|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Happy day"
14.6.2008 8:58:39   
Ruža
Jutro cure! Jel ima kavice i za mene?user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1076
14.6.2008 10:31:59   
Ruža
Nigdje nikoga za kavicu?user posted image
Pa gdje ste sve zbrisale jutros?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1077
14.6.2008 11:08:33   
maja
Jurtro Ružo, evo kavica za tebe!!! Kako si mi? Kakvo vrijeme kod vas? Kod nas dosta hladnouser posted image , opet ništa od šetnje

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1078
14.6.2008 11:15:08   
Ruža
user posted image Bok Majo! I kod nas je dosta hladno, ja u čišćenju i spremanju i kad god sjednem odmoriti malo nigdje nikoga. Ništa od timskog rada.user posted image
Kako si ti danas?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1079
14.6.2008 11:19:00   
maja
Pa dosta dobro, uspjela sam se naspavati, čišćenja nemam user posted image , još samo ručak napraviti! Kod mene opuštena atmosfera danas! Trebali bi imati goste što se razvuklo još od krstitki!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1080
14.6.2008 11:24:35   
maja
Puli, dođi na kavu! Kako mi je Cvijeta spavala noćas, jel još muče zubići?! Čini se da ona ogrlica baš i ne pomažeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1081
14.6.2008 11:38:13   
Ruža
Što ćeš kuhati danas Majo?
Evo ja taman tražim neki recept za provu-proju? Baš bi probala napraviti.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1082
14.6.2008 11:42:31   
maja
Juhica, ciganjsko pečenje, umak od šampinjona i zelena salatauser posted image Recept za provu- od bijelog kukuruznog brašnauser posted image To moja baka zna napraviti i super je kad je toplo (ako na isto mislimo)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1083
14.6.2008 11:44:21   
Ruža
Fini ručkić kuhaš....mmmm...
Baš tu provu hoću napraviti, meni je to baš fino. Jel znaš recept možda?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1084
14.6.2008 11:45:11   
Puli
user posted image eto me

uspavala curku

idem staviti ručak pa se vratim

a vi mi kavicu skuhajte

cvijetić jučer i jutros suuuper

majo ja mislim da bi ogrlicu trebala i po noći nositi a mene nekako strah joj je ostavljati pa skinem i zaboravim ujutro staviti pa smo već tjedan dana bez nje
dobro da si me sjetila stavit ću joj kad se probudi

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1085
14.6.2008 11:46:53   
maja
Ružo, ne znam napamet, moram baku nazvati, javit ću ti za jedno pola sata na PP, jer imam malog gladnog cvrčka kraj sebe!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1086
14.6.2008 11:48:48   
Ruža
Hvala Majo! Evo stavila sam i potragu za receptom na kuhajmo zajedno. Samo ti svog gladnog miša nahrani...user posted image
Puli bokić! Što nam ti danas kuhaš?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1087
14.6.2008 11:49:45   
mirna
Bok curke!

Dan je kod nas super počeo: znate zašto?  MM je sanjao da sam ga ostavila.. bio je sav u panici, pa je ujutro sam od sebe oprao suđe.user posted image user posted image user posted image   Bože moj daj nam još puno takvih snova...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1088
14.6.2008 12:02:46   
anne
Evo nas malo pred drijemanje. Bili smo u shopingu za mene, Petru, Samija. MM je samo zbrajao. user posted image
Mirna na kakvim to podzemnim vodama spavate kad imate tako bedaste snove? user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1089
14.6.2008 12:04:13   
mirna
I ja se pitam anne..valjda je neki potok  sa sljemena ispod...user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1090
14.6.2008 12:13:28   
Puli
bok anne
ja jutros šetam i gledam po parku jesi možda tamo
a ti šopingirašuser posted image user posted image user posted image

mirna to ti namjerno njegovu stranu kreveta narihtala na podzemne vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobra fora moram ju ja isprobatiuser posted image

ružo jučer mi ostalo dosta pečenih srdelica pa mi teta dala recept kako da ih mariniram pa da se mogu papati i danas

nama ću krumpir salatu s ciklom kao prilog srdelama
a curki kuham mrkvu i blitvu

< Poruku je uredio Puli -- 14.6.2008 12:14:11 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1091
14.6.2008 12:38:12   
tiha
bokkkkkk!!!!!!!!!majo bas ti se svida moj recept z a cigan pecenje....bas mi je drago zbog toga...jao ponosna sam na sebe!!!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1092
14.6.2008 12:52:50   
anne
Samo smo MM i ja bili u shopingu. Petru je čuvala moja mama. Bila s njom u šetnji i skuhala mi ručak (piletinu s češnjakom, juhu od povrća, restani krumpir i ciklu). Mogla bi doći i češće! user posted image
Fali mi jošš samo desert. Bum nekaj jiskombinirala.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1093
14.6.2008 13:05:45   
maja
IZVORNA PORUKA: tiha

bokkkkkk!!!!!!!!!majo bas ti se svida moj recept z a cigan pecenje....bas mi je drago zbog toga...jao ponosna sam na sebe!!!!!!!!!user posted image

od kad si mi dala taj recept, svinjetinu radim samo na taj način jer je jako jako mekano, čak i drugi dan, a MM je oduševljen

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1094
14.6.2008 13:06:37   
Puli
evo mi se napapali cura još pava pa idem u krpe malo prileći

pozz do popodne

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1095
14.6.2008 13:13:45   
tiha
majice mozes i grasak tutnit unutra bude mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image ...pogotovo ovaj mladi mljac ...ja sad to pravim!!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1096
14.6.2008 13:17:30   
maja
još mi se neda probati grašak zbog Noe, a inače kad izvadim meso i ostane mi još malo vode, stavim šampinjone unutra i napravim umak!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1097
14.6.2008 13:18:19   
tiha
a da noic je jos mali....zaboravila sam hehe!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1098
14.6.2008 13:20:00   
maja
sad mu baš i nebi više smjelo smetati, ali neću izazivatiuser posted image , neki dan sam jela trešnje, na svu sreću nije mu smetalo, ali je prdekao kao veliki

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1099
14.6.2008 13:23:38   
maja
malo isprobavam staviti smajlić, ali mi neide

< Poruku je uredio maja -- 14.6.2008 13:24:31 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!