|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
14.9.2017 10:27:41   
set_alica
Joj cure pa vi ste vec spremne user posted image
Tako sam i ja sa prvim,lakse mi je bilo spremiti nego objasniti muzu gdje je sta user posted image
Sto se tice izlaska iz bolnice kod nas dolazi u obzir samo AS i nikako drugacije..

Moja rastezanja i bolovi u stomaku su se pokazali kao normalni kako kaze moj dr,samo smo ukljucili magnezij i evo ja vec kao ptica user posted image u zadnje vrijeme se bas dobro osjecam,cak ni umor nije kao na pocetku,dolazim u neku finu fazu

Mali andjeo i ja navijam za prirodan porod poslije prvog carskog.. ali dr kaze da cemo to tek na kraju vidjeti,zelim ti puno srece i da bebica krene sama bez indukcijeuser posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1251
14.9.2017 23:32:29   
Hajdi
Pozdrav svima user posted image

Malo da vam se javim ovako okrugla i troma user posted image ... iako postaje sve teže nekako kao da nisam još spremna na finale user posted image . Ja bih da dočekam termin ili barem koji dan pred termin, rado bih da ne prenesem i da ne moram na plodnu vodu ići svako dva dana.
Na kraju ću biti sretna samo da sve prođe dobro, i s bebicom i sa mnom, još ako se previše ne namučim nitko sretniji od mene.

Primjećujem teže kretanje, ustvari veći zamor kada više hodam, ali to je normalno u ovoj fazi. Sutra sam ujutro na kontroli, ulazim u 36 tt, imat ću prvi ctg pregled pa ću vam javiti dojmove. Spavanje kako koju noć, ali uglavnom iznenađujujuće dobro izdržavam noć bez ustajanja na wc.

Belina žao mi je da moraš sad mirovati, barem ti ima tko pomoći.. izdrži, znam da je dosadno, i mene uhvati nervoza ako mi je bio neki praznjikav dan bez akcije kao danas npr., nekako mi se nije dalo ništa od planiranog što sam htjela napraviti.

Kontesa N drago mi je da ste ti i maleni doma, i da vam ide dobro. Grčevi će posustati nadam se isto brzo. Jel pokušavaš masirati trbuščić, privući bebi koljena prema trbuhu? Pretpostavljam da sve već znaš, ipak ti je treće dijete, ja se tek pokušavam unaprijed informirati. Netko mi je rekao da je dobro kad mama pije roibos čaj za prevenciju grčeva bebe. Nadam se da je rez u redu i da neće doći do neke infekcije. Neće ti biti lako samoj s djecom, neka barem sveki dođe, a naravno da nije kao tvoja mama.

Mali anđeo ti si baš u išćekivanju user posted image , meni se čini da si se skroz dobro pripremila za izlazak, mislim da će ti biti viška još mucasti kombinezon preko sve te robice, jedino umjesto majice i tajica. Nadam se da ćeš se brzo otvoriti i da neće trebati inducirani, što znači da ćeš do ponedjeljka imati svoju bebu pored sebe user posted image .

Danchy kile sada stvarno nisu bitne, super što si našla recept protiv grčeva u nogama, i ja sam primjetila da mi je bitno utopliti noge, onda nema grčeva. Ima li kod tebe lažnih trudova?

Teice drago mi je da si dobro i da dobro guraš sve do kraja user posted image

Pinky drago mi je da si bolje, da nema mučnina a i žgaravice držiš pod kontrolom user posted image . Ja moram priznati da sam presretna jer skoro pa ni ne zam što je to žgaravica u trudnoći, a i mučninu sam osjetila možda par puta na samom početku. Samo puno pijem i ponekad poželim malo više jesti nego obično.
Ja sam krenula pakirati torbu pa su me iskusne cure opomenule da ne smijem spakirati puno stvari, već samo najnužnije, a ostalo će mi donijeti moji naknadno. Sad se mislim štpo je to najnužmije jer ne znam kad će mi moći dobaciti ostalo što će mi trebati. Pokušat ću stvarno ne pretjerati.

Kontesa super za dobar guk profil, nadam se da će i noćni grčevi u nogama posustati, apzi da utopliš noge.

Liliki drago mi je da si sada bolje i da još možeš obavljati sve što moraš, to puno znači user posted image

Setalice drago mi je da je sve u redu, normalni su bolovi zbog rasta maternice, samo nekog boli više nekog manje. Meni se to znalo povremeno javiti i trajalo bi otprilike jedan dan, to su te faze rasta koje su neizbježne.

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 1252
15.9.2017 16:56:14   
Hajdi
Da vam javim kratko dojmove s pregleda...ušće je i dalje zatvoreno, procjena težine bebe je 3 kg, pitam se hoće li to biti veliko dijete user posted image , tko zna, ipak je to samo procjena.
Prvi ctg je prošao uredno, jedino bi dr više volio da je beba bila aktivnija, ali kako sam ja bila uspavana takva je bila i beba. Nije da nije bilo pokreta, ali ih je bilo relativno malo, a meni se baš spavalo user posted image .
Sad ponovo na ctg već za 5 dana pa na uzv+ ctg za 10 dana. Bome učestalo! Kaže zbog mojih godina ipak neka dođem na pregled za 10 dana, inače bi mi stavio za 14 dana. I to vam je to.
Kako ste mi vi cure? Mali anđeo, danchy, teice ima li kakvih novosti?
Ovdje je tako ugodno toplo da bi se moglo još kupati, ali meni se više ne ide, zatvorila sam sezonu kako mi se čini.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1253
15.9.2017 17:15:29   
danchy27
Hajdi user posted image za uredan ctg. Nema promjena kod mene nikakvih. Pitala si me za lazne kontrakcije, ja ih ne osjetim. Zadnja 2 puta ctg je ocitao 2 kontrakcije koje nisam osjetila. Bas sam pratila na ekranu kad ce prikazati kontrakciju i nisam nista osjetila. Imam osjecaj da necu ni primjetiti prave trudove user posted image user posted image .
Iduci put pojedi nesto slatko ili popij vode. Beba ce se malo razbuditi.

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1254
15.9.2017 22:54:15   
Hajdi
Danchy ja ti od srca želim da ne osjetiš trudove i da brzo rodiš, ali kako pričaju bojim se da se osjete itekako, ali preživit ćemo mi to user posted image . Bila sam nedavno na vježbanju disanje i relaksacije pri porodu, čini mi se korisno. Ja ponekad osjetim bolove kao da ću dobiti mengu, to su valjda lažni trudovi ili maternica još raste.
Zaboravila sam reći, sad sam na +11,5 kg, zadovoljna mada to nije sad toliko bitno.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1255
16.9.2017 6:10:22   
KontesaNina
Drage moje idem probat odgovoriti svima, iako mi je vec jasno da necu uspjeti!
Danchy, odlično za urednu trudnoću, došla si do svog termina i to je to! Drago mi je da je do sada sve bilo u redu! Sto se kontrakcija i trudova tiče: i meni su se pokazivale neke kontrakcije na ctgu koje nisam osjećala. No kad osjetiš prvi trud znati ces! Ja sam ih imala svega možda 10 u sve tri trudnoće, dakle sa prvorođenom,'probudilo me to iz sna! uglavnom, shvatiti ces razliku!

Hajdi bravo za super nalaze! Ti jos ipak moraš izdržati dva tjedna p cu i tebi čestitati na urednoj trudnoći do kraja iznesenoj!!! Sto se kilaže tiče ja sam ostala na +6, a na izlasku iz bolnice sam imala isto koliko sam imala na dan kada sam saznala da sam trudna sa L! I naravno da to nema Nikakve veze, ali kada se sjetim prvih +19... nikad skinula zadnjih 10!

Liliki, jupi danti je bolje!!!!!!

Kontesa, sestro po imenu i danu prijave na forum, pa vec sam se pitala gdje si?! Daj se češće javi! :x

Pinky, napokon malo lakše! Nadam se da ce biti lakše po tom pitanju do poroda, treba jos mjesec dana izdržati! Tebi je danas mjesec termin,
Jel tako?

Teice i Mali anđeo, sitno, sitno! Ajme pa i vi ste došle do termina! Kako mi je drago! Kako se osjećate?! Mislim, za andela znam, ali teoce, kako mi se ti osjećaš?! Mali anđeo, to ti je zbilja dovoljno Za izlazak! Nece ti trebati zimski kombinezon, ali ja sam zimogrozan pa bih vjerojatno obukla taj deblji kombinezon, taj futrani! No ocijeniti ces na dan izlaska! Tesko je to ovako govoriti! Pripremi i sebi robu koju zelis imati na dan izlaska!
Ja sam na kraju izašla u robi u kojoj sam i došla i smrznula se! kad sam došla u bolnicu bilo je vruće, a ja se "zbigecala", a onda se naglo vrijeme promjenilo i zahladilo pa mi je bilo zima!

Belina, tebi saljem pusu!!!

Lidac, bravo za zelju i za 6.! Svaka čast i moj naklon!

A sad malo o meni! Jucer navecer došle sveki i šogi! Napokon! Ova tri dana bez pomoci me ubila! Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo tesko! A sadi nam vec osjećaj i da nema sto ne mogu napraviti. Neki dan smo isli prvorođenoj kupiti stvari neke za skolu pa sam zavrsila u Espritu i kupila majce za dojenje! Taj divan odjevni predmet! I najljepšu jaknu unazad puno godina! Taman da mogu biti fancy mama i sportska mama kad idemo na igraliste! Takvu valjda kupujem vec tri godine! Možda i dulje! Ali nikada novaca za to. Ovaj puta sam se raspistoljila jer sam dobila neki popust ! Malome sam kupila one dude gumene iz jednog komada. Avent ih je stavio na tržište, a mali ju jenima u inkubatoru i samo nju sadanprihvaca! A meni je totalna fora ta Duda. Iako ju ne mislim koristit za svaki dan! Nego kod presvlačenja da se malo strpi! Muka mi je od pomisli da bih maloga trebala odvikavati jednog dana! Maleni ima grčeve i dalje, ali i dolazi skok u razvoju pa treba dobro paziti, a to je tesko za prepoznati, mame vec o same znate da su simptomi često isti za grčeve i traženje cice! Jucer munje bila patronažna i mali super
Napreduje, jos koji dan i doci cemo do tri kile!!!! Bravo za nas, hehe!

Prvorođena je jucer došla sa temperaturom doma, a muž morao u Njemačku po mamu i seku, a J sama ostala doma sa njih troje! Ova ima 39.2, nikako da padne temp, mali ima grčeve i dere mi se na uho, a ja se jedva mičem jos od carskoga. Ajme očaja, jedva sam ih sve dočekala! I tako, to vam je u najkraćim crtama to! Premorena sam i nadam se da cu se sad ipak malo odmoriti kd je pomoć stigla. Čitam vas stalno, ali nemam vremena se javiti, a ono malo kad su svi mirni uzmem goblen pa sijem. To me smiruje! Puse svima i ako sam koga zaboravila ili zaboravila o cemu je pricala nemojte se ljutiti, stvarno ste puno pisale!

PS snjeguljice, jeste našli štogod za imunitet?! Počela sam razmišljati da i ja svojeg ped pitam za nesto za malu i maloga da mene i L jos ne zaraze!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1256
17.9.2017 16:26:48   
mali andeo
Cure, evo kratko... Nista od mog induciranog user posted image
Doci mi javila da je na bolovanju..
Eto sada cu cekati, ja sretnauser posted image jer nisam još spremnauser posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1257
17.9.2017 16:47:25   
KontesaNina
Jel to znaci da ces opet morati na CR?

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1258
17.9.2017 16:58:54   
danchy27
Mali andeo virim skroz ovdje s nadom da cu vidjeti da si rodila, znaci nista zasad. Imas kakve tegobe? Simptome nadolazeceg poroda? Meni jucer i danas lagani bolovi kao menstrualni. Nisu redoviti ni jaki pa nisu trudovi. I malisan se umirio, javi se dovoljno da kaze da je sve uredu.

3.10.2017. M.

Neposredna veza do poruke: 1259
17.9.2017 23:40:25   
KontesaNina
Cure trebam savjet: kada se otapa izdvojeno mlijeko iz zamrzivača, na koji način se otapa to mlijeko?! Ostavi se na sobnoj temp? U frižideru preko noci? U hladnu pa u topli vodu?! Nikada nisam mogla izdojiti da bih uopće ista pospremila pa sada ne znam koji je postupak kod otapanja!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1260
18.9.2017 10:11:42   
Hajdi
Mali anđeo znači ništa od indukcije? Nadam se da će porod biti vaginalno bez problema user posted image .

Kontesa N evo našla sam ti na jednom sajtu savjete za odmrzavanje izdojenog mlijeka: 'Zamrznuto mlijeko treba pažljivo otopiti na sobnoj temperaturi ili u hladnjaku. Kada je mlijeko otopljeno, možete ga još 24 sata čuvati u hladnjaku, u neotvorenoj posudi. Ako ste već koristili mlijeko iz posude, ostatak smijete čuvati najviše 12 sati. Prije nego mlijeko date bebi, treba ga ugrijati u toploj vodi, ugrijanoj na najviše 37 stupnjeva. Tako će ostati vrijedni dijelovi mlijeka sačuvani.'

Danchy ni kod tebe nema još pravih trudova, pomalo doći će kad bude vrijeme user posted image

Neposredna veza do poruke: 1261
18.9.2017 11:52:09   
KontesaNina
Hajdi, puno, Puno hvala!! Rekoh idem prvo vas pitati, možda neko zna, da nisam dovukao dogovor, isla bih dalje istraživati!

Izgleda da imam i vise nego dovoljno mlijeka sto mi je prvi put pa uživam u tome! Koji put malo izdojim da imam za dvije porcije u bočici ako se ista dogodi da mene nema doma pa da mu moze netko dati, bilo MM, bilo bake.

A sada kreće pravo odbrojavanje! Mali anđeo, Danchy i Teica, kad ćete roditi?!? Nekako mi je pretiho ovdje, samo se Danchy javlja!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1262
18.9.2017 17:23:49   
belina
Poudrav cure bio mi mm preko vikenda doma pa smo malo uzivali zajedno. Kod mene uglavnom isto, danas me malo vise boli desni jajnik ali danas sam i vise na nogama. Ujutro u 9,00 sam na kontroli pa cu znat na cemu sam. Javim vam!

Danchy kad pocmu trudovi znat ces. Mada ima i zena koje ih slabo osjecaju, ja nisam ta, ali zelim ti od srca da budes ti!!!

Mali andeo ako nisi spremna za inducirani onda mi je drago da nisi isla! Bebi svaki dan znaci! Kad krene nadam se da ce brzo izac. Sigurno si vec otvorena i koji prst vise. Kad ides na pregled sad kad nema doktorice?

Teice javljaj ima li novitadi u tebe!

KontesaNina ajde sad je lakse kad imas pomoc. Ja se nadam da cu ovaj put imat vidak mlijeka kao i ti. Cak sam kupila one Aventove case za mlijeko za izdajalicu, hahaha nadobudno! U sta ti zaledis mlijeko?

Hajdi draga bebici je lijepo, bice je gustala kad si bila na ctg. Meni su savjetovali da prije nesto pojedem napravim par cucnjeva i onda idem na ctg jahahah. Moja je bila preaktivna na ctg-u jedva sam ga napravila beba je preaktivna. A na ledjima mi je bas tesko lezat.

Neposredna veza do poruke: 1263
18.9.2017 17:42:18   
KontesaNina
Imam i ja te Aventove posudice koje sam poslije koristila za zamrzavanje kasica i ine hrane. Sada sam od kume posudila Medelinu izdajalicu i kupila njihove vrećice za izdajanje i zamrzavanje, imam njihove bocice za koje kažu da imaju najvjerniju tehniku sisanja iz dojke. A ja vama svima zelim da možete uspješno dojiti i da imate mrvu vise mlijeka od potrebnog!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1264
19.9.2017 8:32:02   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: mali andeo

Cure, evo kratko... Nista od mog induciranog user posted image
Doci mi javila da je na bolovanju..
Eto sada cu cekati, ja sretnauser posted image jer nisam još spremnauser posted image

Mali andeo, super!

Neka cura prirodno odluči doći na svijet! Sretno!!!user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1265
19.9.2017 9:36:11   
danchy27
Jutroo cure, evo me s pregleda. Na ctg-u jedna kontrakcija. Doseglo je broj 80 a ja skoro ni nisam osjetila user posted image . Sad krecem svaki drugi dan na ctg. Doktorica dala prognozu da necu skoro user posted image

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1266
19.9.2017 9:42:05   
mali andeo
dobro vam jutro..

iako je vani koma,kiša pljušti ko luda user posted image user posted image

Belina sretno danas na pregledu,neka bude sve u redu user posted image
drago mi je da si uživala preko vikenda,pazi se i javi se..

KontesaNina drago mi je za tvoju proizvodnju mlijekauser posted image user posted image user posted image
samo tako nastavi...ja ono malo kaj sam imala zamzavala sam u vrećice i na sobnoj temperaturi otapala..
kako su klinci ? je si uspijela se kaj naspavati ?

Danchy
kako si ? kada imaš sljedeći pregled ?

Hajdi
evo i tebe u finalnom dijelu..želim ti da doguraš do zadnjeg dana user posted image

evo ja vam jučer morala biti na ctgu i izašla van s miljun upitnika oko svoje glaveuser posted image user posted image
doktor neki samo očital ctg ,napisal na nalazu da se osjećam ok i to je to...
ništa drugo...
tako da nezz dal sam još koji cm više otvorena ..
ludujem polako termin se bliži,a ja konkretno zbunjena...ova doc je rekla da je u petak na kontroli i da bi u pon trebala biti u bolnici ...
ja se iskreno nadam...
još kaj mi je najjače nisu mi davali nadu do termina uopće,a sada ću još možda prenjetiuser posted image user posted image
neka bude kako bude ,samo da moja curka bude dobro....user posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 1267
19.9.2017 10:03:28   
lidac0605
Mali andeo,meni je iskreno čudno kaj ti daju da doma čekaš s obzirom na prethodni carski...ovi u Vinogradskoj ne daju da si doma,ak se niš ne dogodi do 38,39 tjedana hospitalizacija

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1268
19.9.2017 10:48:11   
mali andeo
Ah, Lidac... Kaj da ti velim to je ipak drugi svijet user posted image
I onda ides jer imas vezu, eto peh sadauser posted image

moja mišica 05.04.2012.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1269
19.9.2017 15:01:31   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, evo ja stalno u nekoj strci i nikako da dođem na RR. U biti ja bi se raspisala, a nikako uloviti dovoljno vremena. user posted image
Ajde sad ću samo ukratko pa ću sutra malo više pisati.

Vidim da ste mi sve osim Nine još u komadu. To su se bebači valjda dogovorili pa će svi u isto vrijeme. user posted image Držite se ... navijam za sve, a pogotovo za mali andeo, Teicu i danchy (koje su prve na listi)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam uglavnom ok. Ako je probava dobra onda su mi mučnine smanjene, žgaravicu rješavam žvakama i Rennie tabletama, sve teže i sporije se krećem i stalno sam umorna (moguće da je do ovog ludog vremena). Idem u četvrtak na prvi pregled u bolnicu no osim rastezanja mališana ne osjećam nekih kontrakcija pa ne vjerujem da ima nekih značajnijih pomaka. Od opreme smo pomaknuli kindač u našu sobu, pripremili auto (da može AS i s druge strane), kupila sam pelene i nešto kozmetike, pripremila torbe za rodilište, .... i još mi je ostala dječja oblekica i posteljina koju moram oprati i navlake s kolica (AS, košara i sportski dio). I, da, još moramo malome odabrati ime. user posted image

Gibam sad oprati kupaonu pa onda žurim po M u vrtić. user posted image Javim se sutra.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1270
19.9.2017 17:48:25   
belina
Pozdrav dame nikako se javit!
Na pregledu sve ok, tj. nije nista gore tako da je to super. Doktor kaze da je to po njemu skroz uredno i da nema potrebe na kontrolu nego za 3 tjedna. Lijekovi i mirovanje do daljnjeg kao i zadnji put. Tad cu bit 33+ pa daj Boze tada cu vec bit u nekom ok razdoblju i da se rodi ranije. Beba ima 1450kg, fino je li tako. Ja + 10!!!! Sok i nevjerica. Udebljala sam se 3kg u mjesec. Tlak 110/70-skroz uredno.

Pinkyce spremaj ti robicu zeno pomalo. Nikad ne znas haha!! Al ajd, vidim da si se malo makla s mjesta sta se tice priprema.

Mali andeo draga moja ja sve gledam jesi nisi! Pa dobro, pinedjeljak je brzo, a ko zna oces ga i docekat u komadu. A to ce se bice i meni dogodit- na kraju cu prenijet hahaha. A sta se tice ctg-a vjerojatno je sve ok kad nisu komentirali. A mozda te nisu htjeli opet cackat vaginalno.

Danchy bravo za uredan ctg! Uuu daj Boze da ne osjecas ni druge trudove!

KontesaNina bas cu pogledat tu izdajalicu, mada imam vec Aventovu pa mi je glupo kupovat. Jedino ako budem osudena na izdajanje pa se predomislim. Ali onda cu radije prijeci na AD, mene to izdajanje psihicki satralo. A i fizicki hehe

Teiceee ti si 100% u nekoj akciji u rodilistu!! Da napisi bar slovo da znamo sta je s tobom. I druge cure koje se ne javljaju....ako uspijete javite se!

Hajdi saljem hug!!!

Kontesa kako si nam ti?

Setalica je li sad stanje dobro?

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1271
19.9.2017 21:18:37   
Teica2
Veceeer svima 😄😄😄
Ma kakav porod ovaj Noel zapeo i zapeo fino njemu u trbuhu bucka se frajer user posted image user posted image
Sutra idem opet na kontrolu u bolnicu vidjet cemo sta kaze hahahha ali vidi se nece on vani,kako sa J rodila u 37tt ovo mi je taaak dugo nikad proci taj zadnji mjesec
Krecem se sporije od puza i booolno jako zaista..

Mali andeo Danchy vidim i vase lijene guze nebi vani user posted image ma neka kad budu spremni doci ce nam 😂

Ostale curke drago mi je da je na pregledima sve super manje vise za kilice sve ce to otici user posted image

Ljubim vas puno ♡

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1272
19.9.2017 22:32:26   
Hajdi
Večer, evo i mene malo k vama user posted image

Mali anđeo zaboravila sam da li je tvoja curka još uvijek na guzi ili se okrenula user posted image Pretpostavljam da bi te drugačije pratili ako je na zadak ili možda ne.. ne znam. Ja ti stvarno želim od srca da bude bez CR i da se ne bude mukotrpno! To naravno želim i svima nama koje smo skoro na redu user posted image .

Belina drago mi je da nema promjena na lošije, na kraju ćeš i ti izgurati do kraja, neka, bolje za bebu, a ti ćeš izdržati još malo mirovanja kako god user posted image

Pinky drago mi je da si uhvatila vremena da se javiš i da si se mrdnula s mjesta s pripremama, stići ćeš sve ja vjerujem, ni tvom malcu se ne žuri user posted image .

Danchy super za uredan ctg, i tvom dečku je lijepo unutra user posted image

Teice za tebe smo čini mi se sve pomislile da si možda već rodila kad ni kod tebe nema pomaka user posted image . Sve ćemo na koncu prenijeti!

Kontesa N imam Medelinu električnu mini izdajalicu i bočice za odlaganje mlijeka, nadam se da će mi poslužiti. Drago mi je da imaš i viška mlijeka, odlično!

Ja sam u mislima da bih rado rodila bez epiduralne i Dolatina, a opet ako mi se jako oduži ne daj Bože voljela bih imati tu opciju, i kad bi barem išlo brzo bez dripa. Ja bih naravno sve naj naj, a tko ne bi user posted image . Neću imati pratnju (sve kukavice oko mene uključujući moju mamu) pa se nadam da neću biti dugo tamo sama user posted image . Odlučila sam porod shvatiti kao neku sportsku disciplinu, tako mi je savjetovala davno jedna kolegica i sviđa mi se taj stav, vidjet ćemo hoće li pomoći user posted image .

Sutra sam na drugom ctg, nastojat ću pojesti nešto slatko da malac ne spava non stop user posted image . Inače mi se čini da nije to neko ludo aktivno dijete, zna se rastezati i zatezati mi jednu stranu trbuha kao da se napravi nekakav čvor, dobijem grbu na trbuhu, ali ne mogu se požaliti na neugodne udarce, to je rijetko.

Danas valjda zbog vremena, nije mi se dalo raditi što sam planirala.. neke stvari iz sobe pregledati, baciti, premjestiti, osloboditi mjesto za nešto bebino.
Inače sam puno toga prala, peglala, slagala. Sve žive navlake s kolica (3u1) skinula, oprala i vratila na svoje mjesto.
Počeo me boljeti desni kuk prilikom hodanja i imam osjećaj da sam u jednom danu otežala barem kilo.. baš postaje teže.

Planiram sterilizirati izdajalicu i dudicu i ponijeti za svaki slučaj u rodilište. Možda da mi to donesu drugi dan, ili da uzmem odmah sa sobom što mislite?

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1273
20.9.2017 8:22:07   
belina
Jutro
Hajdi draga meni su donijeli izdajalicu u rodiliste , to ti uvijek netko moze dobacit. Samo je slozi unaprijed hahaah! Meni se dogodilo to da su mi muz i sveki to sastavljali (jer sam ja nadobudno mislila da meni to nece trebat). Onda sam dva dana pumpala u prazno i cvilila kako nemam mlijeka. Kad sam dosla doma i pogledala detaljno upute vidjela sam da su jedan komadic okrenuli naopako i da zato izdajalica nije bila finkcionalna.
A na porodu sam imala sve intervencije osim epiduralne koji bi jedino htjela eventualno. Dolatin me ubio!!! Bolilo me jednako a nisam mogla doc sebi od mantavice. Ko na nekim drogama uzas!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1274
20.9.2017 8:52:38   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: Teica2

Ma kakav porod ovaj Noel zapeo i zapeo fino njemu u trbuhu bucka se frajer user posted image user posted image

Oho, stiže naš imenjak!user posted image Pa nisam znala!

Ime je diiiivno!user posted image Vidjet ćete koliko će komplimenata dobivati to ime!user posted image
Inače, Noel znači: rođen. user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!