|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Happy day"
11.6.2008 18:55:28   
tonkica
Pozdrav Majo!
Moje nogice samo malo splasnu preko noći, pa opet ujutro iovo-nanovo... Ponovo buknu. Nastojim i ja svaki dan malo prileć i podić ih da se oporave, ali vjerojatno će sad do kraja stalno biti ovakve. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 451
11.6.2008 18:56:02   
Ruža
Majo bokić! user posted image  Bravo za Nou! Nema više širokog povijanja?user posted image Ma super, siroče koliko bi mu bilo vruće da je još i duple pelene trebao nositi preko ljeta.
Kako si nam ti danas?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 452
11.6.2008 18:58:26   
maja
Ma jadničak je stalno jaukao kad sam mu stavljala  tu pelenu, a ja sam dobro danas, malo smo sad bili vani, pa je on zaspao, evo uključila sam peglu, pa ću malo biti i tu i tamo!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 453
11.6.2008 19:00:33   
tonkica
user posted image  za Nou! Ružo nas to tek čeka...
Kaj se pegle tiče, budemo se družile kasnije večeras, sad mi je još prerano.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 454
11.6.2008 19:04:42   
Ruža
Curke znači jedan timski rad nam slijedi?user posted image  I ja čistim nešto, ali malo, malo sjednem odmoriti s vama... Sporo ide, ali lakše je u dobrom društvu..user posted image
Đuro mi je danas pravo aktivan, ne posustaje od napadanja mog pupka...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 455
11.6.2008 19:05:32   
maja
ma vi još stignete, a meni je sve ko po špagi, pa pokušavam dok on spava napraviti što više stvari! Sad će još malo biti kupanje, papanje, pa treba zaspati i onda mi se više ništa neda!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 456
11.6.2008 19:05:41   
Puli
pozdrav curke
evo se sprema oluja

curka u krpama
suhi veš taman unijela prije kiše

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 457
11.6.2008 19:06:28   
maja
Ružo, ja se navikla na tvog Đuru da će mi sve biti čudno kad budeš pisala o Markuuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 458
11.6.2008 19:06:35   
Puli
timski rad
a ja ću suđe od ručka srediti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 459
11.6.2008 19:10:12   
Puli
i meni isto ružo

tako moja frendica
stalno bio bruno jer je seka htjela da se tako zove
i kad se rodio došla ja u rodilište a ona moj lovro
a ja ni pet ni šest oprosti a o kome ti pričašuser posted image user posted image user posted image

a ona će

ništa me ne pitaj muž odlučio da će se zvati lovro

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 460
11.6.2008 19:10:53   
Puli
grmi i pljušti

ugasila tv

što je sigurno sigurno jeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 461
11.6.2008 19:20:43   
tonkica
Pozdrav Puli!
A ja taman ošla na brzinu kosu osušit, veša vani nemam, u međuvremenu počelo da pada...
Ja sam htjela za dečka ime Lovro, ali i to je sad postalo popularno. user posted image  Za slučaj da bude dečko, nemamo ime u rezervi, morat ćemo smišljat neš u zadnji tren.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 462
11.6.2008 19:20:55   
maja
Joj, evo već se probudio, jedva sam šta speglalauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 463
11.6.2008 19:21:50   
Ruža
Samo ti Puli ugasi, ipak je novi. user posted image  Evo curke stigao mm sa višnjama pa vam šaljem, malo su kiselije, ali prolaze...user posted image

Mogu vam reći da i meni to Đuro sve više i više ulazi u uho, postaje mi sve ljepše i ljepše...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 464
11.6.2008 19:22:39   
maja
Puli, kak radi tvoj tickerić? Vidim samo da je stara 5 mjeseci, a gdje su dani, malo štrajkauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 465
11.6.2008 19:23:56   
Puli
ma vi još stignete, a meni je sve ko po špagi, pa pokušavam dok on spava napraviti što više stvari!

i ja isto majo

user posted image super za nou da ne mora nositi široko

evo jedna čagica za to

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 466
11.6.2008 19:24:02   
maja
Ajde, ajde Ružo,i mi  imamo slavonca Đuru u rodbini!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 467
11.6.2008 19:24:41   
tonkica
Veliš Majo taman se pegla ugrijala, a Noa već budan! Niš od peglanja za sad...
Kako lijepo pljušti vani. Ipak su prognozeri bili u pravu. Za divno čudo...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 468
11.6.2008 19:26:28   
maja
Kod nas još ništa od kiše, ali puše! A taman za vikend imamo Terezijanu u gradu (ako ste čule za to), a ja moram kupiti lizaljke kod medičarauser posted image a kak ću ako bude kiša! (budeMMuser posted image user posted image user posted image )

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 469
11.6.2008 19:28:16   
tonkica
Majo sad moraš objasnit što je to Terezijana, nisam čula za to još.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 470
11.6.2008 19:28:20   
Puli
štrajka majo štrajka
to cura sveć sad skriva godineuser posted image user posted image user posted image user posted image

moje curke u vrtiću htjele da moja cura bude Mia ( a daj teta,zašto ne,to nam je baš lijepo ime)

a sad ju zovu mala cvijetica

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 471
11.6.2008 19:29:34   
Puli
majo ti u život a mm nek ga pričuvauser posted image
a kiša će navodno bitiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 472
11.6.2008 19:35:03   
maja
http://www.tzbbz.hr/terezijana.php - evo pa si ti lijepo pročitaj

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 473
11.6.2008 19:39:17   
tonkica
Vidjela sam reklamu za to kad smo išli na selo po roditelje od mm-a, ali nisam znala šta se skriva iza tog naziva. Hvala ti!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 474
11.6.2008 19:46:46   
Puli
prekrasno majouser posted image

sad lijepo ti i muž na plesnjak preko vikenda kad noa zaspi a nek baka malo pričuva

sjećam se snimke na tv od lani da je bio veeeliki koncert i neka strana pjevačica da je pjevala ili jazz ili operu ne sjećam se dobro

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!