|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Opraštate li?
28.1.2009 19:11:17   
ivanaa
IZVORNA PORUKA: pilek

da i ja napisem...ovako kad sam sa suprugom hodala prevario me 6 puta od toga sa dvije moje najbolje frendice.....oprostila sam sve a i zaboravila inace dan danas nebi bila sa njim ,sad sam 11 god sa njim (6 god u braku),isto tako oprostila sam i tati za sve ruzno u mom djetinstvu,oprostila sam i sebi samoj za glupost sto sam ucinila u pubertetu.............ocu rec ko ti je u dubini duse drag(obitelj)najlakse mozes oprostit a jos lakse zaboravit a druge osobe u tvom zivotu ko prijatelji itd. su prolazne pa se ne zamaras s tim ak te povrijede ili sta drugo i ako mozes oprostit i zaboravit
                        nemogu vjerovat

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu pilek)
Neposredna veza do poruke: 26
28.1.2009 19:22:03   
Lady3
Sena ja bi oprostila da se ona pokajala ali ona nastavlja i dalje po starome.Ogovara gdje stigne.Neću joj oprostiti jer ne zaslužuje moj oprost jer nije dobra osoba.Da se radi o meni ne bi joj zamjerala ali dirala mi je djecu a tu sam nepokolebljiva.Nisam zlopamtilo,puno toga sam oprostila i prešla preko puno toga...Ali njoj ne mogu i neću.user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 27
28.1.2009 19:26:46   
ivanaa
lady oprostiti mozes ili nemozes to ne biras ti,to je u tebi.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2009 19:33:22   
maja vt
tEŠKO je oprostiti nekome ko te povrijedi...gazili su me puno puta, u nekim slučejevima i moju obitelj...nakon toga rekla sam DOSTA! Sve mi dirajte ali obitelj ne jer obitelj je kao oltar....to je SVETO I O SE NEDIRA!

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 29
28.1.2009 20:42:33   
Viky
Ne mogu vjerovati da postoje još tako dobre duše.Svaka čast na tako velikome srcu.user posted image Mislim da je to iznad mojih granica tolerantnosti.Ali,tko zna?!?!?!

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu pilek)
Neposredna veza do poruke: 30
28.1.2009 20:47:02   
Viky
Slažem se s tobom,ako nastavlja sa uvredama i poniženjima,onda nema oprosta.Mislim da svi mi imamo svoje granice.Takve ljude treba maknuti od sebe.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!