Hajdi
|
Belina da, torba je više manje spremna, baš sam je danas preslagivala jer sam shvatila da mi ne stanu još neseser i papuče u jednu manju koju sam htjela uzeti. Ako sam dobro shvatila, treba mi jedna skroz mala u kojoj će biti ono što mi treba za rađaonu: npr. dokumenti, nalazi, voda, gumica za kosu, mobitel, punjač i jedna veća, ali ne prevelika u kojoj će mi biti najnužnije: higijenske potrepštine, neseser, ručnici, japanke, papuče, spavačica, nešto za prigristi, još tekućine, koja pelena za bebu isl. A sve ostalo ako mi zatreba lako će mi netko dobaciti. Istina, mogla bi i ja skoro, ali neka bebača još malo kod mene u trbuhu, još jedno dva tjedna ne bi bilo loše Točno se isto dogodilo meni, ime koje sam bila sigurna da ću dati već na početku trudnoće 'izlizalo' mi se slušajući kako ga ljudi oko mene izgovaraju. Stvarno je bolje ne govoriti, barem meni, pa kad dođe bebe kao velika novina u našem životu neka tada dođe i ime Pinky drago mi je da krv nije bila alarmantna, odmah sam pomislila da je nešto tako usput okrznuto za vrijeme uzimanja brisa. Taj bris skoro nisam ni osjetila baš zato što se uzima iz rodnice.. kao što kažeš dr je nešto malo proprčkao i to je to . Zar nam stavljaju kateter za piškiti nakon poroda , to nisam znala. KontesaNina dječica su ti preslatka, sad ste prava ekipa . Izdrži još malo sa sveki i svekrom, i to će proći. Mali anđeo još malo čekanja,brzo će to, i mene smetaju trnci i bolovi u prstima šaka, pogotovo ujutro nakon buđenja. Iskreno se nadam da će to prestati nakon poroda. Snjeguljice, lidac od srca vam želim što prije još jednu bebicu na putu . Baš lijepo da imate osjećaj da još niste gotove. Danchy dok se dobro osjećaš nema veze da si prenijela. Ima li kod vas kontrola plodne vode? Prošlu noć sam loše spavala, čak i ružno sanjala , mislim da mi je bilo vruće pa zato.. nadam se da ću večeras bolje. Poželjela sam štrukle pa ću ih sutra sebi spremiti da si ugodim još ovo malo što je ostalo do čekanja bebice. To nisam dugo jela.
|