|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Legjobb sport játékok
21.3.2025 3:09:37   
SportFan123
Helló srácok! Szerintetek melyik a legjobb sport játék, amit valaha játszottatok? Én személy szerint a FIFA sorozatért vagyok oda! A legújabb rész tényleg szuper lett! Ti mit gondoltok róla?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Legjobb sport játékok
21.3.2025 3:12:38   
GamerPro88
Szia! Én is imádom a FIFA-t, de nekem a NBA 2K a kedvencem. A grafika és a játékmechanika nagyon jól van megcsinálva. Esetleg nézd meg ezt a cikket is: NBA 2K Wikipedia.

(Odgovor članu SportFan123)
Neposredna veza do poruke: 2
21.3.2025 3:13:41   
SportFan123
Köszi a linket! Jó látni, hogy ennyien szeretik a kosárlabdát is. De szerintetek miért van, hogy a FIFA mindig több népszerűséget kap? Talán mert a foci a világ legnépszerűbb sportja? user posted image

(Odgovor članu GamerPro88)
Neposredna veza do poruke: 3
21.3.2025 3:15:46   
GamerPro88
Valószínű! A foci valóban rengeteg embert megmozgat. De a NBA 2K is kezd egyre népszerűbbé válni, főleg az online közvetítések miatt. Az viszont igaz, hogy a FIFA-ban sokkal több lehetőség van, mint például a karrier mód!

Neposredna veza do poruke: 4
21.3.2025 3:17:22   
CrazyPlayer99
Sziasztok! Én a teniszes játékokat is nagyon szeretem, például a Top Spin. Az is egy elég jó játék, főleg a multiplayer módja! Mennyire tetszik nektek a teniszes játékok?

Neposredna veza do poruke: 5
21.3.2025 3:20:02   
SportFan123
Teniszezni jó, de valamiért a futball mindig is közelebb állt a szívemhez. De a helyzet az, hogy a Top Spin izgalmas! Szeretem a jó grafikával rendelkező játékokat. Képzeld, nemrég kezdtem el online fogadni, és találtam egy jó oldalt, ahol sok sportágra fogadhatsz - open. Egyébként nagyon klassz üdvözlő bónuszok vannak itt. És azt is szeretem, hogy nagyon gyorsan lehet pénzt felvenni. Nagyon klassz felület, egyszóval - ajánlom!

(Odgovor članu CrazyPlayer99)
Neposredna veza do poruke: 6
21.3.2025 3:22:32   
GamerPro88
Jó ötlet, SportFan123! Én is néha próbálkozom a fogadásokkal, főleg a nagy meccsek előtt. Fontos, hogy megbízható oldalt válasszunk. Esetleg meg tudnátok osztani, hogy milyen stratégiákat használtok a fogadások során? user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
21.3.2025 3:23:46   
CrazyPlayer99
Én általában megnézem a csapatok statisztikáit és formájukat, mielőtt fogadok. De néha csak intuícióra megyek! Van, hogy az érzelmek is befolyásolnak. A játékokhoz pedig jó móka a barátokkal játszani!

Neposredna veza do poruke: 8
21.3.2025 3:24:31   
SportFan123
Teljesen egyetértek! Az érzelmek néha jobban befolyásolnak, mint a számok. A barátokkal való közös játék pedig mindig feldobja a hangulatot. Tényleg jó, hogy ennyiféle játék közül lehet választani!

(Odgovor članu CrazyPlayer99)
Neposredna veza do poruke: 9
21.3.2025 3:25:25   
GamerPro88
Igen, és szerintem a verseny szelleme is fontos. Az online játékokban mindig van valami izgalmas, amikor mások ellen játszol. Remélem, hogy a következő meccsünkre minél több barátom eljön, hogy együtt nézhessük!

Neposredna veza do poruke: 10
21.3.2025 3:26:08   
CrazyPlayer99
Ez jó ötlet! Tartsuk a kapcsolatot, és játsszunk együtt a közeljövőben! Köszönöm a jó beszélgetést, srácok!

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Voće, povrće ili riža s mlijekom?
пеперутка16

Kako ste krenuli s uvođenjem krute hrane i jeste li zadovoljni tim režimom i reakcijom djeteta? Prvo smo predstavili:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!