Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:40:49
|
|
|
|
tina1602
|
kavu i limunadu, može?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:41:06
|
|
|
|
tonkica
|
ŽIVJELA NAM NAŠA PULI! I novi ugodni bircić! To te ja pitam.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:44:17
|
|
|
|
njanja
|
Evo smao pozdrav, nek me čeka limunada...lav se budi.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:44:54
|
|
|
|
tonkica
|
Di smo stale? Htjela sam reć još nešto apropo roditelja od mma. Kad vidim da ih i on ignorira i ne obazire se na njih i njihove primjedbe, ne preostaje mi ništa drugo nego da i ja radim isto tako. I prolazi...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:45:30
|
|
|
|
koka
|
O baš ugodno , ja bi cedevitu i lavor da potočam noge .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:45:59
|
|
|
|
tonkica
|
Koka jel ideš i danas popodne na kupanac?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:46:28
|
|
|
|
Puli
|
i limunade stižu njana tvoja je u friđu da ti bude fina hladna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:48:10
|
|
|
|
Puli
|
evo koka dva u jedan cedevita i lavor zajedno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:49:33
|
|
|
|
koka
|
Tonkice, neznam. MM rekao jučer da idemo, a sad se nešto mrvicu oblači . Kasnije čemo vidjeti . Evo gotovo s peglanjem , nisam htijela prije reči jer me bilo sram.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:49:33
|
|
|
|
njanja
|
Lažna uzbuna...kada je budan, ja bi da spava....A kada spava, tako mi fali.....i ja bi da je budan
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:49:52
|
|
|
|
božica
|
Puli puli puli----------neka nam u bircu mjuza tuli a znate kaj cure-ja imam doma opasnost od svog tromjesećnog djeteta sada dođem u sobu da žensku sa trbuha okrenem na leđa-a ona zamisli na boku već sama leži i gleda si autić-ženska se okrenula-al brza-velim vam ja to je opasnost sada ju više nesmiješ nigdje samu ostaviti------------------ Idem sa svojom cicom prema njoj u napad
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:51:15
|
|
|
|
njanja
|
Evo vidiš koka-mašina, peglanje-ma ti si gotova.....Odi danas još na kupanje kakvo god bilo vrijeme.....Uživaj...ja sam dan prije rodilišta išla sa sestrom i nećakinjom na rolanje-tj gledat nećakinju kako rola....I tako sma se super osijećala.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:51:40
|
|
|
|
tonkica
|
Koka, Koka, ti fakat radiš 100 na sat. Uspori malo. Božice dobar tek Leoni.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:52:30
|
|
|
|
njanja
|
Ajme Božice, sa 3 mjeseca.....opasni su totalno!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:52:43
|
|
|
|
koka
|
Njanja baš nemaš mira . Jan uživa. Evo i ručak skoro gotov, čak sam i za sutra napravila. Pošto me nema doma , da dečki ne moraju kuhat.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:53:25
|
|
|
|
božica
|
njanja vjeruj nisi jedina -tako i ja -------kada spava preveć nijre dobro kada je budna preveć nije dobro-sada je na cici pa je dobro----samo neka ju isprazni do kraja-------------
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:54:59
|
|
|
|
koka
|
Ja ti tako pičim već par dana, a ono ništa . Možda bi trebala cijeli dan ljenčariti.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:56:29
|
|
|
|
maja
|
evo malo mjuze za otvorenje
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:58:26
|
|
|
|
tonkica
|
Koja super atmosfera: odlično društvo, hladna cuga i ugodna mjuza.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 12:59:22
|
|
|
|
maja
|
evo još malo zabave
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:05:00
|
|
|
|
Puli
|
suuper bravo majo preduhitrila si me ja morala ribicu kuhat staviti jer mm nestrpjivo papicu čeka bravo za leonu baš su nam brzi ti ovogodišnji malci svi od reda napredni brzi živahni i okretni
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:07:47
|
|
|
|
maja
|
neka, neka, miševi mali, samo neka su oni nama zdravi, a ovak ćemo izgledat kad nam počnu trčkarati
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:07:53
|
|
|
|
koka
|
evo dj piči . . Evo napokon sijela i spružila nogurine, danas su ko buhtlice . Ima lubenice za sve, evo vam cezar nosi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:12:24
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme gužve u ovom novom bircu! Jel ima koji prazni stolac za jednu ? I nešto za popiti, nisam izbirljiva, pijem što god da mi date...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!