|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
21.9.2017 14:54:50   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09. user posted image - Stigao nam Lovro 25.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image sanjchi255 - 24.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11. user posted image
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image rosalye - 10.12.
user posted image Antonija13 - 19.12. user posted image
user posted image Liliki - 20.12. user posted image
user posted image Tink@ - 10.01.
user posted image Ribicaa105 - 18.01.
user posted image cetirisrece - 27.02. user posted image user posted image
user posted image set_alica - 05.03.

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1301
21.9.2017 15:22:13   
PinkyFunkyBirdy
Danchy, ma bitno da je bebač dobro, a najbolje da on sam odluči kad je vrijeme da upozna svoju mamicu! user posted image

O, Snjeguljice pa vi to već "isprobavate"! user posted image Ja sam mislila da će to tek biti na dnevnom redu za razgovor, a ono vi već marljivi. user posted image Neka, neka .... vidi kako se to kod mene s prvim razradilo pa se drugi odmah ulovio. user posted image

Hajdi, na kraju nisam bila na CTG-u. user posted image Pregledao me vaginalno, uzeo bris za BHSB, pregledao jako kratko UZV-kom preko trbuha (nešto se zabrinuo pa je mjerio veličinu abdomena bebice - ne znam zašto, ali na kraju je komentirao da je sve ok) i napisao sljedeće: "F X/3. Portio održana, smekšana, cc za prst prohodan. UZV: GL, KČS poz., uredna količina pl. vode, dinamika uredna. Kontrola za tjedan dana. " Moram dešifrirati jedan dio, ali uglavnom prohodna sam za prst (moram vidjeti dal to znači otvorenost ili uloživost) i bebač je ok i spremno dubi na glavi. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1302
21.9.2017 16:00:17   
Hajdi
Pinky bitno da je uzv uredan user posted image , da je trebalo napravio bi ti ctg, sigurno ćeš ga raditi sljedeći put. Dobro je da si već mrvicu otvorena, termin je ionako blizu. Ne znam baš razliku između uloživosti i otvorenosti, meni to zvuči slično. Mislim da se u drugoj trudnoći cerviks ranije počinje otvarati. Kod mene još ništa, vidjet ćemo u ponedjeljak stanje, onda mi je idući uzv + ctg.

Neposredna veza do poruke: 1303
21.9.2017 17:33:47   
lidac0605
Pinkyć to znaci da si otvorena za prst user posted image ...ja imam takav nalaz sa 25 tjedana user posted image .user posted image za uredan pregled!Ko te gledo?

Snjeguljo,vidim jos cemo skupa uskoro u odbrojavanje user posted image ...neka,neka...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.9.2017 17:36:02 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1304
22.9.2017 4:53:31   
Teica2
Haaaj svima user posted image

Noel nam je stigao 20.09 u 23:34h sa lijepih 3650g i 50cm dug user posted image
Porod je bio laksi nego sa J ali ne i bezbolan user posted image

Evo ukratko .. Dosla sam u 12h u trudnicku samo na pregled gdje je rekao da sam otvorena 1-2 cm i pitao me da li imam trudove na sta sam rekla da imam samo uobicajene kontrakcije, spojili su me na ctg gdje su se trudovi ucitavali svakih 3min..Poslao me prosetati na sat vremena i da se vratim pa kad sam se vratila pregledom je ustanovljeno 4-5cm otvorena i poslana u radaonu sa veelikim osmjehom user posted image
Muz je otisao doma po moju torbu
I tako sam dosla dali mi klistir setala se nisam se dala zatvoriti u box molila sam ih da setam jer su mi trudovi bili tako ne prebolni pa reko mozda i potraje.. Oko 18-19 su me ipak smjestili jer su morali slusat djetetove otkucaje..Tada su krenuli jaci trudovi i bolovi
I tako prolazi vrijeme trudovi bolniji ali izdrzavam , on se ne spusta u zdjelicu nikako nisu ga mogli ni rukom opipat glavicu onda znate kako je bio visoko..Krasno mislim si,spominju vakum pa carski pa oce nece ja sad vec sizim pomalo vrijeme prolazi ja otvorena za porod on nikako dole..I odluce oni drip jos probat ne bi li se tako spustio iako sam vec otvorena do kraja bila,ukljuce drip bila sam 15min kad sam odjednom zaurlala da on ide van pa su se ustrcalu kazu nemoguce rasirite noge user posted image ja rasirim a oni brzo sklapajte krevete a meni vicu ne tiskaj ne tiskaj dok ne pripreme stol,ja ono nagon tjera svoje ali izdrzim i sklope ja stisne 2 puta i izleti momak ko veliki user posted image

Eto ga user posted image

Popucala sam i iznutra i izvana,hemeroid dobila opet 3tj necu sjest na guzicu ali nema veze user posted image
Oporavljamo se mazimo i pazimo

Puse svima ♡

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1305
22.9.2017 4:57:18   
Teica2
Nadam se da sam uspjela ucitati user posted image

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30248

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1306
22.9.2017 6:59:39   
Hajdi
Teice svaka čast, junački si to odradila user posted image user posted image . Žao mi je samo da si popucala, ali i to će proći. Sreća pa je drip spusti malca dolje. Sad se mazite i pazite user posted image
Dobrodošao Noel user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1307
22.9.2017 7:56:34   
Liliki
Bravo Teise, nek je ziv i zdrav, dobronam dosao Noel. Dobro si prosla, uzivajte sad i mazite se.

Neposredna veza do poruke: 1308
22.9.2017 7:57:49   
KontesaNina
Bravo Trice, svaka cast! Ponosna na tebe (i sretna da vise nisam sama ovdje!)!! Probaj se sad u bolnici opustiti sto vise i ne daj nikome prvih mjesec dana da vam dođe osim mami i svekrvi!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1309
22.9.2017 8:08:20   
belina
Draga Teice cestitke od srca, junacki si to odradila!!! Dobro dosao Noele!!! Sad je sve iza vas, sad se trebate odmarat, mazit, grlit i ljubit! Uzivajte! Blago to seee!!!

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1310
22.9.2017 8:22:20   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Snjeguljo,vidim jos cemo skupa uskoro u odbrojavanje user posted image ...neka,neka...

Ej, al stvarno osjećam da nisam gotova s djecom. user posted image Onako, ne osjećam da je to - to. Imam taj osjećaj koji me prati... da bih još pokušavala. Ako me razumiješ!?
Iako, kažem, toliko sam ispunjena...user posted image

Evo, o čemu govorim: jutros sam sama odvela klince u jaslice/vrtić. Inače smo bili MM i ja. Svi zajedno odemo gore na kat pustiti kćer, onda MM i ja silazimo dolje i ja puštam sina. Danas smo kćer i ja ostavile malog, onda je otišla ona na kat. N nije suzu pustio!!! Lijepo smo ga skinule, preobule, izljubile i pa-pa! Divno!user posted image user posted image Baš mu sestra godi, da sam znala odmah bih tako postupala...

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1311
22.9.2017 8:23:16   
Snjeguljica_83
Teice, čestitke od srca!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1312
22.9.2017 8:24:45   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

O, Snjeguljice pa vi to već "isprobavate"! user posted image Ja sam mislila da će to tek biti na dnevnom redu za razgovor, a ono vi već marljivi. user posted image Neka, neka .... vidi kako se to kod mene s prvim razradilo pa se drugi odmah ulovio. user posted image

Da, kod tebe je bilo tako, ali ja sam se za N dobrano namučila.user posted image
Ma bilo je to spontano kod oboje, jednostavno smo se u mislima poklopili, bez da je itko riječ rekao. Kad je M. došla, onda smo progovorili.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1313
22.9.2017 8:33:44   
mali andeo
draga Teice čestitke na rođenju Noela !!
Dobro nam došao maleni frajeru ,sretno i bezbrižno djetinstvo ,a tebi brz oporavakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky ne mogu se načuditi tvojoj buši ,neobična je ,ali predivna ...
navijam za uredne nalaze user posted image

Danchy kako si nam ti ? je si li nestrpljiva ko i ja user posted image user posted image

cure kako ste ?

evo ja više nemam volje gotovo za ništa ,samo čekam ,a to je počelo ubijatiuser posted image
vidjet ćemo do kada će zekati user posted image
žgaravica je do sada bila nepodnošljiva,a sada ubija više mi ništa ne pomaže...
trnci u rukama na spavanju ubija ...te sve tegobe nisam imala s prvomuser posted image
slatke muke...

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

Neposredna veza do poruke: 1314
22.9.2017 8:43:59   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Ej, al stvarno osjećam da nisam gotova s djecom. user posted image Onako, ne osjećam da je to - to. Imam taj osjećaj koji me prati... da bih još pokušavala. Ako me razumiješ!?
Iako, kažem, toliko sam ispunjena...user posted image

Snjeguljo,znam taj osjećaj user posted image ja isto nemam osjećaj da sam gotova,da je to to user posted image zato se sprema akcija br.6 user posted image ...a tolko znam bit u kaosu i ludilo u kući-de ovog vozi na vlak,piši sa prvašićem zadaću,malac nekaj svoje treba,odi na roditeljski,čisti,kuhaj,spremaj i opet sjednem i mislim kak bi bilo lijepo da imam malu bebu...i sama sebi sam već rekla da mi stvarno nismo valjda normalni,al eto srce priča drugačije user posted image ...još kad je muž izjavio svoju želju-sad me više ne može niš pokolebati user posted image ...osim možda mojih boleština al neće valjda baš sad se sve razuzdat,do sad je sve više manje ok pod terapijom...
Samo naprijed draga user posted image ..to ti je jedina prava vrijednost koju imaš u životu user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1315
22.9.2017 8:45:42   
lidac0605
Teice,čestitam na malom bucku,presladak je user posted image ...Noel,dobro nam došao!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1316
22.9.2017 8:58:09   
danchy27
Teice cestitke. Odlicno si to odradila user posted image user posted image Noel dobrodosao user posted image user posted image . Sad uzivajte i mazite se.

Mali andeo naravno da sam nestrpljiva, iscekujem i osluskujem svoje tijelo. Simptoma bas nikakvih, samo da je termin prosao user posted image . Jucer sam cula da su mi mama i sestra prenijele svako dijete, a prvo najduze i to mama 10 dana a seka 14. Znaci da i mene to ceka

3.10.2017. M.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1317
22.9.2017 10:40:59   
belina
Mali andeo bas sam mislila na tebe kako se ne javljas i da si mozda i ti gotova. Zelim ti da sta prije rodis da te cekanje ne satare psihicki.

Pinky pa dobro valjda je mislio dok da ne treba ctg kad ga nije radio. Ajd bar 1 prst i to je nesto hehe
Super sta je sve drugo uredno i kako treba biti. Ni mi nismo ime izabrali. Jesmo imali favorita tj.mm i mala, i onda je moja E to svima razglasila i sad ja vise ne bih to ime. Cini mi se da je i Hajdi to jednom napisala hahaah!

KontesaNina vec mjesec dana jaooo kako vrijeme leti! Neboj se nisi zaboravila otic ka CR jahahahaah!!! Jel ti sveki jos uvijek tu?

Lidach i Snjeguljice ej svaka vam cast zene moje! Lidach tebi pogotovo skidam kapu! Kako ti to sve dobro hendlas, stizes... mislim da je jako jako bitna potpora tvog muzica. Bas lijepo!

Kontesa gdje si nam ti kako si?

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1318
22.9.2017 10:43:05   
belina
Hajdice pa i ti mozes brzo draga. Je li torba spremna?

Danchy nema nista gore nego prenijeti. Nadam se da te to ne ceka hrhehe

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1319
22.9.2017 13:05:25   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image - Stigao nam Noel 20.09.
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09. user posted image - Stigao nam Lovro 25.08.
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image sanjchi255 - 24.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11. user posted image
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image rosalye - 10.12.
user posted image Antonija13 - 19.12. user posted image
user posted image Liliki - 20.12. user posted image
user posted image Tink@ - 10.01.
user posted image Ribicaa105 - 18.01.
user posted image cetirisrece - 27.02. user posted image user posted image
user posted image set_alica - 05.03.

user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1320
22.9.2017 13:24:13   
danchy27
Popunjava nam se lista pomalo user posted image
Belina presla sam vec termin, cekanje i cekanje

3.10.2017. M.

Neposredna veza do poruke: 1321
22.9.2017 13:38:30   
belina
Jao Danchy krivo sam se izrazila. Znam ja da si presla termin, htjela sam rec da se nadam da neces prenijet koliko tvoja mama i sestra! Ja sam prenijela svoju curu 5 dana. Nisam smijela nikoga ni nazvat jer su svi odmah: jel imas trudove???!!! Hahaha
A muz mi je vise bio lud od iscekivanja, nismo ni razgovarali, samo bi me svako malo pogledao s upitnikom iznad glave, kao: mislis li ti vise? Hahahaah

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1322
22.9.2017 13:39:17   
PinkyFunkyBirdy
Draga Teice, iskrene čestitke na dolasku preslatkog Noela i neka bude uvijek zdrav i veseo, a tebi želim da se brzo oporaviš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro si ti to još riješila ... sigurno ti nije bilo lako dok si bila u box-u tako dugo, ali bitno da je slatkiš dobro, a ti ćeš ubrzo biti ona stara. user posted image

Hajdi, mogu ti reći da me iznenadilo da sam prst otvorena jer na pregledu prije 3 tjedna sam još bila zacementirana s cerviksom od 45 mm (a veći dio trudnoće mi je bilo 40 mm). Ali dobro, bitno da se nešto dešava jer kao što kažeš termin nije tako daleko. user posted image

Lidac, hvala za objašnjenje! user posted image Gledao me doktor kojem sam inače išla privatno, a radi u Vinogradskoj. Nego daj mi reci ako znaš, jučer mi je uzimao i bris na BHSB te nije koristio ono čudo za raširenje rodnice već je samo gurnuo štapić i malo pročačkao (što mi je bilo jako neugodno i malo bolno) i da bi nakon toga jučer cijeli dan i jutros ujutro bolno piškila i išla je svježa krv (ali samo dok piškim). Sinoć sam pogledala i imam malu ranicu na samom ulazu u mokraćovod, ali mi se čini i da je krv išla i iz mokraćovoda. Dal je moguće da je radio bris iz krive rupe ili da je zapeo štapićem jer mi prije toga nije bilo nikakvih problema s piškenjem, a sad me žari za popizdit? Dok ne piškim ništa ne boli. user posted image

Snjeguljice, potpora mužića je jako bitno tako da samo vi radite na trećoj bebi, a ja ću navijati da se čim prije "ulovi". user posted image

Mali andeo, baš ću vidjeti kako će još taj nalaz BHSB-a proći, ali mogu ti reći da me sinoć panika ulovila. Znam da sam trudna i da će porod, ali jučer nakon što sam vidjela krv baš me pošteno štrecnulo jer cijelo vrijeme si mislim kako imam još vremena i kako neće još, a sinoć mi je iz dupeta došlo u glavu da može sad svaki tren. Uh ... moram reći da me stvarno trta. user posted image
Izdrži mi još malo i bit će to sve iza tebe. Grlim! user posted image user posted image user posted image

Danchy, samo hrabro! Svakim danom si sve bliže da upoznaš svog mirišljavog slatkiša. user posted image Daj mi reci dal kod vas induciraju ako ne krene samo do 42. tjedna trudnoće ili ne?

Belina, baš sam jučer negdje nabasala na internetu da su CTG-ovi obavezni od 38 tt pa možda me zato nije slao još (ja sam "tek" u 37. tt). user posted image

Slobodno i neka od vas odgovori na pitanje koje sam pitala Lidac ako zna ili ima svoja iskustva. Mislim ... ako nastavim krvariti onda ću kontaktirati tog ginića da ga pitam, ali baš mi je ovo grozan osjećaj jer se sad bojim ići piškiti. user posted image Inače je bebač dobro i stalno se proteže i nemam nikakvih kontrakcija pa vjerujem da je ginekološki sve ok. Moguće da jednostavno imam jako osjetljiv ulaz u mokroćovod jer nakon prvog poroda kad su mi dva puta uvodili kateter da se popiškim valjda me je nekih 10-tak mjeseci peckalo ako bi išla piškiti nakon tuširanja (osjećaj kao da je pjena od gela za tuširanje došla na neku ranu pa peče). Hm ...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1323
22.9.2017 14:21:04   
danchy27
Belina MM svaki dan kad dode s posla prvo sto kaze jos si tu user posted image . Prognozira mi vikend da cu roditi user posted image , a vidjet cemo dal ce biti tako user posted image .

Pinky vec sam to pitala ginicku, ako je sve uredu ne diraju nista do 42 tt. Pa se onda vidi kako dalje. A to peckanje i krvarenje sto se javlja kod tebe bolje da doktor pogleda.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1324
22.9.2017 14:45:03   
lidac0605
Pinky,znam da si bila kod nekog iz Vinogradske,zato sam te pitala ko te gledo jer ih vec sve znam user posted image ...
Za bris za BHSB se ne koristi spekulum jer je to bris rodnice a ne grlica maternice,kuzis?
a za krvarenje-ili te on "odrapio" po sluznici sa brisom kak je to uzimao ili ne znam kaj bi bilo...ak se bebac javlja i nis te ne boli i jos si vidla neko ostecenje sluznice mislim da je do toga...to ti onak ostaje na papiru kod brisanja ili?U kojoj kolicini?

< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.9.2017 14:46:03 >

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!