Opraštate li? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Lady3 -> Opraštate li? (26.1.2009 17:26:26)

Evo neznam jel je bila tema ili ne?Zanima me dal znate opraštati?Što možete oprostiti a što ne?Ja mnogo toga oprostim ali nikada ne zaboravim.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Mene osim muževe prevare(ne daj Bože) jako boli prijateljska izdaja.Prijateljica kojom sam je smatrala izdala me na najgori mogući način.U jednom aspektu svog života prolazila sam za mene tešku situaciju.Ona se prema meni pravila dobrom,tješila me a da bi kasnije pred drugima se radovala mojoj tuzi i boli.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]To me je pogodilo i nisam joj oprostila.Dirnula je u ono što mi je jako sveto:Moju djecu...tko dirne moju obitelj,moje anđele dirnuo mi je sve i ja s tom osobom više ne razgovaram.Nisam svetica,imam i ja mana kao i svi drugi...al to me je pogodilo,danas smo samo na bok i to je to...Što vi ne opraštate?

tikica_69 -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:29:16)

Ne oprastam prevaru i onaj tko me izda vise nikad nece dobiti moje povjerenje nazad. Ne oprastam ni dvolicnost. Vjecana kuma je takva osoba i koliko god puta da je ponovo puksala stupiti u kontakt sa mnom, nikad joj se vise nisam javila. Takvi ljudi mi ne trebaju u mojoj okolini. Sto je najintetesantije, odnah je znala zasto sam je se odrekla mada joj to nikada nisam rekla.

keiko -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:33:54)

Opraštam. Svatko zaslužuje 2. šansu.

Ruža -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:35:08)

Baš to što ste rekle, prijevaru i izdaju, a i da netko dirne u moje najmilije.
Iako nisam neko veliko zlopamtilo, brzo oprostim.

Lady3 -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:35:50)

IZVORNA PORUKA: keiko

[

Čak i kad dirne u tvoju djecu???

kitty -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:36:41)

ovisino o tome koliko me ta osoba namjerno i svjesno povrijedila

Lady3 -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:39:00)

moja je vrlo svjesno i nimalo se ne kaje...ma zube bi joj razbila.Evo pišem ovo i dimi se iz mene..

keiko -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:40:08)

IZVORNA PORUKA: Lady3

IZVORNA PORUKA: keiko

[

Čak i kad dirne u tvoju djecu???

Oprosti pa vrati.

ivanaa -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:41:49)

ne

kitty -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:42:36)

to ne oprastam nikome,za sad,samo dvije osobe me mogu namjerno jako povrijedit a vec sam im unaprijed sve oprostila,moja djeca[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lady3 -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:43:00)

Ne opraštam za djecu nikome a njoj nek vrati Bog.,.sve se vraća sve se plaća...

kitty -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:48:14)

sve se vrati

a ovo si me krivo shvatila,htjela sam rec da sam djeci vec oprostila sve sta ce me u zivotu povrijedit

keiko -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:50:51)

.Dirnula je u ono što mi je jako sveto:Moju djecu...tko dirne moju obitelj,moje anđele dirnuo mi je sve

Ajde reci nam što je bilo, možda ti smislimo i bolju osvetu, nego što bi Bog.

Lady3 -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:51:53)

IZVORNA PORUKA: kitty

sve se vrati

a ovo si me krivo shvatila,htjela sam rec da sam djeci vec oprostila sve sta ce me u zivotu povrijedit
[/

to meni Kitty?ja sam odgovorila na keikinu poruku da ljudima ne opraštam ništa ako mi dirnu djecu i da će se njoj sve to vratiti ali ne želim kroz djecu.Moja djeca i tuđa su mi svetinja..

kitty -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 17:55:13)

IZVORNA PORUKA: kitty

sve se vrati

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]skuzila sam kad samm vec napisala
[/

to meni Kitty?ja sam odgovorila na keikinu poruku da ljudima ne opraštam ništa ako mi dirnu djecu i da će se njoj sve to vratiti ali ne želim kroz djecu.Moja djeca i tuđa su mi svetinja..

Wukovarka -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 18:11:09)

Paa..ovisno o namjeri i nacinu te povrede.
Puno toga sam oprostila, svadjice, lazi i prevare prijateljskih razmjera

Ubojstvo meni vrlo bliske i drage osobe vjerujem da nikada necu moci oprostiti...

Prevare ljubavi...puno puta sam plakala zbog tih stvari...ali znate kako kazu :
Nitko nije vrijedan mojih suza, a onaj tko ih je vrijedan nikada me nece rasplakati!

Oprastam puno toga, jer ne zelim nikoga nositi na dusi...
Ali neke stvari su jednostavno preteske za oprostiti!

ejmama -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 18:11:13)

Ne opraštam, ali ne želim zlo. Želim samo da se takve osobe klone mene i moje obitelji. Jedina osoba kojoj sam oprostila je od mm sestra, nisam joj zaboravila  to je više onako službeno!

picky -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 18:19:47)

ja nikad ne zaboravljam cak i sitnice (za tu osobu tu osobu kojoj sam oprostila) kad sam s njom ja se uvijek sjetim toga i dzaba ti sve ali ne ide iz glave
a sto se tice varanaj muzevog ili tako petljanje nekih ljudi u tvoju obitelj i dvolicnost-MA BOLJE BJEZI OD MENE HEHE

piggy -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 19:30:27)

opraštam neke stvari ali ih nikada ne zaboravljam 

tonkica -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 21:06:44)

Sitnice opraštam, naravno. Al velike stvari nikada. Zezni me jednom, mene ili moje najdraže i možeš ić daleko, daleko od mene!

maja vt -> RE: Opraštate li? (26.1.2009 21:10:22)

opraštam neke stvari ali ih nikada ne zaboravljam 

Baš sam ovih dana imala jednu škakljivu situaciju sa suprugom..Što sam ja bila bolja to je on bio gori...sakrivao stvari od mene, lagao i tako! Kao ja sam trudna pa da me ne opterečuje.  Kada sam ga razotkrila i pokazala drugo lice da vidite kako se mužek popravio

Candy -> RE: Opraštate li? (27.1.2009 0:39:23)

Oprostiti mogu,zaboraviti ne ...
Naravno da sve ovisi koliko me i u kojoj mjeri osoba povrijedila...
Svaka situacija je individualna i ne mogu za sve reći u globalu jednako...

pilek -> RE: Opraštate li? (27.1.2009 6:51:06)

da i ja napisem...ovako kad sam sa suprugom hodala prevario me 6 puta od toga sa dvije moje najbolje frendice.....oprostila sam sve a i zaboravila inace dan danas nebi bila sa njim ,sad sam 11 god sa njim (6 god u braku),isto tako oprostila sam i tati za sve ruzno u mom djetinstvu,oprostila sam i sebi samoj za glupost sto sam ucinila u pubertetu.............ocu rec ko ti je u dubini duse drag(obitelj)najlakse mozes oprostit a jos lakse zaboravit a druge osobe u tvom zivotu ko prijatelji itd. su prolazne pa se ne zamaras s tim ak te povrijede ili sta drugo i ako mozes oprostit i zaboravit

keiko -> RE: Opraštate li? (27.1.2009 13:16:34)

IZVORNA PORUKA: pilek

kad sam sa suprugom hodala prevario me 6 puta od toga sa dvije moje najbolje frendice.....oprostila sam sve a i zaboravila

Jesi ti samo tako dobra ili tako naivna?

Viky -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 19:01:56)

Moram priznati da teško opraštam i nije mi drago zbog toga.Dogodilo se da sam baš zbog toga izgubila osobu koju sam jako voljela,prijateljicu.Zamjerila sam joj što u najtežem trenutku mog života nije bila uz mene. A nisam razmišljala da možda i ona ima svoje razloge,da i ona meni nešto zamjera.Pokušala sam ju vratiti,ali je bilo kasno,ne odgovara na moje molbe.Imate se pravo ljutiti,ali nemojte ništa ostavljati za sutra zbog svoje ljutnje.Trebamo se truditi opraštati,imat ćemo kvalitetniji život.

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>