|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.9.2017 10:30:49   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image - Stigao nam Noel 20.09.
user posted image user posted image user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09. user posted image - Stigao nam Lovro 25.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image sanjchi255 - 24.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11. user posted image
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image rosalye - 10.12.
user posted image Antonija13 - 19.12. user posted image
user posted image Liliki - 20.12. user posted image
user posted image Tink@ - 10.01.
user posted image Ribicaa105 - 18.01.
user posted image cetirisrece - 27.02. user posted image user posted image
user posted image set_alica - 05.03.

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1376
28.9.2017 11:02:08   
belina
Ajmeee Danchy pa nista se ne dogada!? Drzi se, kad krene ici ce to brzo!
Mali andeo ti kad dodes u rodiliste bit ces 5-6 prstiju otvorena kladim se!!!
Pinky sretno na pregledu javi nam sve!!

Neposredna veza do poruke: 1377
28.9.2017 11:05:14   
belina
Jednom sam negdje procitala da kad saznate termin poroda svima treba reci da je taj termin bar 10 dana kasnije. Tako da ljudi ne zivkaju i ne dosaduju. I opet sam pogrijesila hahahaha nisam to ni ovaj put napravila!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1378
28.9.2017 12:37:20   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: belina

Jednom sam negdje procitala da kad saznate termin poroda svima treba reci da je taj termin bar 10 dana kasnije. Tako da ljudi ne zivkaju i ne dosaduju. I opet sam pogrijesila hahahaha nisam to ni ovaj put napravila!

Budemo treći put pametnije!user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1379
28.9.2017 19:59:31   
Liliki
Danchy, Mali andzeo, svi cekamo, valjda vec drzite svoje bebice u narucju, ili odmarate okruzeni s najblizima I primate cestitke. Najiskrenije se nadam da ste se vec porodili, pa kad dodzete sebi javite se, mi svi navijamouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1380
28.9.2017 21:50:34   
Hajdi
Bila sam sigurna da ću danas naći barem jednu novu bebu na raji, ali ne, bebe se ne daju van user posted image . One će van kad budu one htjele user posted image

Danchy tvog malca čekamo kao prvog sljedećeg, a tvoju curku mali anđeo odmah poslije user posted image

Kontesa N drago mi je da mali L dobro napreduje user posted image , vjerujem da nije lako izdržati ispresjecanu noć s učestalim buđenjem.

Snjeguljice ni ja nemam želju za induciranim porodom u slučaju da prenesem.

Pinky super si s kilama, bravo! Vjerujem da kratka viroza nije smetala malcu, za čas si ti ko nova user posted image

Belina stići ćete nadam se sve pripremiti. Ni kod mene nije još sve završeno, još neki raspored u sobi moram promijeniti, nešto izbaciti, a krevetić dodati.

Teice uživaš li s malim N, kako se snalazite?

Jučer i danas sam bila dosta u pokretu, zapravo više u autu, ali malo doma, nadam se da nisam pretjerala user posted image , na momente imam osjećaj laganih kontakcija, ali tako mi je već dulje vrijeme. Sutra sam opet na ctg pa javim stanje. Za babicu/e sam pripremila dvije vrećice s kavom i nekim čokloadicama pa kada mi nalete one koje su najviše bile oko mene dat ću im. Nekako mi glupo da poklon dobije ta koja oblači dijete na izlasku, a nije sudjelovala u porodu i oporavku nakon poroda. Mogu jedino reći mojima da donesu još nešto za tu koja oblači bebu.

(Odgovor članu Liliki)
Neposredna veza do poruke: 1381
29.9.2017 6:59:24   
belina
Jutroo ja sam jucer popodne valjda 100 puta refreshala stranicu u nadi da ce se danchy javit da je gotovo. Nadam se da se mazis sa svojim bebacem.
Mali andeo je li sta krenulo kod tebe?
Likili pa gdje si nam ti, kazi sta ima s tobom? Ima li jos tegoba?
Hajdi draga ma nece nista naskodit, ti si draga gotova hehehe! Pripremi ti kesicu i za ovu sta ti donese bebu, da ti ne bude glupo. Ma znate sta, one vam to ionako ne nose doma. To sve ostaje u bolnici, od toga si kuhaju kavu i zaslade se. Tako da kojoj kod date sve ce dijelit!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1382
29.9.2017 7:51:48   
danchy27
Jutro curee, ma nece malisan van. Ni kontrakcija nit trudova. Otvorena samo 1cm user posted image . Nije se ni rodio a vec zaj...

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1383
29.9.2017 8:21:52   
KontesaNina
Ne brini, Danchy, oni te prate. Vide da si dobro i da je maleni dobro, a jucer je bilo 8 dana kako si prenijela. Mislim da ce tek danas ili sutra krenuti sa pravom indukcijom! A koliko sam cula izgleda mi da je i bolje da te ne indiciraju onak kao u Hrv! Gle, znaju oni sto rade (valjda!), a mi tu ipak smo samo laici koje smo prošle razne situacije, ali nismo izučeni opstreticari niti babice! Ne brini, sve ce biti OK!

Hajdi, a da pripremis košaru sa puno proizvoda (kava, čokolade, voće) i to na izlasku predaš sestri?! Mi smo to napravili za sestre na neonatologiji, ali za ginekološki odjel nismo jer su mi se malo zamjerile babe. Ginekologu nosim sad kad cu ici na pregled, on je pivoljubac pa cu njemu donijeti "najbolje pivo na svijetu" iz Belgije, a ginekologu koji me porodio cu predati u klimu, original iz Slavonije, punjenu sa svekrvom domaćom rakijom. Zahvalna sam mu do kraja života!

Pinky, kak je bilo jucer?

Belina, ja isto stalno rifreaam stranicu, ali nikako cut neke novosti!

Belina&Snjeguljica, ja sam i treći put rodila i svima rekla pravi termin, a jos smo pričali o tome da pomaknemo za 10ak dana, ali je termin bio poslije tatinog 70. rođendana pa smo rekli pravi termin! Jer smo morali reci razlog zato necemo doci doma čestitati mu rođendan!

Liliki, piši malo o sebi!!!!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1384
29.9.2017 8:26:18   
KontesaNina
Btw svima koje danas imate imendane ili vašoj djeci i muževima, zelim sretan imendan i da vas vaši anđeli zaštitnici uvijek čuvaju!!

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1385
29.9.2017 8:57:32   
Snjeguljica_83
Pinky, evo, ovog sam se bojala. user posted image Samo sam čekala, najozbiljnije. Ne mogu vjerovati. user posted image Kćer sam dojila do 12 mj. i onda kad sam prestala se pojavio AD. Bilo mi je krivo jer sam AD povezivala s prestankom dojenja. Malca još uvijek dojim pa se opet pojavilo. OČITO. U jaslicama je točno mjesec dana, gdje jede sve, baš kao i kući. Nisam primijetila da mu ikoja hrana smeta. Unazad tri-četiri dana po podlakticama i potkoljenicama ima sitne male blago crvenkaste točkice, hrapave. Čak ima i na licu nekoliko točkica. A na jednoj ruci su četiri točkice na okupu, kao grozd. Nisu crvene, već bezbojne.

Dakle očito je ovo neki vid AD-a... Ma mislim, gledam tu drugu dječicu, nitko ništa nema... Imam kremu LRP CICAPLAST BAUME pa ću odmah početi mazati. Moram što prije početi trackati, da prođe. Nadam se da hoće!

U kojem obliku se kod tvog M. AD najprije očitovao?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.9.2017 8:58:26 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1386
29.9.2017 9:05:44   
Ribicaa105
Bokić..user posted image
Nezz još po forumu pa se nadam da nikome na nabijam obavijesti..
Dugo me nije bilo,pa eto,kako ste mi?kako bebice?jel se netko već premjestio na topic user posted image ?
Pozz svimaa..user posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1387
29.9.2017 10:28:28   
PinkyFunkyBirdy
Danchy, baš je to neki mali zloćko kad se neda. user posted image Valjda mu je dobro u buši pa uživa dok može, a i ti ćeš vidjeti kad izađe pa stalno nešto oko njega ... sigurno ćeš reći kao i ja da je dobro bilo dok je bio u buši pa niti plače niti kaka niti išta, a znaš točno gdje je (pogotovo kad počne puziti i hodati). user posted image

Mali andeo, čekamo neki info i od tebe. user posted image

Snjeguljice, baš mi je žao, ali možda to neće tvom slatkišu biti tako strašno pošto je on ipak sad već veći. user posted image Mom M je krenuo AD već s neka 3 ili 4 mj. nakon što smo uveli adaptirano mlijeko uz dojenje i to tako da su se krenuli crveniti i ljuštiti obrazi i onda se to spustilo na vrat i širilo se prema prsima, da bi se onda na donjem dijelu trbuha pojavile točkice koje su se polako spajale i onda se spojilo sa gornjim crvenilom. Tek nakon toga su se pojavile fleke po rukama i nogama. To je trajalo mjesecima. S nekih cca 9 mj. sam počela davati omnibiotik Pandu i u roku 2 tjedna mu se povuklo skoro sve osim pregiba - znači vrat i pregibi na rukama i nogama i to je polako prolazilo tijekom vremena. Najprije vrat kad je počeo više stajati pa se vrat "luftao", s rukica se povlačilo i vraćalo, a na nogicama je bila jedna fleka skroz do 2,5g kad je prošlo skoro pa samo od sebe i sad je hB dobro. Nama je najbolja krema bila Avene XeraCalm balzam (ostalo ništa nije pomagalo).
Dal daješ malenom nešto za imunitet? Možda da probaš uložiti u barem jedno pakiranje Pande (dođe oko 305kn) to ti je za 30 dana i da vidiš dal će pomoći. user posted image

Nina, uživaj sa svojom prekrasnom dječicom i hvala na čestitci u Mihaelovo ime! user posted image user posted image user posted image E, da, mislim da ga nisam pohvalila da je sam odbacio noćnu pelenu (samo je jednu večer rekao kad sam mu stavljala pelenu: "Mama, zašto mi stavljaš pelenu kad sam ja veliki dečko?" i dogovorili smo se da ide sam ili da me zove ako će mu se piškiti) i za sad je super - ponekad se sam probudi pa ga onda vodim piškiti, a nekad izdrži cijelu noć! user posted image user posted image user posted image

Ribice i Liliki, morate nam biti aktivnije na temi jer tko će pisati sad kad se nas nekoliko najaktivnijih porode pa nećemo imati vremena za pisati? user posted image Kako ste nam vi i kako bebice?

Teice, kad uloviš koju minutu napiši nam kako se snalazite! user posted image

Belina i ja sam čitala to da se pomakne termin za 10 dana, ali pošto mi je sad baš pao na rođendan od M onda mi je bilo fora. A i pošto sam prvi put prenjela dečka i sad nosim dečka mislim da nebi nikoga iznenadilo da opet prenesem (iako mislim da ovaj put neću). user posted image
Kako mi se ti osjećaš?

Hajdi, srretno na CTG-u! user posted image user posted image user posted image Rekao mi je doktor da viroza nije utjecala na bebača pa mi je odmah lakše, a sestra se našalila da će bebač biti manji od brace i da ću ga kihajem izbaciti van (pošto je prvi bio skoro 4,5 kg). user posted image

Moj je pregled prošao ok, ali ne i bez stresa. Vaginalni pregled je bio ok - sve je smekšano i skraćeno i otvorena sam 2 prsta, ali mali još glavicom nije u položaju za porod i nije se spustio. Nalaz za BHSB je isto ok, tlak super, vjerojatno zbog moje kilaže bebača ne očekuju da bude veliki kao braco (sestra je rekla da će biti oko 3,5 kg, a doktor je ipak procijenio da bi mogao biti oko 4 kg). Uglavnom taj dio je bio sve ok i tad sam išla na CTG, a tamo je bebač toliko bio aktivan da su mi rekli da CTG ne valja i da se moram vratiti za 2h da ga ponovim. I ja im kažem da je on uvijek dosta aktivan i već putem plačem jer su mi rekli da se dobro najedem (što znači da će me zadržati u bolnici), a ja samo razmišljam kako će moj M bez mene i ja bez njega. Onda sam se presvukla u široku odjeću (jer se manje opire kad nosim nešto što nejde uz kožu) i već iscrpljena vratila na CTG i tad je slatkiš spavao i srećom pa je CTG bio savršen pa sam mogla otići. Ostatak večeri se bebač toliko prevrtao i okretao i rastezao da je to bilo prestrašno - toliko me sve boljelo da sam prvom prilikom otišla spavati i hB pa je jutros dobro. user posted image
No vidim da je vrag odnio šalu i moram danas završiti sve po stanu što sam planirala jer očito mogu završiti u bolnici bilo kad. user posted image Još se nisam pravo psihički pripremila niti na ta 2 ili 3 dana koliko ću valjda biti nakon poroda, a kamoli da moram tamo ležati duže vremena u očuvanju trudnoće. user posted image
I, da, dok sam tamo ležala na CTG-u neka trudnica je tako vikala da je orilo po cijelom odjelu, a svako malo se čuje neka bebica kako plače i baš je bilo slatko čuti te male glasiće user posted image dok vikanje od trudnice i ne baš toliko user posted image .

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Ribicaa105)
Neposredna veza do poruke: 1388
29.9.2017 10:58:24   
Snjeguljica_83
Pinky, ne dajem ništa za imunitet, premda sam razmišljala. E je pomoglo mag. mlijeko. Njega ću uzeti. Za Pandu sam čula, puno mama je hvale. DOduše, svakom pomogne neki drugi probiotik, baš je igranje. Vidjet ću, hvala na preporuci.

Sad sam se sjetila, imam u frižideru Biorellu baby pa ću mu za prvu ruku to dati.

Išla sam istraživati na netu. Ovo što malac ima je pileća koža, nesretna bila!user posted image
A jedan je od pokazatelja problema s crijevima, tj. reakcija na gluten! Mom čuđenju nikad kraja.user posted image
Ali ako je N. jeo kruh sve do sada, nije bilo problema, zašto se pojavilo nakon par mjeseci konzumiranja! MIslim, bio je jedan period kad je jeo krofne po čak par dana zaredom (svekar :)) pa nije bilo ništa. U jaslicama jede također kruh. Ma čudim se kako može odjednom smetati!?!?user posted image
user posted image

I što sad, osim mazati? Moj Bože, pomozi. Baš sam umorna... Prvo s E. muke ježeve, sad ovo....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.9.2017 11:01:08 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1389
29.9.2017 11:14:31   
Ribicaa105
Budem bila malo aktivnija..user posted image ..Bebica i ja smo super..sad smo u šestom mj..kažem,sve je u redu,jedino me brine težina..ja sam dosta smršavila,a mišić je na zadnjem pregledu bio 390 g..gin kaže da je ok,ali nezz,koliko citam,to je po meni malo..sada sam 24+4 tt..user posted image
Pročitala sam tvoj post..znači,još malo..hehe..lijepo..ii sretno..budem pratila da vidim kako ide..user posted image
Ja ne mogu dočekati a neznam od kud bih krenula sa pripremama..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1390
29.9.2017 11:22:32   
belina
Moram odgovoriti nasoj dragoj Snjeguljici. Mojoj E je koza kao tvom N. Suha i sa tim sitnim bubuljicama. I jako je cese. Probala sam svasta dok nisam kupila mlijeko za tijelo Avene Lipikar Baume za osjetljivu kozu. Ona velika boca sa pumpicom i cak bude nacrtana beba jer je i za djecu i idrasle. Doduse skupa je 160kn, ali nama stvarno pomaze. Probavala sam i druge nakon nje ali opet se vratim na nju. Nervira me ta ambalaza pa pola kreme ostane u boci, vise se ne moze pumpat pa moras trest i lupat kao debil hahahaha! Eto ako sam ti iti malo pomogla drago mi je!

Pinky super sta je pregled na kraju ispao dobar. I moja zabica je jaaaako ziva, nemjerljivo s prvom trudnocom (a i ona je bila aktivna). Ali citala dam da je ovaj period vrhunac udaranja i vrcenja i da bi se sad beba trebala smjestit u polozaj za porod i da vise nema mjesta za toliku aktivnost. Pa me to malo tjesi hahahaha! Sretan imendan tvom M! I bravo za velikog decka mama!
U nas je ctg u ambulanti u rodilistu, a radaone na katu tako da ne cujes nikoga kad ides na ctg.

Zene znam da je nekidan bila rijec o tome, ali o cajevima za grceve. Koje kapi za grcice ste davali svojim bebama i jesu li pomagale? Moja E ih nije imala, mozda par puta i nisam joj nista davala. Ali eto da se znam pripremit. I znam da D1kapi jako pojacavaju grceve, pa ako vidim da imam problema necu ih ni davat do 3-eg mjeseca. Cula sam da pistoje neke tablete koje mama pije u trudnoci u 8-om mjesecu, da beba ne bi imala grceve.

Neposredna veza do poruke: 1391
29.9.2017 11:32:24   
belina
Ribice draga ne brini valjda bi dr nesto rekao da nije u redu ili da je beba mala. Ne sekiraj se!

Cure isla sam potrazit u jednoj poruci sto mi je teta poslala (mag.farmacije vani) i necete vjerovat rekla mi je upravo za Omni Biotik Pandu hahahaha! Da se on pije zadnjih 6 tjedana trudnoce radi prevencije alergija, dermatitisa, grceva kod novorodencadi. Sta vi mislite? Ja pijem vec i probiotike i neke tablete sta mi je dr prepisao pa mi se sad sve cini previse.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1392
29.9.2017 12:51:35   
Snjeguljica_83
Belina, i ja sam pročitala negdje da se u trudnoći mogu uzimati probiotici preventivno upravo zbog mogućeg AD-a kod djece kasnije. Nisam uzela to za ozbiljno. Dobro je što uzimaš već neke, user posted image ne mora biti baš Panda.

A sad mi je kasno. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1393
29.9.2017 12:53:39   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: belina

Moram odgovoriti nasoj dragoj Snjeguljici. Mojoj E je koza kao tvom N. Suha i sa tim sitnim bubuljicama. I jako je cese. Probala sam svasta dok nisam kupila mlijeko za tijelo Avene Lipikar Baume za osjetljivu kozu. Ona velika boca sa pumpicom i cak bude nacrtana beba jer je i za djecu i idrasle. Doduse skupa je 160kn, ali nama stvarno pomaze. Probavala sam i druge nakon nje ali opet se vratim na nju. Nervira me ta ambalaza pa pola kreme ostane u boci, vise se ne moze pumpat pa moras trest i lupat kao debil hahahaha! Eto ako sam ti iti malo pomogla drago mi je!

Hvala na preporuci. user posted image
Mogu otići i u ljekarnu pitati testere.
Baš imam tester od Avene XeraCalm, koji mi je preporučila Pinky. Počinjem "terapiju" danas!

Inače, kad me živcira ambalaža kod tako skupih krema, onda kad je na kraju, odrežem je napola i još mi potraje par dana. Bolje i to, nego baciti.user posted image

Imate li neki razlog za takvu kožu? Ili je jednostavno takva - suha i točkičasta?user posted image

Možda je moj miš reagirao na promjenu, tj. na odlazak u jaslice? Psihički, stres? user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.9.2017 13:05:19 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1394
29.9.2017 13:32:00   
Liliki
Pinki u pravu si, trebamo biti aktivnije, ali mi cekamo vas koji ste sad pred kraj trudnoce, pa zbiramo iskustva, a posle cemo se i mi sigurno aktivirati , skupljacemo informacije i traziti pomoc kad se nadjemo u ,,nevolji.,, . Nina, ja sam juce bila na kontrolni , sve je u redu, sem sto ja osecam kontrakcije, posebno nocu, i imam jake gorusice od kojih nema spasa. Mala se ponovo okrenula s nogicama dole, tako da osecam udarce u predjelu besike, ali to je ocekivano. Ginicka mi je dal magnezium 3x2, ali ne mogu da ih pijem ,odma posle povracam, ne podnosim ih uopste. Obradoval me moja sestra koja mi je javila da je i ona u drugom stanju, 8 nedelja, tako da sam danas posebno radosna.

Neposredna veza do poruke: 1395
29.9.2017 13:41:31   
Liliki
Dancy ne sekiraj se kad si pod kontrolom, izaci ce bebica kad ona hoce, Ne znam dali je bolje u ovakvom slucaju inducirati porogaj ili cekati, ja sam licno za to, mislim da se sad primenjuje gel koji se dozira specificno i treba iskusan gin. da prati razvoj situaciju i da zna u kom trenutku i koju dozu da upotrebe, kazu da je to vrlo vazno da bi imalo efekta u pozitivnom smislu. Ja sam u prvoj trudnoci takodge prosla s indukcijom, tako da nemoj se plasiti , bice sve u redu. Iskoro ces maziti svoju user posted image

(Odgovor članu Liliki)
Neposredna veza do poruke: 1396
29.9.2017 13:53:31   
mali andeo
Hej,curke...vidim da ste se raspisaleuser posted image
Ja cu biti kratka,idem odmoriti glava mi puca...
Od mojeg poroda jos nistauser posted image u pon kontrola i dogovor za CR koji bi trebao biti utorak ili srijedu...
Pinky jos ces ti prije meneuser posted image
Javim se kada budem pri volji..iskreno ovo vec polako iscrpljuje...

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

Neposredna veza do poruke: 1397
29.9.2017 14:30:07   
PinkyFunkyBirdy
Da vam odgovorim pa gibam dalje s čišćenjem. user posted image

Snjeguljice, možeš probati s bilo kojim probiotikom, ali nama se Panda baš pokazala jako korisnom jer npr. i BioGaia je isto probiotik (ako se ne varam) i nju je pio jako dugo pa je opet AD izbijao, a s Pandom se baš vidio napredak. Za Avene XeraCalm balzam (baš nam je balzam preporučila jedna privat. doktorica, a ne kremu - ne znam što ti imaš od testera) nam se pokazao najbolji jer što god sam ranije mazala M kao da se upilo u odjeću i već je za 15-tak minuta koža opet bila suha (a probala sam i Bepanthen i A-Dermu i Eucerin i Mustelu i Biodermu i La-Roche-Posay i nakon toga hrpu prirodnih ulja) no ovo mi je bilo odličan balzam i dan danas ga imam pa namažem M nakon kupanja. Znam da s tim kremama nekome pomogne jedna, a drugome nešto sasvim treće i da tu nema pravila, no htjela sam napisati zašto je nama ovaj balzam ispao najbolji. Ipak, mislim da bi možda najviše imala koristi od Pande jer ipak ona djeluje iznutra jačajući organizam. user posted image Sretno i javi rezultate! user posted image

Belina, možeš piti bilo koji probiotik. Ja se trudim kroz cijelu trudnoću piti Biorela Daily, ali moram priznati da nisam baš najredovitija. user posted image
Nebi se složila da si sad u zadnjoj fazi gdje se bebač u buši vrti jer koliko se moj rasteže i proteže u zadnje vrijeme to je stvarno nevjerojatno. user posted image
Za grčeve bebe mislim da nemaš nekih pravila - ako će imati baš prave grčeve (oko kad cca 3 sata plaču bez prestanka) mislim da tu pomoći nema i da to jednostavno treba preživjeti, a za one male grčiće i vjetrove možeš davati bebi BioGaju ili sl. preparate. Ja nisam skužila da bi od D kapi M imao više problema tako da ti je to individualno. A ti uvijek možeš piti čaj od komorača pa možda pripomogne iako mislim da su tu možda bolje da se bebica podrigne, da joj se masira buša i sl. user posted image

Liliki, ja sam lijekove sve prebacila nakon večere jer ranije bi mi bilo muka, a za žgaravicu dal si probala žvakati žvake ili uzeti Rennie tablete? Meni je to spas u zadnje vrijeme. user posted image

Mali andeo, nemoj tako ... ja ću drage volje pričekati tebe najprije! user posted image Držim fige da krene ranije i da ne moraš na CR! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1398
29.9.2017 21:29:37   
Hajdi
Pozdrav curke, evo i mene user posted image Ctg je uredan, malac najprije spavao, a onda se razigrao po trbuhu. Maternica miruje. U pon sljedeci ctg i uzv.
Definitivno sam teška, i tu težinu osjećam na stopalima i nogama dok hodam.
Ne znam ništa o AD-u ali ću zapisati te preparate za svaki slučaj, a vjerujem da su dobri i za normalnu kožu ako su za osjetljivu. Znam samo da puno djece danas ima razne alergije i to mi je koma.

Mali anđeo znači najkasnije do srijede si sa svojom bebicom, još malo user posted image . Nadam se da će prije srijede krenuti tvoji trudovi.

Danchy držim fige da sve prođe brzo i što bezbolnije, neka dr odluče kad će inducirati.

Pinky sretan imendan malom M. Bravo za ostavljanje noćne pelene! Ima još vremena da se beba spusti, namjesti glavicom i da sve bude dobro na porodu user posted image . Tvoj mali je oduvijek jako aktivan, zašto to smatraju lošim user posted image

Snjeguljice žao mi je zbog AD tvog mališa, nadam se da se neće jako razbuktati.

Ribice procjene težine su često nerealne, ako dr kaže da je sve ok onda je valjda tako. Meni u tako ranoj trudnoći gin nije niti davao procjenu težine.
Liliki da pokušaš s nekim drugim Mg, ima ih dosta u ponudi u ljekarnama user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1399
30.9.2017 8:09:17   
KontesaNina
Hajdi i Pinky, super za CTGove!!! Bravo!!user posted image

Dobro,'hoće se vise netko poroditi ovdje! Vec sam muzu počela pričati da 10 dana cekam da se jos netko porodi!!!

PS Ajde recite trostrukoj mami: a kaj je to AD?

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!