|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Happy day"
11.6.2008 16:53:51   
Ruža
Hej Ivkica!user posted image
Kakve to bolove spominješ? Znaš da se ja štrecam od toga?user posted image
Hajde pojasni meni i Đuri, zanima nas jako... user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 11.6.2008 16:54:09 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 426
11.6.2008 16:55:49   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Elena

user posted image user posted image user posted image ja imam za peglanje ali nesto mi se danas to ne radi,valjda zbog vrjeme(kako jadni izgovor)user posted image user posted image user posted image

Neće pegla nikuda, i moja strpljivo čeka...user posted image  A po svemu sudeći čekat će i dalje.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 427
11.6.2008 16:55:53   
koka
Mi smo ok, samo da provjerimo kako ste, pa izlazimo malo u šetnjicu sutra su već dali kišu  user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 428
11.6.2008 16:58:22   
koka
Iva, koje to bolove spominješ? Ja imam napet stomak da imam filing da će mi user posted image kroz pupak vaniuser posted image  user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 429
11.6.2008 16:58:38   
Ruža
Nisam baš pratila prognozu.
Lijepo nam se prošetajte onda pa navrati na user posted image kad se vratite.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 430
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 17:01:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 431
11.6.2008 17:04:39   
Elena
Iva mozda ti smeta sto te pitam ali jesi li bila ovi dana na ctg,mozda bi trebala do svog ginekologa ili tamo gde planiras da se poradzas,nece biti lose da odes na preglad.user posted image

Neposredna veza do poruke: 432
11.6.2008 17:09:37   
koka
Tako, tako Iva ipak ti se tijelo priprema, samo naprijed  user posted image nam uskoro stiže. user posted image  

Neposredna veza do poruke: 433
11.6.2008 17:11:11   
koka
Ma sve je to normalno, pa naša Iva će postati mama. Mislim da se sutra trebaš javit zar ne?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 434
11.6.2008 17:12:01   
koka
Evo sad odoh u šetnjicu pa se vidimo kasnijeuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 435
11.6.2008 17:13:03   
Ruža
Ajme Ivkica....user posted image  sva sam se naježila....
Pa to bi moglo biti to? Negdje sam pročitala da kreće kao menstrualni bolovi?user posted image  Uf, kad nisam baš kompetentna za to još?user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 436
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 17:15:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 437
11.6.2008 17:15:54   
Elena
Polako Ruzice,polako i ti ces biti kompetentna da nekome kazes svoje iskustvo.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 438
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 17:16:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 439
11.6.2008 17:18:32   
Elena
I ja sam na dan termina bila na pregled jer sam se osjecala bas kao i ti Iva,ali porodila sam se nakon deset dana i to s carskim jer nikako nisam se otvorila ni mm.Ma kupovala neki gel,stavali mi provokacije,ali nista i vec nije bilo plodova voda morali su sta pre da me operiraju i izvade mi ovaj mojuser posted image koi i dan danas ima inat kao neko magare na mostuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 440
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 17:18:32   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 441
11.6.2008 17:21:45   
Ruža
Hajde draga, drži se i nemoj nas držati u neizvjesnosti...user posted image

Neposredna veza do poruke: 442
11.6.2008 17:29:36   
Elena
Sve ce biti u redu Iva postaces uskoro ponosna mama tvoguser posted image Sve najbolje ti zelim.Samo sam htela da ti kazem za moje smesno iskustvo kad sam izlazila od bolnice.Pred da odem u bolnici ostavila sam garderobu sta je trebao mm da mi donese kad izadjem od tamo,ali niko mi nije rekao da pantalone mi budu neke on one sto sam nosila za vreme trudnoce,jer se stomak ne povlaci odma,i kad je ne mogu da se zakopcamuser posted image user posted image user posted image Srecom sam imala dugi dzemper do zemlji pa sam se prekrila inace bi bilo jaooooooooooooo sramotauser posted image user posted image user posted image Zato obrati paznju na pantalone koje spremas za izlazak od bolniceuser posted image

< Poruku je uredio Elena -- 11.6.2008 17:30:59 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 443
11.6.2008 17:36:37   
Elena
jao cure kod nas pocelo nevreme,kisa,vjetar,malo je osvezilo,e sad nemam izgovora.Idem peglati pa svraticu kasnije,bokicuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 444
11.6.2008 17:39:15   
Ruža
Hajde Elenica, odoh i ja raditi nešto. Sretno s peglom...user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 445
11.6.2008 18:39:37   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

bravo za Tonkicu - poćela je pozitivno djelovati na forumu kaj se tiče peglanja user posted image . samo da mene još uhvati to djelovanje.
Bravo Kokita user posted image user posted image user posted image

Molim, molim! Ne morate pljeskat! user posted image

Neposredna veza do poruke: 446
11.6.2008 18:41:25   
Ruža
Tonkica i kod mene se skupila prava hrpica pa ako si zainteresirana mogli bi se dogovoriti...user posted image

Kako si nam danas?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 447
11.6.2008 18:45:39   
tonkica
Njanja drži se!

Bok Ružo!
Evo ide nekako, čeka se kiša.
Kaj se veša tiče, imam i ja pravo brdo toga za opeglat! Oprala bebine stvari, bila mi je puna mašina, osušilo se i sad me čeka druženje s peglom. user posted image  Sve mi se čini da ću brdo podijeliti na 2 dana, jer toga ima stvarno previše! A moje otečene nogice baš i nisu za duuuugo stajanje.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 448
11.6.2008 18:52:05   
maja
Elena baš si me nasmijalauser posted image A meni se moj veš nakuplja i nakuplja, ali mislim da ću se sutra uhvatiti pegle, ili sad, pošto se vrijeme mrači, još ću razmisliti, ne volim da mi se gomila, onda me uhvati nervoza!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 449
11.6.2008 18:53:19   
Ruža
A joj Tonkica, čekaj ti dok kišica padne pa da malo zahladi, biti će ti lakše. Nogice stalno otečene?
Moje su zadnjih dana o.k. valjda zato što nije prevruće, a i trudim se sad svako popodne po pola sata prileći. user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!