KontesaNina
|
Drage moje idem probat odgovoriti svima, iako mi je vec jasno da necu uspjeti! Danchy, odlično za urednu trudnoću, došla si do svog termina i to je to! Drago mi je da je do sada sve bilo u redu! Sto se kontrakcija i trudova tiče: i meni su se pokazivale neke kontrakcije na ctgu koje nisam osjećala. No kad osjetiš prvi trud znati ces! Ja sam ih imala svega možda 10 u sve tri trudnoće, dakle sa prvorođenom,'probudilo me to iz sna! uglavnom, shvatiti ces razliku! Hajdi bravo za super nalaze! Ti jos ipak moraš izdržati dva tjedna p cu i tebi čestitati na urednoj trudnoći do kraja iznesenoj!!! Sto se kilaže tiče ja sam ostala na +6, a na izlasku iz bolnice sam imala isto koliko sam imala na dan kada sam saznala da sam trudna sa L! I naravno da to nema Nikakve veze, ali kada se sjetim prvih +19... nikad skinula zadnjih 10! Liliki, jupi danti je bolje!!!!!! Kontesa, sestro po imenu i danu prijave na forum, pa vec sam se pitala gdje si?! Daj se češće javi! :x Pinky, napokon malo lakše! Nadam se da ce biti lakše po tom pitanju do poroda, treba jos mjesec dana izdržati! Tebi je danas mjesec termin, Jel tako? Teice i Mali anđeo, sitno, sitno! Ajme pa i vi ste došle do termina! Kako mi je drago! Kako se osjećate?! Mislim, za andela znam, ali teoce, kako mi se ti osjećaš?! Mali anđeo, to ti je zbilja dovoljno Za izlazak! Nece ti trebati zimski kombinezon, ali ja sam zimogrozan pa bih vjerojatno obukla taj deblji kombinezon, taj futrani! No ocijeniti ces na dan izlaska! Tesko je to ovako govoriti! Pripremi i sebi robu koju zelis imati na dan izlaska! Ja sam na kraju izašla u robi u kojoj sam i došla i smrznula se! kad sam došla u bolnicu bilo je vruće, a ja se "zbigecala", a onda se naglo vrijeme promjenilo i zahladilo pa mi je bilo zima! Belina, tebi saljem pusu!!! Lidac, bravo za zelju i za 6.! Svaka čast i moj naklon! A sad malo o meni! Jucer navecer došle sveki i šogi! Napokon! Ova tri dana bez pomoci me ubila! Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo tesko! A sadi nam vec osjećaj i da nema sto ne mogu napraviti. Neki dan smo isli prvorođenoj kupiti stvari neke za skolu pa sam zavrsila u Espritu i kupila majce za dojenje! Taj divan odjevni predmet! I najljepšu jaknu unazad puno godina! Taman da mogu biti fancy mama i sportska mama kad idemo na igraliste! Takvu valjda kupujem vec tri godine! Možda i dulje! Ali nikada novaca za to. Ovaj puta sam se raspistoljila jer sam dobila neki popust ! Malome sam kupila one dude gumene iz jednog komada. Avent ih je stavio na tržište, a mali ju jenima u inkubatoru i samo nju sadanprihvaca! A meni je totalna fora ta Duda. Iako ju ne mislim koristit za svaki dan! Nego kod presvlačenja da se malo strpi! Muka mi je od pomisli da bih maloga trebala odvikavati jednog dana! Maleni ima grčeve i dalje, ali i dolazi skok u razvoju pa treba dobro paziti, a to je tesko za prepoznati, mame vec o same znate da su simptomi često isti za grčeve i traženje cice! Jucer munje bila patronažna i mali super Napreduje, jos koji dan i doci cemo do tri kile!!!! Bravo za nas, hehe! Prvorođena je jucer došla sa temperaturom doma, a muž morao u Njemačku po mamu i seku, a J sama ostala doma sa njih troje! Ova ima 39.2, nikako da padne temp, mali ima grčeve i dere mi se na uho, a ja se jedva mičem jos od carskoga. Ajme očaja, jedva sam ih sve dočekala! I tako, to vam je u najkraćim crtama to! Premorena sam i nadam se da cu se sad ipak malo odmoriti kd je pomoć stigla. Čitam vas stalno, ali nemam vremena se javiti, a ono malo kad su svi mirni uzmem goblen pa sijem. To me smiruje! Puse svima i ako sam koga zaboravila ili zaboravila o cemu je pricala nemojte se ljutiti, stvarno ste puno pisale! PS snjeguljice, jeste našli štogod za imunitet?! Počela sam razmišljati da i ja svojeg ped pitam za nesto za malu i maloga da mene i L jos ne zaraze!