|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kuhani paradajz
1.8.2011 12:54:43   
minnie
imam pitanje. dali mogu smrznuti paradaj (sirov) kuhati za zimnicu.imam malo paradajza koji sam pobrala ali nije ga baš puno pa sam ga mislila smrznuti dok drugi ne dozreli pa sve zajedno da skuham.


< Poruku je uredio minnie -- 1.8.2011 12:56:17 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:07:30   
Rebeka
Možeš, bez problema-samo ga izvadiš iz zamrzivača i staviš u vruću vodu da se lakše oguli ako ga guliš, ali ne može se usporediti sa svježim. Ja recimo radim ovako zimnicu, tj. sataraš: napola ga skuham bez začina i čekam da se ohladi, zatim ga onako pola tečnog ulijem u vrećice od 2 L i zamrznem. Zimi jako dobro dođe, samo ga dovršim i dodam začine kako i inače radim.

_____________________________

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:38:08   
ZVRK
po meni ipak bolje ne jer ga smrznutog odmrzavaš pa onda opet zamrzavaš a to baš nije ok.


_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:38:28   
minnie
curke hvala. budem još razmislila šta ču



< Poruku je uredio minnie -- 1.8.2011 13:39:12 >

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:43:36   
ZVRK
a da pokušaš pustiti taj pobrani paradajz u kutiji rastegnut još koji dan???

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:45:20   
minnie
svekrva ga je već narezala tako da ili kuhati ga ili spremiti ga


(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 13:50:53   
ZVRK
onda bolje kuhati,pogotovo ako je sa korom


_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 14:38:48   
Bebys
a zasto ne...
samo ti njega zamrzni ...i nista ne brini sve ce biti isto kao i da je svijezi kada budes kuhala....user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 14:40:00   
Bebys
zasto guliti kozicu..mi to nismo nikada radili...bas nikada...pa imas cjedilo i cijedis ga naravno da ostane samo sok u tom cijedilu ostane i kozica...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 14:44:08   
bubaMaja
možeš slobodno.. to je 80% voda.. ne smije se zamrzavati i odmrzavati pa opet zam. samo meso i mliječni proizvodi zbog kemijskog sastava

_____________________________

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 14:57:45   
adryosijek
tako smo i mi smrzavali rajcicu u restoranu kad sam radila..i bude sasvim ok

_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: kuhani paradajz
1.8.2011 21:54:33   
inesica
Mi tako radimo svake godine jer nikad ne dozri sve odjednom. Samo navali! :)

_____________________________

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!