|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ispraznost zakona:-((((
24.11.2009 7:33:19   
lueman
htjela bih s vama podjelit jedno saznanje. moja bliska kolegica koja je radila sa mnom morat će u zatvor. žena je bila nezapošljena dva puta u životu, prvi put je bivši suprug iskoristil da joj oduzme dijete(nekak mi se čini da su u pitanju bile i veze), a sad ju je tužil za neplaćanje alimentacije i žena mora u zatvor, a ima klinca u drugom braku od 2 godine.s drugim mužem je podstanar, ostali su bez auta koji je bil na kredit jer banka ne čeka. dakle nije da je silno bogatstvo prepisala na bližu i dalju familiju a dijete uskraćivala za ono kaj mu pripada. pitam ja vas tko u ovom slučaju profitirauser posted image dečki se međusobno ne budu vidli 10 mjeseci koliko je mama u zatvoru, sad je prije mjesec dana počela radit u pekari i znači ostala bude i bez posla.znači dug bude ju čekal kad dojde iz bukse, plus još 10 mjeseci, a i tko ju bude onda opet zaposlil????čaki da si posudi novce ne bude izbjegla zatvor, pa kaj to nije čudno???baš me zanima koliko mama bi poslalo oca svoje djece u zatvor???najgore mi je da su čak i na centru za soc.skrb popriličnio gluhi( i inače ih baš ne voli)i samo hoće znati tko bude brinul o malenom dok nje ne bude.pa nisu oni tu da bi rješili problem???mislim, ok, nije plaćala alimentaciju, ali bila je nazapošljena,kaj je to tak čudno danas. mi koji radimo izgleda nismo ni svjesni koliki smo sretnici.mislim fakat od ovog mi se povraćauser posted image user posted image user posted image očito da taj bivši nemre prihvatit da je našla nekog koga voli poslije njega.(tek sad cijenim neke osobine svog bivšeg mužauser posted image )

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ispraznost zakona:-((((
24.11.2009 7:36:16   
dominik
user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
24.11.2009 7:36:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 3
24.11.2009 7:40:43   
lueman
ne bude.bila sam jučer s njom na centru, jer bude klinac kod nasuser posted image user posted image gospođe su rekle:dobro, znate da se morate brinut za dijete. a to da li će te ga voljeti to mi ne možemo izmjerit.haloooooooo.gade mi se

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
24.11.2009 7:48:54   
lueman
pitala sam ih da li će dolazit u provjeru pa su mi rekli da kud bi oni došli kad bi sve provjeravaliuser posted image user posted image pa ja sam više brige pokazala kad sam ostavljala akvariji s kornjačama kod djede i bake.ja ovo NE RAZUMIJEMuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 5
24.11.2009 8:01:57   
huanita
Zakon je doista ponekad strašan. Moja sestrična je nakon 10 godina braka doživjela da joj muž kaže da mu je dosta žene i kćeri, da je još cijeli život pred njim i da se želi rastati. Budući da je on stan dobio od svoga djeda, ona nema nikakvo pravo na njega ili bar na dio vrijednosti. U roku tri mjeseca počela je brakorazvodna parnica, ona se morala odseliti natrag majci skupa sa kćeri, u drugi dio grada (radi se o velikom gradu). Kći je ljuta na cijeli svijet jer je morala promijeniti školu mjesec dana nakon početka 2. razreda. U novoj školi su drugačije knjige, otišli su s programom dalje pa je u zaostatku. Sada su tri generacije žena zajedno u stanu, nesretne i zbunjene, a onaj koji se zasitio obaveza, uživa u trosobnom stanu i slobodi, bez obaveze i bez problema.

I tko je tu kažnjen. Dijete!!!user posted image

Kako to mogu dozvoliti?!user posted image

J 4.5.2001.
I 18.6.2009.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 6
24.11.2009 8:32:32   
emily123
prestrašnouser posted image user posted image user posted image user posted image

mamini anđeli............

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 7
24.11.2009 8:39:00   
lueman

IZVORNA PORUKA: huanita

Zakon je doista ponekad strašan. Moja sestrična je nakon 10 godina braka doživjela da joj muž kaže da mu je dosta žene i kćeri, da je još cijeli život pred njim i da se želi rastati. Budući da je on stan dobio od svoga djeda, ona nema nikakvo pravo na njega ili bar na dio vrijednosti. U roku tri mjeseca počela je brakorazvodna parnica, ona se morala odseliti natrag majci skupa sa kćeri, u drugi dio grada (radi se o velikom gradu). Kći je ljuta na cijeli svijet jer je morala promijeniti školu mjesec dana nakon početka 2. razreda. U novoj školi su drugačije knjige, otišli su s programom dalje pa je u zaostatku. Sada su tri generacije žena zajedno u stanu, nesretne i zbunjene, a onaj koji se zasitio obaveza, uživa u trosobnom stanu i slobodi, bez obaveze i bez problema.

I tko je tu kažnjen. Dijete!!!user posted image

Kako to mogu dozvoliti?!user posted image

mislim da postoji nešto što se pravnom terminologijom zove nužni dio. pa dijte svakako ima pravo na to.nek ti se rođaka raspita

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 8
24.11.2009 9:07:05   
CallamityJane
lu tek sad skontah tvoj post iz birca, ovo je strasno sta nasa drzava dozvoljava i kakvi su to zakoni?
A da ih da u novine ili nesto? Da se zali na odluku, mora biti neko rjesenje? Je li odluka pravomocna, punosnazna koji je vec termin???

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 9
24.11.2009 9:10:05   
ket
ja bi savjetovala isto u novine ili nova tv provjereno...oni sve primaju...nek digne buku oko toga veliku i možda se muž posramiuser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
24.11.2009 9:16:27   
MILLA
sramota!!!  a koliki muškarci ne plačaju alimentaciju?!  kao,ne rade ....namjerno se zapošljavaju na crno da ne bi morali ništa plačati. moj muž nije jednu lipu alimentacije dobio u 18 godina i nikom ništa. samo što večina žena neče tužiti jer ne želi više da ima posla sa takvim...ma treba tužit! mm nije imao ni cipelice kao djete a on ne bi ni pito kako je i da li šta treba?! kako mogu dozvoliti da jedna majka ide u zatvor ?! ako je to tako neka onda vide šta rade svi ti očevi koji ne daju jednu lipu za svoje djete!  sramota! pola hrvatske bi završilo iza rešetaka!!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 11
24.11.2009 10:51:09   
lueman
na žalost, više nije do muža.u zatvor se mora javit u petak.postoji samo izvandredno ublažavanje kazne koje mora donijeti vrhovni sud ili pomilovanje predsjednika.ne želi ići na tv i u novine zbog djece(i malog i velikog).baš me zanima kad će država početi čistiti sve ove očeve koji voze skupe aute i provode se dok im klinci nemaju kaj jesti.i najsmješnije (ili žalosnije ) je to da čak i da sad skupimo novce da joj posudimo da to plati ona MORA ići u zatvor.mislim, gdje je tu smisaouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 12
24.11.2009 10:57:23   
Bebys
neznam sta da na ovo kazem jer ovo nema logike...onaj tko ne radi kak moze placati...ne kapiram nist...
a ako je tako bez razuma onda jjjjjjjj..........sve...user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
24.11.2009 11:01:17   
Bebys
molim te reci to tikici njezin muz ne placa alimentaciju vec godinama koliko sam nju skuzila trazila je advokata neki dan....pa sta je ovaj peder napravio da njegova zena ide u zatvor a neradi...
neka to tikica vidi pa da i ona to napravi....koji glupi zakon taj covjek mora imati neku glupu vezu...debelu..katastrofa...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
24.11.2009 11:01:28   
lueman
ma ja sam tak bjesna da sam ovim kokoškama na czss svašta rekla. i pitala zašto je mali R manje vrijedan od prvog djeteta ali eto netko je napisao zakon...i svioni saborski zastupnici između dvije kavice i čitanja novina su digli ručice. i eto nam saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
24.11.2009 11:42:24   
komarac1
Znači za neplačanje alimentacije se ide u zatvor, a klinci koji ubijaju okolo šetaju! user posted image Neplačanje alimentacije je kao ozbiljan zločin zbog kojeg je potrebno nekog zatvorit! user posted image I što su oni s tim postigli? Dug će kao prije bit otplaćen?user posted image  

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 16
24.11.2009 11:46:53   
mišica 666
nemam riječi kojima bi mogla komentirati sve ovo jadna žena user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 17
24.11.2009 11:48:04   
lueman
ne .žele majku preodgojiti. da zna da mora plačati(a kao ne zna) možda da se prostituirala user posted image user posted image da zaradi za alimentaciju?'ma ne znam.umorna sam i ljuta.žao mi jeklinca, a i onog velikog koji je kod tate.uglavnom, poslala sam u njeno ime dopise na razne adrese pa ćemo vidjeti.da li će netko od ovih sa velikim plaćama pogledati na dopis malog čovjeka sa veliko tragedijom.srećom su moji ok klinci pa se mali dobro osjeća s njima, i pozna nas pa mu nije bed. ali nije to ko kad te mama počuva i pospremi spavat.budem probala pitat u vrtiću da ga prebace kod moje A da budu na istoj adresi, ovak ih budem razvozila na dva kraja grada.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 18
24.11.2009 11:48:16   
ZVRK
žao mi je malene dječice koji su najviše tu stradali a ''tata''je uspio tako da to izvede radi debelih veza jer u velikoj većini slučajeva zakon bude na maminoj strani .........(ona je u krivu ali da tatine veze nisu jake vjerovatno bi se nekako dogovorila

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 19
24.11.2009 12:33:42   
Bebys
lueman ti si divna zena drago mi je da te poznam bar preko RR.
veliku stvar cinis za djete i majku..user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 20
24.11.2009 13:03:22   
Anoniman
Ovo je strasno, ostala sam bez teksta user posted image user posted image user posted image
a tebi svaka cast na to sto cinis za nju user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 21
24.11.2009 13:12:24   
kitty
skidam ti kapu lueman,velika si prijateljicauser posted image user posted image
a nase institucije uopce ne zelim komentirat jer bi sve sto kazem preslo granice pristojnosti

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
24.11.2009 14:07:08   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: kitty

skidam ti kapu lueman,velika si prijateljicauser posted image user posted image
a nase institucije uopce ne zelim komentirat jer bi sve sto kazem preslo granice pristojnosti

Potpisujem.....lueman svaka ti castuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 23
24.11.2009 15:05:04   
natalijax
ajme ovo je strašno,jadna žena,pa kako neko može bit tako đubreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 24
24.11.2009 15:08:02   
Marta j
Uzas to ima samo kod nas

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!