Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 13.3.2009 15:46:22
|
|
|
|
Sagem
|
Skoro pa me sada sram odgovoriti na tvoje pitanje. Palo mi na pamet to pitanje i ja bubnula.Čak mislim da ni je na nosim blizance. U mojoj obitelji je jedino moja nona(tatina mama) blizanac i njezin brat (oni su treće i četvrto dijete). Nema drugih slučajeva blizančeka.Ništa po maminoj lozi. Ali dobro, moram priznati da bi bila jako sretna i da jesu blizanci...joj, još da su i curica i dečkić (pa da sve obavim prvom trudnoćom)
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 13.3.2009 15:48:46
|
|
|
|
ninolina
|
ti bi sve riješila od jednom, a polako draga.
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 14.3.2009 8:42:16
|
|
|
|
valeri
|
eto mogu potući tu tvrdnju prijateljica mi je nedavno rodila blizance a to joj je bila prva trudnoća.Ja u obitelji nemam nikoga sa blizancima i eto uspjela sam biti prva u obitelji.Inaće statistika pokazuje da žene koje zatrudne poslije tridesete imaju veće šanse roditi blizance isti je slučaj ako se koristi bilo kakva kontracepcija i ako se zatrudni nakon prestanka kontracepcije mislim na prva dva tri mjeseca postotak za blizance raste na 40 posto.Sretno sa trudnoćom.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.3.2009 9:33:03
|
|
|
|
Sagem
|
Za desetak dana idem na pregled pa javim da li sam i ja u tom postotku. U gornjem opisu sam sve osim da imam preko 30god (ali sam blizu) Valeri, sada si trudna sa blizancima? U kojem tjednu ti se već počeo nadzirati trbuh?
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.3.2009 10:19:57
|
|
|
|
valeri
|
Bok sagem da trudna sam sa dvojajčanim blizancima,sad sam ti trudna 13 tjedana i jedan dan a stomak mi se počeo nazirati već sa 10 tjedana pošto mi je ovo već treća trudnoća sretno na pregledu držim ti fige da budu blizanci.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 3.8.2009 11:05:51
|
|
|
|
natalijax
|
meni je zelja imat blizance,aliopet sto bog da da
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.8.2010 15:29:37
|
|
|
|
djole_themaster
|
Kažu, da ako hoćeš blizance, onda se moraš seksati u vozu. Ja hoću blizance, pa sad putujemo svakog vikenda sa ženom od Splita do Dubrovnika, pa nazad. Javiću se kada uspemo... :D
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.8.2010 15:31:05
|
|
|
|
maja
|
bravo djole, samo se vi vozajte
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 15:37:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:20:54
|
|
|
|
ELENA35
|
Kod mene u obitelji po ženskoj strani ima puno blizanaca,imala ih je moja baka,pa moja mama (koja nije blizanka),ja sam blizanka,e eto u trećoj trudnoći i ja sam rodila blizance.I svi blizanci u obitelji su dvojajčani i to curica i dečko...Kažu da se blizanci,ako imaš predispozicije,rađaju ili u ranim 20-tim ili u kasnijim 30-tim godinama,što je kod mene bio slučaj (rodila sam blizance u 36-toj god)..
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:21:41
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: djole_themaster Kažu, da ako hoćeš blizance, onda se moraš seksati u vozu. Ja hoću blizance, pa sad putujemo svakog vikenda sa ženom od Splita do Dubrovnika, pa nazad. Javiću se kada uspemo... :D
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:45:45
|
|
|
|
neron
|
meni je najveca zelja roditi blizance, kada bi imala blizance mislim da niko ne bi bio sretniji od mene a i mog mm posto i on bi to jako zelio, iako nijedno nema geneticku predispozicioju za to al se ipak nadamo.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 17.9.2010 8:17:35
|
|
|
|
ribica1
|
Evo da i ja prijavim svoje dvije mrvice! Trudna sam 8 + 5 tj. i mrvice su za sada velike svega 1.6 cm! Očekujemo ih 27.04.2011. Kolko znam u obitelji nemam blizanaca, al pošto sam prošla IVF postupak sasvim je jasno otkud blizančeki!
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 17.9.2010 8:33:54
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik naime genetski, kolko se sječam, blizanci idu po ženskoj liniji... al ne u svakoj generaciji... U mojoj obitelji idu po muškoj liniji svako drugo koljeno. deda mi je imao dvije seke blizanke,od jedne sin ima blizance,moji roditelji su prije mene imali blizanke ( nažalost umrle su)..Uglavnom kod mene bi mogli imati moji sinovi blizance i ja se tome iskreno nadam...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!