GreenSheep -> RE: rodilište Merkur (7.8.2010 20:54:43)
|
evo i ja se uclanila da cujem kak stoji sve to s merkurom. Termin mi je za 10 dana, 17.8.2010 al vec me sad nesto jako stišće :) 1 puta sam rodila lani, 7.6 u tom rodilistu i bilo je sve super, tezak porod, na zadak a nisu ni previse razmisljali o carskom nego samo tiskaj 8 sati a nije se ni mali spustao do 6 navece, na kraju je sve ispalo ok. dobila dvokrevetnu sobu, super cimericu i tus wc koji se dijelio samo sa susjednom trokrevetnom sobom. klopa super ak trazis jos, donesu i svi su ljubazni. Suprug bio na porodu i to mi je puno olaksalo sve. Sad na pregledu su rekli da ocevi nemogu na porod jer nema bokseva nego samo zavjesa izmedju dva kreveta u sobi koju su pretvorili u radjaonu. dosta je doktora na godišnjem al dovoljno je i jedan dobar a iz mog iskustva od prosle godine nije ni jedan loš, dali su sve od sebe da se moj mali zadak od 3,580g rodi prirodnim putem. sestre su ljubazne, brinu, tješe, drzale za ruku, pomognu do tuša i wc-a, daju tablete za bolove... zato nije bitno jel uredjeno il nije, krevet je krevet, jesti se dobije a skrb za rodilju je sigurno kao i prosle godine na visokom nivou.. vazno je dobit sam zivu i zdravu bebu.
|
|
|
|