Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 0:26:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Jednog mulca koji me pipao u tramvaju sam s kisobranom nalemala, u 8. razredu sam jednoj kozi iz c razreda samarcinu zaljepila jer mi je ukrala naljepnicu sa torbe i svog Dominika kad me gledao u oci i lagao 3 puta u jednom danu, spljuskala sam ga tak da su me ruke boljele tri dana
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 0:28:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
kao dijete sam se strasno tukla, bila sam vodje jedne ekipe jedina ja curica a svi muski bila sam se bolje od svih njih i bila najbrza.. a sada kada sam kao velika nisam uopste neki agresivac dok mi ne dodje zuta minuta
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 0:33:13
|
|
|
|
lavica81
|
pa nisam baš ukoliko se ne kontaju čupanja u osnovnoj školi
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.8.2009 0:34:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 0:36:36
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak U razredu smo imali jednog bolesnika za glavu većeg od mene koji je terorizirao sve cure u razredu(ekonomska škola-znači 98%razreda ). Jednom se cijeli sat samozadovoljavao i krenuo mojoj kolegici obrisati ruku u kosu i ja sam ga udarala sa onom velikom zemljopisnom kartom srolanom koju u normalnim okolnostim jedva digneš. namlatila ga kao vola u kupusu.Poslije sam tražila razgovor sa razrednicom i ravnateljem i rekla da mi to nećemo više trpiti,barem ja. Sazvan je hitan roditeljski,nisu ga izbacili iz škole jer ima nekih psihičkih problema,ali se nikada nije ponovilo,a kada me sretne na ulici pristojno pozdravi. fuj cvrle kaj i takvih ima,to je bolesnik,uf i ja bi ga istukla
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.8.2009 0:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 1:18:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedan bivsi je dobio samar, ne znam je li se to racuna
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:08:40
|
|
|
|
dominik
|
jednom ko klinka frend jer me zaj...vao...a ove incidete sa pipajem nikad se nisam dovoljno brzo snasla pa ih nisam izmlatila...a i mama prica da sam se sa starijom sekom dosta tukla tj ja nju jer sam bila jaca
< Poruku je uredio dominik -- 30.8.2009 8:09:17 >
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:12:35
|
|
|
|
Puli
|
jesam jednom u 7 .razredu dečko iz razreda me zezao pa je dobio nogom u cjevanicu
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:20:06
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Kao dijete nisam,bila sam jako miroljubiva,prava dobrica,ali sada bi i mogla nekoga istući,spisak je poduži
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:50:05
|
|
|
|
FIONA
|
ajme di da počnem... ja sam svako malo imala ispad u školi i moja mama je dolazila na informacije....nisam podnosila da me dečki šlataju za guzu kaj je onda dibo normalno i ja sam vratila ali puno žešću....uglavnom bilo je šivanja glava, usnica, potrganih košulja i majca...ma užas! Na maturlalcu u osnovnjaku sam jednom polomila rebra...to mi je bio največi ispad... ošamarila kokoš u autobusu jel je radila propuh a ja nabrijana sa treninga od četiri sata išla sva mokra doma...gle, krivoj se našla bahatiti... jako sam nagle naravi i da, često sam se potukla...nije mi strano.... ni sad kad sam starija i imam kikiča ne bi drugačije.... išla sam na sjama trudnica i beba u boćarski, trbuh do zuba...vozim sveki sa sobom....kokoš ispred parkura yaris kao da ima šleper s prikolicom pun robe...a kreten iza mene trubi da se maknem...ma gle, s trbušinom izašla sam van i došla mu do auta...psovala mu sve po spisku....vidio on da pomahnitala trudnica izgubila kontrolu...zatvorio šajbu i čekao... nije da se ponosim, to nekad i nije baš najbolje....ali nemrem si pomoć...jače je od mene...
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:52:36
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Fiona,srašna si,trebala bi biti vojnik kad si tako ratoborna
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:54:54
|
|
|
|
FIONA
|
a joj...išla sam na testiranje za vojno učilište u inozemstvu al me nisu primili...a gle čak sam i studirala kriminalistiku...al nisam završila...trenirala borilačke vještine sedam godina ali aktivno...mislim da sam ipak malo pretjerala sa tim...ali eto....takva sam valjda...nisam mimoza...nažalost...ipek sam žensko...
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 8:57:28
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pa,čuj,što se mene tiče,i treba takav biti,jednostavno se moraš sam boriti za svoje mjesto u ovom iskvarenom društvu...Ne boriš li se,propadaš.
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 9:00:00
|
|
|
|
FIONA
|
ja se borim i propadam...kaj veliš na to....ma znam da nije dobro opet da se en pomakneš...ali čuj, ja ti baš i nisam svoja skroz kaj se tog tiče...kad me jednog dana netko nalema onda mi bude...ja se posvađam taj čas...ne šutim nikome...ni u dućanu, ni na cesti, niti susedima a rodbini da ne govorim...jako loše.. ... još malo pa bum i tu počela... ...šalim se...
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 9:02:47
|
|
|
|
koka
|
Čuj FI to je već za drugu temu, al ja se neki put divim ljudima što nemaju dlake na jeziku, al neki put kad prešutim dobro i prođem.
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 9:04:56
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Uuuu,pa to baš i nije neka kombinacija,boriti se i propadati...Ne znam,ja inače volim ljude koji su direktni,i sama sam takva,što bi se reklo,što na umu to na drumu ...I nema mi ništa lošeg u tome ako se braniš kad te netko zadirkuje,pa bio to i netko najrođeniji...Ja sam do prije nekoliko godina bila dosta mirne naravi,dosta sam toga mogla prešutiti i pretrpjeti,ali sada više ne...Ne dam na sebe,nikako,a na dijete pogotovo,rigam vatru za nju
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 9:14:26
|
|
|
|
angelica
|
u osnovnoj školi liku iz razreda sam isčupala cijelu šaku kose i izmlatila ga nogama. Nedavno dok sam bila trudna stojim i čekam da se auto isparkira da mogu stati na to mjesto, a kad iz suprotnog smjera ženska da žmigavac i ispred mene parkira. Došla do nje pokucala na prozor i izderala se: a šta misliš koju p.m. ja ovdje stojim i čekam..Nisam stigla sve ni izgovoriti, a ona valjda vidjela da sam poljubičastila od bjesa i kaže nemojte se sekirati, oprostite odmah ću se maknuti. Htjela sam se početi smijati jer sam sama sebi u tom trenutku bila smješta, ali sam se nastavila derati: i bolje ti je!!!! Kad se sada stjetim baš mi je smiješno
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 14:48:11
|
|
|
|
Candy
|
Ajme žene,što ste agresivne ... Nisam...nikoga...nikada....
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 30.8.2009 17:48:46
|
|
|
|
Zvonki
|
Jednom opalila sočnu šamarčinu lajavici koja je pričala neistine o meni.
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 15.10.2009 22:56:36
|
|
|
|
Viky
|
u osmom razredu sam se potukla sa jednom curicom zbog dečka
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 15.10.2009 23:02:52
|
|
|
|
Indy
|
i ja sam uvijek bila dobro i miroljubivo dijete, ali sam imala jako zločestog mlađeg brata (imam ga još uvijek ) znala sam ga dobro nalupati.
|
|
|
|
RE: jeste li ikad ikog istukli 15.10.2009 23:03:46
|
|
|
|
mirna
|
u osnovnoj skoli smo imali jednog zivcanog decka, koji se i s drugim curama potukao. na svu srecu bio je najmanji u razredu, pa nisam previse nastradala.. s drugima se nisam tukla...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!