|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   gospe moja
25.6.2009 20:21:11   
natalijax
nadam se da necu bit kaznjena nemislim bogohulit,danas je 28godina od ukazanja gospe u medugorju,malo je od nas koji vjeruju u to jer smo takvi mentalitet ljudi koji se boji ako priznamo da vjerujemo u ukazanja da ce netko mislit da nismo normalni,ja mogu jedino reci gospe moja molim te svim srcem mojim da i ja postanem majka,molim te da onima koji te svim srcem mole da  das taj dar majcinstva
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: gospe moja
25.6.2009 20:24:26   
tikica_69
Ne vjerujem u Medjugorje...to je samo otimanje novaca naivnima, bolesnima i najsiromasnijima.
Ima mjesta u koja vjerujem, ali u ovo ne. Ovo je cisti biznis i nema bas nista sa vjerom.
Vjeri nema mjesta nigdje osim u srcu....sve drugo je glumatanje, turizam, promidzba i lova.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
25.6.2009 20:26:39   
natalijax
tako i ja imam razmisljanje ,neki dan ja okrenem neku stranicu na google koje bogohuljenje,strasno 

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
26.6.2009 8:27:14   
troubled
govorio je moj dida - ni, ni, ma ako bude?

prijevod u kontekstu za one kojima treba (rasprava je bila o bogu, ali je primjenjiva znatno šire) - ok, recimo da je tako i da ga nema, a što ako se pokaže jednom da ga ipak ima? user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
26.6.2009 12:51:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Vjeri nema mjesta nigdje osim u srcu....

potpisujem!

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 5
26.6.2009 14:37:48   
Cybermama
ljudi od mista čine atrakciju,a ne bog.meni je tužno što su napravili od međugorja,bilo je puno lipše prije 15godina.to se danas naziva vjerski turizam i takve se stvari rade oko svetišta diljem svitau međugorju osijećam mir i volim otići tamo,bez obzira na to je li se gospe ukazala ili ne. volim otići u kasnu jesen ili na zimu kad nema puno ljudi,tada mogu osjetiti mir,visoko na brdu daleko od svih. i što je tiki napsala vjera je u srcu

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
26.6.2009 14:47:31   
MILLA
IZVORNA PORUKA: troubled

govorio je moj dida - ni, ni, ma ako bude?

prijevod u kontekstu za one kojima treba (rasprava je bila o bogu, ali je primjenjiva znatno šire) - ok, recimo da je tako i da ga nema, a što ako se pokaže jednom da ga ipak ima? user posted image

aha.....šta onda?  za međugorje vjerujem što biblija kaže.."ako imate vjere kao gorušično zrno...močičete planine pomicati" dakle,ako međugorje nekome "prozvede tu vjeru"jer smatra da samo tu bog djeluje...pa nek mu bude! meni ne treba međugorje da vidim  i doživim čuda koja bog radi,al najbitnije .....
uglavnom,kažeš,šta ako ga na kraju ima.... ja ne bih voljela doći pred njega a da barem ne učinim koliko mogu ,ono što je pred njegovim očima ispravno! to sam ja,svako ima izbor

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 7
26.6.2009 22:11:13   
Ninaa
Ja sam vjernik i vjera mi je puno pomogla u životu. Međugorje volim iz tog razloga jel tamo osjetim takav mir da to riječima ne mogu opisati. Svaki put kad odem tamo doma se vratim puna snage i emocija. Meni je tam na onom brdu di se Marija ukazala prelijepo i mogla bi tamo biti satima. Ak vi smatrate da sam luda baš me briga.Isitna vjera je osobna stvar svakog od nas i svaki je doživljava na svoj način. Što se tiče svega ostalog, strašno je jel su sve podredili prodaji,a kipići od Majke božje su iz Kine.Strašnoooo. Ista je stvar sa seminarima od Linića i Sudca, neki vjeruju neki ne. Svatko ima svoje mišljenje.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!