|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Happy day"
14.6.2008 13:50:55   
koka
Evo i mene, Roko spava a ja se bacam na kuhanje.  Kako je zahladilo vani user posted image . Ovdje je pravo jesensko vrijeme. Kiša cijelo jutro i hladno , brrrrrrr.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1101
14.6.2008 13:55:36   
maja
ma i kod nas je hladnouser posted image a moje jelo se još kuha

< Poruku je uredio maja -- 14.6.2008 13:56:00 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1102
14.6.2008 14:02:00   
maja
user posted image evo napokon uspjela

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1103
14.6.2008 14:05:34   
koka
Dobar tek, Majo user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1104
14.6.2008 14:06:23   
koka
Ostala sam sama user posted image , moj ručak se kuha a ja bi malo počakulala user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1105
14.6.2008 14:12:59   
maja
evo mene, dođem, odem i tako stalno, dosadno mi je baš

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1106
14.6.2008 14:17:06   
koka
Meni isto, kuham, pišem čistim a opet nekeko me to vrijeme ubija. Fali nam  user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1107
14.6.2008 14:19:34   
mirna
Zato ću si ja sada lijepo odrijemati dok mali spava. ovo vrijeme nije za ništa drugo..user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1108
14.6.2008 14:20:13   
koka
Ružice, vidim da si stigla iz vanauser posted image , dođi malo da se družimo.Evo prije ručka aperitivčić  user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1109
14.6.2008 14:21:16   
koka
Imaš pravo Mirna, al ako legnem poslije sam za ništa.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1110
14.6.2008 14:22:46   
Ruža
Evo i mene! I kod nas je brrrr, kiša pada...Pokisla sam ko miš dok sam stvari istrpala iz auta. MM_a naravno nema... user posted image
Išla sam u malo veću nabavu, prvo su mi sa vrećice još u dućanu otpale ručke, naravno sve se rasulo, onda mi se ispred trgovine prevrne kutija s jogurtima, glupa kiša najače zapljušti kad sam stigla u dvorište...user posted image user posted image user posted image  Uf, uf, baš me krenulo...
Dajte mi neku kavicu...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1111
14.6.2008 14:24:11   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Imaš pravo Mirna, al ako legnem poslije sam za ništa.user posted image

Potpisujem, nakon popodnevnog odmora ustanem umornija nego kad sam legla, nervozna, umorna i razdražljiva...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1112
14.6.2008 14:26:20   
mirna
ja ću lijepo odspavati..puno bolje se osjećam ako malo odmorim..poslije ću fino jednu user posted image i ledo grandissimo, pa ću biti kao nova...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1113
14.6.2008 14:28:14   
Ruža
Samo ti Mirna odmori, ovo vrijeme i nije za nešto drugo. Navrati na kavicu kasnije!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1114
14.6.2008 14:28:28   
koka
Samo daj Mirna user posted image . Ružo šta je, petak 13 u zakašnjenju.Evo ti kava s malo rakije unutra user posted image .

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1115
14.6.2008 14:28:53   
Ruža

Ostala sam sama user posted image , moj ručak se kuha a ja bi malo počakulala user posted image .

Što nam kuhaš Kokica?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1116
14.6.2008 14:31:23   
Ruža
Hvala Kokica! Trgnem ja jednu i bez kave!user posted image
Mislim da bi se istog trena prekobacila....user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1117
14.6.2008 14:31:24   
koka
Pileći gulaš(svašta sam stavila unutra paradajz, mrkvice, grašak..) i mahune + paradajz na salatu. Desert lubenica user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1118
14.6.2008 14:33:21   
koka
user posted image bi, svako toliko dobro dođe. Ne baš sad kad smo trudne, ali prije, zašto ne . Taman te pogurne user posted image . Ti si počela s ručkom? Baš me zanima to što kuhaš, nikad čula.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1119
14.6.2008 14:33:40   
Ruža
Fino, fino....mmmmm, ja bi to bez graška...user posted image
I ja ću neki miks od piletine s mrkvicom i tikvicama i tjestom. Kupila i ja lubenicu danas i baš me zanima kakva je.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1120
14.6.2008 14:35:59   
Ruža

user posted image bi, svako toliko dobro dođe. Ne baš sad kad smo trudne, ali prije, zašto ne . Taman te pogurne user posted image . Ti si počela s ručkom? Baš me zanima to što kuhaš, nikad čula.

Misliš na provu?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1121
14.6.2008 14:38:26   
koka
Da na to . A lubenicu sam kipila u konzumu, i već sam četvrtinu pojela čim smo došli doma user posted image . Nije bila loša.Pasala mi je.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1122
14.6.2008 14:45:13   
Ruža
Koka sigurno znaš za to, to ti je beskvasni kukuruzni kruh. Ako voliš palentu - žgance svidjelo bi ti se i ovo. Partizanska hrana.user posted image Obično ju jedu s mlijekom ili jogurtom, ali meni je najbolja sama.
Može stajati par dana tako da ju sama hruskam...user posted image  MM_u ne prolazi baš...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1123
14.6.2008 14:46:12   
Ruža

Da na to . A lubenicu sam kipila u konzumu, i već sam četvrtinu pojela čim smo došli doma user posted image . Nije bila loša.Pasala mi je.

Idem i ja svoji probati....user posted image  Hoćeš malo?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1124
14.6.2008 14:47:15   
koka
Onda možemo probati, jer palentu jedemo svi. Ti mi baš nisi ljubitelj graška? 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!