego: evo sad smo vam dali Dolatin, sad smo vam ukljucili drip... a ti nemas pojma ni o cemu.
Hajdi jesu ti dali Dolatin kad si isla na punkciju? Meni jesu i isto me uzasno osamutilo, ne sjecam se punkcije! Hahaahh a druge cure nije bas tako strasno uhvatilo. Tako da mozda je to i do toga kako tko podnosi lijekove, ne znam.
Sad sam se raspisala bezveze, ali eto, poslije se ubiti ljutis na sebe jer mislis da si trebao bolje znati, nesto reci...

Neposredna veza do poruke: 1280
20.9.2017 11:56:12   
belina
Setalice drago mi je da te ne boli! Vidis da tijelo samo upozori kad pretjeras! Znaci i ti hvalis tu Medela izdajalicu elektricnu? Hmm, bas cu je malo proguglat!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1281
20.9.2017 12:18:05   
Mimo
Pozdrav user posted image

Upadam kao padobranac.
Imam potrebu da se javim i razbijem strah od CR (bila sam protiv)
Unatoc sto sam bila otvorena 8 prstiju ( ne znam ni ja kad ni kako sam se toliko otvorila jer nisam imala bolova) morala sam na CR jer se beba nije spustala. Lijepo su me uspavali i kad sam se probudila beba je bila kraj mene. Oporavak je bio malo sporiji. Bolove sam osjecala samo kad sam se ustajala i sjedala. Pri izlasku su mi promjenili flaster i to je to. Iz dana u dan bol je nestajala i mogla sam se normalno kretati
Oporavak je trajao svega 10 dana.

Zato drage moje trudnice nemojte gledati to tako crno. Iskreno meni je sigurniji CR nego vaginalno. Uvijek razmislite i o posljedicama vaginalno kako za vas tako i za bebu. Raznorazna puknuca i iščešenja... doktori znaju bolje od nas. Sretno vam!!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1282
20.9.2017 12:19:00   
Hajdi
Belina znam da sam dobila voltaren i nešto za omamljivanje, pretpostavljam da je bio Dolatin, ali nisam pitala user posted image . Podnijela sam super, bila sam minimalno ošamućena, stabilna na nogama, a punkciju niti osjetila user posted image .
Slažem se s tobom da bi nam trebali reći što ti namjeravaju dati za vrijeme poroda, a ne već smo vam dali. Dobro je ako Dolatin opusti cerviks pa se prije otvoriš, ali ako si bila tako jako ošamućena opet nije dobro.
Vidiš toga se bojim za epi, da ne mogu na noge, a ni jaka glavobolja nije baš poželjna. Znam da je to sve rijetkost, ali se ipak događa. Najbolje je imati svoje jake trudove koji te otvaraju dovoljno brzo ako bude sreće. I nemam namjeru žuriti u rodilište dok ne trudovi ne dođu na manje od 10 min.

Šetalice drago mi je da manje boli rastezanje, bitno da slušaš tijelo i ne pretjeraš... kad boli odmaraj, torte neka čekaju user posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1283
20.9.2017 12:22:14   
Hajdi
Mimo ako doktori tako procijene naravno da se ide na CR bez prigovora, ali ako se ne mora nisam pobornik da bude kao prvi izbor.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1284
20.9.2017 12:25:45   
PinkyFunkyBirdy
Hajdi, sve ovisi o bebaču kakav će biti - ako će stalno plakati i ako će stalno visiti na sisi teško da ćeš otići, ali ako će biti velika spavalica i dobrica onda ćeš moći otići. user posted image Želim ti ovo drugo. user posted image
Za epi - ja sam isto jako u strahu od te male šanse da bi mogla imati nekih posljedica, ali kad sam došla u trudovima u bolnicu rekla sam da mi ju daju (vjeruj mi - dođe ti da si spremna uzeti bilo što samo da prestane boliti user posted image ). Na kraju su mi rekli da sam već 6 prsta otvorena i da neću dobiti ni epi, ni klizmu ni brijanje već da idem direktno u box. Tamo su mi dali Dolatin (jer kažem da si tada spremna uzeti bilo što samo da ne boli) i nakon prvotnog olakšanja zboh navale droge dok ulazi u krv nakon toga i dalje sam osjećala sve bolove, a bila sam omamljena i jedva sam mogla pričati i spavala sam među trudovima. No, sigurno me više opustilo pa sam se vjerojatno i brže otvarala zbog toga. Na kraju su mi rekli da se mali ne spušta i da će mi dati drip na što sam rekla da neću, ali su mi ga svejedno dali i srećom pa mi nije spojio trudove već je utjecao da se M spusti tako da mi ipak drip nije rezultirao onako kako sam se bojala - da će pojačati i spojiti trudove, ali možda jer to više nisu bili oni trudovi za otvaranje već za spuštanje bebača. Tako da drip nije uopće ispao toliko grozan. user posted image
Da, dosta toga je u glavi (ako porod ide bez nekih komplikacija) i pripremi se kako god smatraš da će ti najbolje pomoći. Meni je bilo bitno da mi netko kaže: evo, imaš npr. 24 sata koje trebaš izdržati i u tom vremenu ćeš roditi da se psihički pripremim da mogu toliko izdržati, ali na kraju niti je bilo sata blizu, niti sam znala za sebe od bolova i Dolatina ... tako da je na kraju sve dosta brzo i prošlo (od prvih trudova do poroda 10 sati, a zapravo najgori dio je trajao neka 3,5 sata dok sam bila u boxu s time da sam drip dobila negdje zadnjih sat vremena prije samog poroda). user posted image
Kako je bilo na CTG-u danas?

Mali andeo kako se osjećaš? Dal će curka ubrzo van? user posted image Odlično da je okrenuta na glavicu! user posted image

Snjeguljice, čitam sad da ti maleni ima već 1g. i 3mj. Ajme pa kud je proletilo to vrijeme?!? user posted image Dal je pala odluka da ćete na treće ili ne? user posted image

Belina, jako mi je drago da stanje nejde na gore - samo nastavi odmarati i tko zna, možda stvarno i preneseš na kraju. user posted image Za izdajalicu - ja ju nisam kupovala već mi ju je posudila frendica, ali to je stvarno tortura tako da ako neće ići dojenje imaš moju punu potporu da pređeš na AD. user posted image Meni je šogorica bila živi primjer kako je to kad ne možeš dojiti već se izdajaš pa ju je depresija dotukla toliko da se nije mogla brinuti za dijete (ali je dijete imalo majčino mlijeko) ni za sebe i moja mama i ja smo se brinule za nećaka dok šogorica nije došla k sebi. Ma, zaje** ti to - djetetu je bitnije imati zdravu mamu (psihički i fizički) nego da mora nužno piti majčino mlijeko. Ne zna to tko nije prošao ili vidio koliko je to grozno. user posted image

Teice, i ja sam bila sigurna da si već rodila i da se mazite. user posted image Kako je bilo na pregledu danas?

Danchy, pa danas je datum tvog termina! user posted image Sad se pripremi da rodbina svaki dan zivka i ispituje "Pa zar još nisi rodila?". user posted image Meni su sumnjive tvoje kontrakcije ... ja mislim da je to već polako priprema i da će se pretvoriti ubrzo u prave trudove (ako već nisu). Dal su te pregledavali koliko si otvorena? user posted image

Nina, pa tvoj će slatkiš za koji dan već imati mjesec dana! Ajme meni! user posted image Kako se snalazite? Dal rodbina pomaže? user posted image

Setalica, super da se dobro osjećaš! user posted image Da, i MM nema šanse da bi znao sam nešto pripremiti tako da ja već pripremam sve za prije i poslije pa čak ću mu napisati i upute kako koristiti perilice (veša i suđa) te pripremiti sve detalje da nebi bilo nismo znali. user posted image Ali najbolji mi je kad u svađi kaže da ne zna kako bi ja bez njega ... ja se pitam kako bi on bez mene. user posted image user posted image user posted image

Gdje su ostale curke s liste? Dajte malo pišite kako ste i kako su bebači! user posted image

Ja sam za sebe jučer napisala većinu jedino sam se htjela "pohvaliti" da već nekih 5 dana se noću uopće ne ustajem za piškenje. user posted image Malo čudno s obzirom na tjedan trudnoće. Najbolja mi je mama koja je rekla da je primijetila da mi se trbuh spustio pa sam joj rekla da kud će nego prema dolje (kao vrećica), ali da sigurno to nije ono spuštanje pred kraj jer bi mi želudac bio bolje, a mjehur gore. user posted image Moram se opet malo poslikati da vam pokažem kako izgledam. I, da, jučer je vaga pokazala da sam sad na +8kg! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1285
20.9.2017 13:05:20   
Hajdi
Pinky na ctg idem popodne, mogu kad hoću do 20h pa ću javiti kako je bilo. Eto na kraju ni drip ne mora biti strašan, ali ti si ga dobila na samom kraju, vjerojatno to nije isto kao i kad si u fazi otvaranja. Za epi vjerujem da ću je tražiti ako me bude jako boljelo... tko zna na kraju kako će ispasti.

Neposredna veza do poruke: 1286
20.9.2017 13:27:13   
set_alica
Mislim da bi svaka od nas htjela da rodi prirodno,meni je to velika zelja sada.. ali opet sreca da postoji CR u hitnim situacijama kao npr Nine ili mene prvi put kad su bebi poceli padati otkucaji
Sa sinom sam htjela sve prirodno,bez epi,spinalne,Cr a na kraju sve me zadesilo user posted image opet kazem,Bogu hvala neka je sve uredu.. sada necu odbijati spinalnu ako budem dugo radjala,treba i odmora malo u svim tim bolovima user posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1287
20.9.2017 16:06:54   
Teica2
Curee samo da se javim u rodilistu sam Noel nam stize
Pusa svima

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 1288
20.9.2017 16:28:59   
belina
Oooo Teice navijamo da Noel dode sta brze i bezbolnije!user posted image user posted image user posted image javi se kad uspijes, sretnoooo!!!!

Hajdi sretno na ctg-u! Sta se tice pira vidjet ces. Mislim, uvijek mozes doc za 15-ak minuti tako da ne brines. A i ne koras doc u crkvu nego u salu, ne moras ni stat cijelu noc. Uostalom, mozda ce ti godit nekiko sati bez bebe sa muzem, a mozda se neces htjeti odvojit od svoje bebe. Tako da reci da ces pokusat ali da nista ne obecajes.

Pinky hahahahahaja kako ces ti bez njega??? A dobar je!user posted image

Danchy termin wuhuu!!!

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1289
20.9.2017 16:55:47   
Hajdi
Teice, bravo, navijam da porod prođe što prije i bez komplikacija user posted image . Stiže Noel user posted image
Lijepo diši duboko, a kad zatreba plitko (kad počne boljeti visoko kod ošita), kombiniraj kako ti paše, još ako dobiješ pilates loptu super!

Moj CTG ovaj put je savršen user posted image . Nije bilo jutro već nakon ručka i još sam prije izlaska uzela dvije žličice đema od crnog ribizla i mali je bio posebno aktivan, više nego inače. Imala sam dojam da reagira na zvuk otkucaja njegovog srca plus onaj 'pip' kad stisnem kada se on mrda, a mogla sam skoro non stop stiskati.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1290
20.9.2017 18:17:02   
danchy27
Book cure.Napokon ste se malo raspisali user posted image .

Teica cekamo novosti da je Noel stigao user posted image user posted image

Da, danas termin al jos nista, ni kontrakcija nit ista. Vi koje ste vec to prosle koliki su bili bolovi kad se pojavi broj 80 na ctg-u?

Izdajalica je vec spremna u torbi ako zatreba u bolnici. Kupila sam neku no name, elektricnu , valjda ce dobro posluziti.

Danas dobila pokloncic iz dm-a za porod, preslatko. U njemu Aventova flasica i Nuk-ova dudica. I hrpica kremica i vlaznih maramica i pelena.
Jos cu dobiti od rossmanna ali tek kad rodim.

Hajdi user posted image za ctg. Ja nemoram pritiskati nista za pokrete, to ctg sam ocita. Jucer je spavao kao top pa nebi imala sta ni za pritisnuti user posted image user posted image . Vidjet cemo sutra kakav ce biti ctg

Pinky nisam imala vaginalni pregled otkad sam presla na uzv preko stomaka tako da neznam dali sam otvorena. Ocito to moja ginicka ne prakticira user posted image .
A pozive imam vec neko vrijeme user posted image , vec mi je dodijalo pa se ni ne javljam niti koga zovem user posted image .

Cure, sve vas citam ali mi se neda uvijek odgovoriti, malo sam se ulijenila ovih dana user posted image user posted image .

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1291
20.9.2017 18:21:21   
belina
Danchy vidi se da te svi tlace kad ti se nesa ni odgovarat hahahah! Nema veze zeno!
Hajdi jesi ti u st rodilistu na ctg-u ili privatno? Buni me ovaj popodnevni ctg zato hahaha. Nekako mi se cini da je u nas u bolnici sve ujutro?

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1292
20.9.2017 18:36:04   
Hajdi
Danchy kontrakcije maternice 80 sam imala i ja, čini mi se da je to nista i da se ne smatra kontrakcijama pred porod. Kad krenu prave, bit će u valovima i puno veće.
Belina idem privatno na ctg, zato popodne.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1293
20.9.2017 18:50:31   
set_alica
Sretno Teice,da nam Noel sto lakse stigne
Puno srece zelimuser posted image user posted image user posted image

Hahaha Pinky sta bi mi bez njih user posted image moj se na porodu pogubio da sam mislila da ce se srusiti ondje user posted image a kao dosao da mi bude podrska,mos mislit

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1294
21.9.2017 10:03:16   
KontesaNina
Bokic cure, mame, trudnice!
Teice, pa to je divno iznenađenje, bas sam se pitala kad ce netko roditi! Nadam se da je sve u redu i da si sretno se porodila, da je Noel dobro i da ste svi sretni i veseli i zdravi! Bas sam Uzbuđena zbog vas i jedva cekam da nam javiš da je sve prošlo u redu! Došla si do kraja trudnoće i to je odlično!

Mali anđeo, ti si isto došla do kraja i to je savršeno! Sada samo da porod prođe dobro!

Dancy, jucer sam cijeli dan mislila na tebe!

Mima, ja sam prosla 3 CR! Jezila sam se od pomisli na to i pomalo prezirala žene koje direktno odluče ici na CR. No ja sam bila prisiljena sva tri puta ici na takav porod. Svaki je bio drugačije iskustvo,'prvi je bio očajan, ko da sam krava i ko da me mesar rezao, no druga dva su bila puno bolja! No uvijek bih svakoj preporučila da ipak ide na vaginalni porod ako je sve u redu. Sto se epi/spinalne tiče ja sam jako bila protiv, no zbog carskog sam ju morala dobiti. I svaki put me bila frka da ne promaši mjesto i da me ne udesi! Hvala Bogu, sve je u redu i nakon trećeg iskustva!

Evo da se ja malo javim.
- nama je danas 4 tjedna kako smo se rodili. Upravo mi je bila terenska sestra i izvagala sineka: sada smo teški 3100g, vise od 3 kile šećera sada imamo!! Presretna sam! Uopće nisam osjetila onaj veliki skok sa tri tjedna, grčevi su svaku večer, ali nije strasno. Sisa odlično! Mlijeka očito dovoljno! Ma presretna sam!!!
- jucer nam je bio termin za CR pa se cijeli dan smijali da sam zaboravila otici na porod, da ginic ne voli kašnjenje, a ja u 11 jos doma i tako, bas smo se odlično zabavljali! U ponedjeljak imamo mjesec dana i to je divno!
- medelina izdajalicu je dosta skupa, iako je svaka električna skupa. Mislim da nije poanta u medeli vec u tome da je automatska. Ručna je dobra samo ako je na 5 minuta, ali za izdajanje kao sto sam ja radila dva tjedna 8x/danu to bi bilo neizdrživo bez električne!
- na zalost, jako dobro znam sto je psihički skrenut zbog dojenja/pokušaja dojenja/ izdajanja. Ja sam to doživjela, osobno. Dobro da su mi mama i tata bili ovdje pa su pazili da se nesto maloj ne dogodi. Stisnula sam od muke, maltretirala sebe i nju sa pokušajem dojenja, ali nije išlo. Ona je bila gotovankami htjela je bočicu, a ja nisam mogla iscijediti iz cica toliko da joj bude dovoljno. Tako da cure drage, dojenje je divno, predivno! I jako bitno u dijete, ali ako vidite da vam ne ide, prestanite! Sto prije! I zavolite bočicu, umjetno mlijeko i termosice, i dajte ljubav u hranjenje na bočicu! Pinky je dobro napisala, važnije od majčinog mlijeka je imati zdravu mamu!

Saljem vam svima puse, dragajte trbuščiće, spremajte kofere i tipkamo se!

Teice, L ceka frenda!! Nestrpljivo smo

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 1295
21.9.2017 11:41:02   
PinkyFunkyBirdy
Teice, čekamo nestrpljivo vijesti o malenom Noelu! user posted image user posted image user posted image Nadam se da je išlo brzo i što bezbolnije te da se oboje brzo oporavljate i da se već jako puno mazite! user posted image

Nina, ma super ste vi napredovali i vidiš kako je vrijeme brzo proletilo od kad imate svog slatkiša! Bravo za njega i za njegovu hrabru mamicu! user posted image user posted image user posted image

Setalice, ma ti muški - ne možeš s njima, a ni bez njih. user posted image

Danchy, pa baš mi je čudno da ti ne provjeravaju barem plodnu vodu, ali dobro ... valjda je to takva praksa kod vas. user posted image Javi kako je bilo na pregledu i ako krene, samo hrabro! user posted image Za jačinu na CTG-u, ako se ne varam znam da je skakala crta i kad se mali protezao pa moguće da ne lovi samo trudove već i bilo kakve aktivnosti maternice. user posted image

Hajdi, bravo za super CTG! user posted image Ja ću vrlo vjerojatno danas na prvi ... baš me zanima kako će proći jer moj hahar odguruje sve što pritišće trbuh pa mislim da ćemo se namučiti dok ulovimo dovoljno otkucaja jer će on sigurno gurati ono što stave na trbuh. user posted image

Belina, mislim da je u svim bolnicama ujutro, ali mi koji imamo privatnike se malo švercamo. user posted image Kako se ti osjećaš? user posted image

Ja se sad krećem spremat jer u 13h idem na prvi pregled u bolnicu (preko veze pa je zato popodne). Inače, stavila sam današnju sliku svoje buše u album (da se malo nasmijete tome kako izgleda user posted image ). http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30247#imageShow
Javim se najvjerojatnije tek sutra s dojmovima, a malac u buši je već nestrpljiv jer me na trenutke toliko lupa da boli. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1296
21.9.2017 12:08:14   
danchy27
Evo me cure s ctg-a, tek na kraju se ocitala kontrakcija. Izgleda da malisan ne zeli van.
Prekosutra idem u bolnicu na ctg jer je vikend pa cu vidjeti dal ce oni ista vise pogledati nego moja ginicka user posted image .

3.10.2017. M.

Neposredna veza do poruke: 1297
21.9.2017 12:30:24   
Snjeguljica_83
Pinky nije pao konačni plan.user posted image

Prvu M. poslije poroda sam imala 23.6. Onda mi je došla druga nakon čak 51 dan! Treća M. je došla nakon normalnih 30 dana. Čekam još jedan ciklus, valjda neće biti zbrčkan. Onda bih mogla nešto pratiti i brojati. Prošli mj. se nismo apsolutno pazili, ali kako sam očekivala duži ciklus, mislila sam pa baš sam sad u plodnim danima, kad ono došla M. svega dva dana nakon druženja.user posted image Tako da smo eventualne plodne dane fulali!
Kad je M. došla, bilo nam je baš krivo.

Mislim, tko zna imam li O, je li tijelo počelo s O ili brljavi. U 10. mj. imamo sistematski s firmom, tamo ću izrešetati ginekologa. Ako ne budem curila tada!user posted image

Ono što znam sigurno jest da ćemo ići na ono - ako dođe, dobrodošlo je. Neće biti takav pritisak kao kad sam htjela drugo. Uglavnom, imam sve. Kćer i sina. Ispunjena sam U POTPUNOSTI! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.9.2017 12:31:50 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1298
21.9.2017 12:35:25   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: Teica2

Curee samo da se javim u rodilistu sam Noel nam stize
Pusa svima

user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1299
21.9.2017 14:30:56   
Hajdi
Danchy dok ne krenu pravi trudovi nećeš vidjeti pravilne valove sa dugim intervalima na vrhu i na dnu vala. Ovo sve prije je vezano za lažne kontrakcije i pomicanje bebe, ta linija šeta vrlo brzo gore, dolje. Meni je na drugom ctg-u druga linija šetala od 60-100 jer je beba bila aktivna, a na prvom je bila od 40-60 jer je beba spavala.
Pinky sretno na tvom ctg-u, javi kako je bilo.
Kontesa N drago mi je mali L dobro napreduje i lijepo sisa mamino mlijeko user posted image . Sad ima 1 mj user posted image
Snjeguljice najljepše je tako biti ispunjen i opušten pa ako se dogodi još jedan bebač super, ako ne opet dobro!

Danas mi je stigla prekrasna dekica i body kao poklon od prijateljice user posted image , ide odmah na pranje. Jutros sam kuhala izdajalicu i dudicu, ako zatreba da imam spremno i zaboravila sam staviti malo octa da ne bude kamenca, ali dobro valjda može proći tako za prvi put.
Upravo osjecam one neugodne bolove kao pred mengu, ali proći ce, nije prvi put.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!