Leluška -> RE: rodilište Merkur (28.7.2010 10:56:20)
|
Nedavno sam bila na UZV (da vide nuhalni nabor) i još uvijek se preuređivalo rodilište. 2005. muž je bio samnom u rađaoni i porodu, kasnije - dolazio mi je u posjetu popodne kad je htio (po nekoliko puta je bio na dan-popodne i predvečer), čak mi donosio pizzu i ostalu klopu. Bebač je bio na infuziji prvih nekoliko dana, ja se izdajala - malo je popil vode! Inače, pitali su ženu samnom u sobi da li želi bebu tu 24 sata ili samo tijekom dana - s time da su ih odnosili za vrijeme ručka i tako. Ona je rekla da želi noć bez bebe (i ja je čudno gledala!!!) Ali nije bedasta! Doma je imala malca od 3 g i samo se htjela odmoriti nakon carskog dok je još bila tu! Inače, osoblje super. Meni je Duić vodio trudnoću, i trebao se vratiti na porod, ali kad sam ušla u box reko je da će doći za nekoliko sati da me porodi (tak dugo, mislila sam si?!?!?), ali nije se stigao vratiti jer je sve išlo brže od planiranog, pa me je dr. kovačević porodio. Mislim da još uvijek ima šljivu na lijevoj lopatici, jer mi se polego na trbuh, a ja ga čapila[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...
|
|
|
|