|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život na selu
17.1.2009 2:03:20   
nika_teich
uh...
odmah bi išla...bez imalo razmišljanja!

samo kaj bi mi falilo to da kad se sprdnem nekam-odem...tipa...bus svaki puni sat,kaj ak dođe onaj stari drveni i to...

voljela bi imat i pajceke i kokice i krave,ali da nemoram JA brinut o njima...i vrt i voćnjak...
i da su mi najbliži susedi tek nakon 200m :)

nema mi ljepšeg nego pogleda na livadu,veeeliki vrt i voćnjak,cvjetnjak...i nema finijeg nego papati svoje voće i povrće :)

p.s.nadam se da bum si našla nekog ko tak nekja voli,i da bumo imali nekaj takvog :)
ak vi znate koga-slobodno mi javite :)

(Odgovor članu ROZI)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 2:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu nika_teich)
  Neposredna veza do poruke: 27
18.1.2009 20:43:16   
sina
ja sam na selu od 7 mj. prošle god. i iako imam histerične ispade kad se mora nešto raditi,a meni se baš taj dan neda(jer kao što znate na selu uvijek posla preko glave,pogotovo tko ima nešto poljoprivrede uz posao kao mi) ipak se ne bih vraćala ni pod razno natrag u zg jer kad se sjetim one gužve i svega pozli mi. tu nema stresa,buke gužve,a tek ljetne večeri.........mrak!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
21.1.2009 18:38:16   
Indy
Neznam.. kako koje selo. ja i mm imamo bake na selima koja se jako razlikuju, kod njegove bake na selu ima jako puno momaka koji životare po cijele dane i puno piju i svi bi lako  do novca, kažu neisplati im se baviti poljoprivredom. Dok kod moje bake je idilično i svi se nečim bave i nekukaju, tamo uvijek volim otići, malo odmoriti, neživjeti.

(Odgovor članu ROZI)
Neposredna veza do poruke: 29
22.1.2009 7:36:33   
sanjalica
u malom sam gradiću, ali čak i tu bih voljela biti negdje sa strane, baš zato što volim imati sve svoje, vrt voćnjak, piliće (njih i sad hranimo kod sveki) i gice.... više mi smrdi kad moram otići po meso neizvjesnog podrijetla u mesnicu nego da moram nahraniti i očistiti gice....
a koliko bi to značilo za djecu - neopisivo je user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 30
22.1.2009 7:43:48   
evanda
nisam pametna....već 3 godine živimo na brdu iznad grada....lijepo je to kad nemaš susjeda, kad ti po voćnjaku šeta porodica od 12  fazana, kad imaš sve voće koje postoji a nije tretirano kemijom, kad ima ptica da ti se duša otopi od miline od njihovog pjevanja....ali, što kad trebaš poslati dijete u školu...kad trebaš pecilni prašak, a trgovina nije na ćošku zgrade kao u gradu....sve ima svoje "za" i "protiv"

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 31
22.1.2009 9:29:24   
FIONA
IZVORNA PORUKA: evanda

nisam pametna....već 3 godine živimo na brdu iznad grada....lijepo je to kad nemaš susjeda, kad ti po voćnjaku šeta porodica od 12  fazana, kad imaš sve voće koje postoji a nije tretirano kemijom, kad ima ptica da ti se duša otopi od miline od njihovog pjevanja....ali, što kad trebaš poslati dijete u školu...kad trebaš pecilni prašak, a trgovina nije na ćošku zgrade kao u gradu....sve ima svoje "za" i "protiv"

draga ti buš si kupila prije pecilni prašak pa buš imala doma ali i mir uz pjev ptica a u gradu ga kupiš ali mira niodkuda!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 32
22.1.2009 10:58:25   
evanda
user posted image hahaha, odlična si, Fiona.....ma znam da je prelijepo.....samo mi pokatkad fali moj stan u centru grada i sva ona gužva, izlozi, ljudi koje stalno srećeš i laješ, laješ, laješ, dreka djece s igrališta i tako......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
23.1.2009 16:16:47   
eamy
... pa ja zivim u Sweden, u jednom gradu srednje velicine.
Rado bi se mjenjala za neko selo i to bas nase...
nema veze ako smrde komsijine svinje, sve je za ljude...user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!