|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
20.6.2008 8:04:36   
tiha
evo ja srknula na brzaka kavicu i sad odo spavat jer sam od jucer crknuta kokos...nissa u vrticu a ja i mia na spavanjac...pisemo si kasnije! zelim svima ljep i ugodan dan

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 901
20.6.2008 8:14:08   
tiara
Nekako smo sve već na nogometu... A ima još 12 sati do onda...user posted image A kaj ćeš - najvažnija sporedna stvar na svijetu...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 902
20.6.2008 8:15:17   
tiara
IZVORNA PORUKA: tiha

evo ja srknula na brzaka kavicu i sad odo spavat jer sam od jucer crknuta kokos...nissa u vrticu a ja i mia na spavanjac...pisemo si kasnije! zelim svima ljep i ugodan dan

Hehe, ti si ko ja - i ja poslije kavice najrađe zaspim... I svi mi se tome čude, jer drugi od kave živnu...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 903
20.6.2008 8:49:39   
Elena
Dobro jutro cureke,samo da vam pozelim ljep dan,da popijem jednauser posted image i ceka me peglanjeuser posted image user posted image user posted image ali ovi dana sam bila se nekako vani s Martinom pa mi se sakupilo za peglanjeuser posted image user posted image user posted image Ali bitno da sve sto imam zavrsim do veceras jer bice zestoko veceras,jer Turci su malo opaki i nezgodni ali ja ipak ostajem na svoje 3:1za HRVATSKA.Navijacemo zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 904
20.6.2008 9:22:05   
tiara
Elena, riječi ti se pozlatile...user posted image user posted image user posted image
Nego, kaj se peglanja tiče, kad se zalaufaš već, mogu ti ja još i svojega poslati... user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 905
20.6.2008 10:13:31   
maja
bok svima...imam i ja peglanjauser posted image a i moram kupaonu oprati, ima li dobrovoljcauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 906
20.6.2008 10:20:20   
koka
Bokić, e ja peglanja nemam, tonkica mi dala ideju, pa si sad čim se malo skupi odmah po peglu i peglaj koka user posted image . Majo i ja se sada bacam na čišćenje kupaone pa možemo zajedno. Prvo tvoju pa moju user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 907
20.6.2008 10:24:03   
maja
Ma i ja Koka tako peglam, evo još je na štriku, ali idem prvo u kupaonu jer Noa spava napokon pa da u miru to obavim, pa se vratim kasnije!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 908
20.6.2008 10:27:48   
koka
Onda se i ja bacam na delo dok nema nikoga. Viknite kad se pojavite pa da s nekim popijem user posted image . Ok?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 909
20.6.2008 11:02:10   
tonkica
Coffe time! user posted image  Još je uvijek vrela, pazite na jezike!
Ima li koga da ju podijeli sa mnom???

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 910
20.6.2008 11:23:24   
koka
evo mene Tonkice, jesi li još ovdje?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 911
20.6.2008 11:29:12   
koka
Tonkice spremaš li se večerašnje navijanje? user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 912
20.6.2008 11:34:18   
tiara
Opa, pa vi ste sve vrijedne danas, osim mene... Meni se uopće ništa ne radi, a imam posla preko glave...Pričekati će popodne. Neće nikud pobjeći, nažalost...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 913
20.6.2008 11:40:04   
maja
evo i mene na kavu...ja još nisam gotova sa kupaonom, noa se probudio, pa smo morali jesti i stalno cvili, ne znam šta mu smeta, jučer super, danas bi se samo držaouser posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 914
20.6.2008 11:43:23   
koka
Evo ja i robu stavila sušit, da iskoristimo ovo vrijeme. Sunce ga baš prži. Tiara ni meni se neda baš al htijela bi što više napravit da ako se šta desi barem donekle bude čisto . Majo pa takav je valjda dan, Noa bi se malo maziouser posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 915
20.6.2008 11:45:49   
maja
a valjda, a htjela bi si sve napraviti da smo za vikend slobodni za neke druge stvari...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 916
20.6.2008 11:59:42   
koka
Taman se ovdje razvalila i počelo mi se  user posted image  user posted image ,skoro skoro da bi mogla malo zadrjemati  user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 917
20.6.2008 12:01:18   
maja
odmori malo...a ja idem odigrati igricu za moždane vijuge

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 918
20.6.2008 12:17:01   
Puli
Majo pa takav je valjda dan, Noa bi se malo mazio .

takav je dan

i moj cvijetić bi se samo nosio
a i na rukama cvili

pa nikako da kavu popijem s vama

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 919
20.6.2008 12:28:56   
tonkica
Ja se šuljam po kući da ne probudim mm-a, došo u 6 iz noćne. user posted image
Poslije ću samo za ručak speći oslića i pomfri i onda možemo dalje.
Spremna sam za večerašnje navijanje Koka, i vjerujem u naše dečke! Idemo dalje! user posted image  Samo još ne znam hoćemo li doma gledati tekmu ili idemo nekam... To ćemo tek vidjet.
Noa i Cvijeta bi se danas znači samo mazili. Traže malo mamine pažnje, vide i djeca da ste previše na jaji. user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 920
20.6.2008 12:33:07   
mirna
Kakav je to dan danas? ja sam sva nervozna i napeta.. na placu sam se posvađala jutros..mislim da je to zbog vrućine. lakše podnosim kišno vrijeme nego vrućine..

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 921
20.6.2008 12:48:15   
Puli
vjerojatno vrućina
ja sam duplo umornija kad je ovako

curka je sada ok
napunila je pelenu pa se sad smije
vjerojatno ju je to zezalo

stigao mm pa idem dovršiti ručak

puse

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 922
20.6.2008 12:52:20   
tonkica
Je, velike su razlike u temperaturi iz dana u dan, tko bi osto normalan pored toga?!
I guza je mučila malu Cvijetu.
Dobar vam tek i pozdrav do poslije! user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 923
20.6.2008 13:22:37   
maja
gotova sa peglanjem, baš sam našla kad ću...miš spava, pa zacvrći, pa opet spava...mirna tko ti digao tlakić na placu

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 924
20.6.2008 13:28:46   
mirna
digla mi je tlak prodavačica koja uzima plastične boce. mali je skinuo etiketu s jedne, pa je nije htjela uzeti- i ako joj je na čepu pisalo jamnica..user posted image   Nije vrijedno uzrujavanja, ali sam ja sva neka nervozna danas, pa me sve nervira..user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!