|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
20.6.2008 13:29:40   
maja
a opet vas ostavljam i opet idemo papati, ko zna možda mu je i vruće, ja sam inače smrznuta, pa sam uvijek obundana, čak i sad imam potkošuljuuser posted image , idem ga skinuti pa nka bude malo u pelenici samo

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 926
20.6.2008 14:17:19   
koka
Evo zadrijemala jauser posted image , baš mi je trebalo. 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 927
20.6.2008 14:22:00   
Ruža
Bolić curke! Evo i mene, a evo nam i vikenda.user posted image  Moj upravo započeo!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 928
20.6.2008 14:23:09   
koka
Bok Rosita, napokon pravi vikend user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 929
20.6.2008 14:26:30   
mirna
bok cure, i ja sam još ovdje. htjela sam s malim u igraonicu, pokušavala sam ga probuditi, ali spava kao top... žao mi je buditi ga na silu...možda ćemo ipak ostati doma...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 930
20.6.2008 14:28:07   
koka
Zlato malo pašu mu vručineuser posted image . Ružice odmori mi se popodne da budeš spremna večerasuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 931
20.6.2008 14:30:17   
Ruža
Baš Kokica, jučer si me zamantala da sam bila uvjerena da je petak.user posted image  Kako si mi ti danas?
Evo ja stigla napokon, težak dan je vani, vruće i sparno i evo upravo od doručkovala i odručala u jednom trešnje... Siroti moj Đuro, a kad ne mogu ništa drugo staviti u usta...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 932
20.6.2008 14:32:03   
Ruža
Mirna pusti djete da spava...user posted image  
Jel nam se javila Ivkica? Nije mi odgovorila poslje vizite dali su je pustili ili ne danas?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 933
20.6.2008 14:34:53   
koka
Šta te još mučnina od jučer drži? Iva se jutros javila i bila sretna jer je puštaju doma, tako da sam shvatila to kao definitivno. Sad jedino neznam dali je stigla. Đuro se počeo buniti, pa malo zeza mamuuser posted image . Do sad ništa nije bilo, pa se pobunio, ha.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 934
20.6.2008 14:41:36   
Ruža
Pa to se i ja pitam? Poslala sam joj poruku jesu je pustili oko 1h, ali ništa mi nije odgovorila. Možda pavaju mirno napokon kod svoje kuće...Nadam se da je tako.user posted image  Javit će se ona...

Ma već 10 dana apetit mi je nikakav?user posted image  Šta god da stavim u usta imam osjećaj da sam se prejela, valjda je Đuro previsoko pa mi pritišće želudac. Čudno skroz.
Kako tvoja curka?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 935
20.6.2008 14:47:19   
koka
Ma sigurno će se javiti, ne bi me čudilo i da pogleda tekmu s namauser posted image . Pa lako moguće da se Đuro tako i namjestio. A mi smo ok, mislim da mi se stomak mrvicu spustio jer nemogu ni sjedit user posted image . Joj baš sam uzbuđena za danasuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 936
20.6.2008 14:52:17   
koka
Probaj si nešto lagano skuhati za ručak, juhicu ili neko povrće na lešo. Evo meni ručak pa skoro gotov, pa ću sad po Rokića.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 937
20.6.2008 14:53:20   
Ruža
Upravo sam otpilila goste za večeras...user posted image  Baš sam zločesta.user posted image

A tebi je i vrijeme da se trbuh počne spuštati, to se curka priprema. Neka pričeka bar do ponedjeljka...user posted image  
Kad sad opet ideš na kontrolu?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 938
20.6.2008 14:56:54   
koka
U utorak. Srijeda je praznik, a četvrtak mi je termin. Tako da mislim da mi je to zadnji pregled kod mog ginića. user posted image user posted image user posted image za goste što nisu inzistiraliuser posted image . ja isto spedalirala goste a i MM. Tako da je kompić moj. Evo bejbe odoh sad po Rokića a ti mi se malo odmori,ok?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 939
20.6.2008 14:59:19   
Ruža
Ajme grozne smo...user posted image  Ma baš me briga.user posted image
Odi po Rokića idem se i ja malo ispružiti, pa se vidimo na kavici kasnije...
Do tad nam se i Ivkica možda javi.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 940
20.6.2008 15:37:11   
maja
ajde, vratite se...mi ručali, pijem kavu sad i čekam vas, ići ću nešto pročitati i malo noge u zrak

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 941
20.6.2008 15:40:48   
Puli
jel netko za hladne smokve

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 942
20.6.2008 15:42:08   
maja
ja,ja! Bok Puli, kako si mi, šta Cvijeta radi?!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 943
20.6.2008 15:47:54   
Puli
spava od 2 i15 ko top(jedva ju uspavala) i ja ležala i odmorila se baš nešto nemam energije u zadnje vrijeme
i isto nešto danas cvilka evo maloprije i u snu

stižu fine hladne smokve majo

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 944
20.6.2008 15:50:11   
maja
a i ja sam danas sva nikakva...sva sreća što je vikend pa je MM doma

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 945
20.6.2008 15:53:35   
Puli
blago tebi majo
ovaj moj u poslu sad mu je sezona a mora lutke dovršiti prije mora tako da nemam velike pomoći od njega ali onih prvih zajedničkih 8 dana na moru ću ga malo upregnuti da se ja isplivam,odmorim i naspavam

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 946
20.6.2008 15:56:34   
maja
e blago tebi što ideš na more...mi ćemo ove godine preskočiti...a kako ćeš ti bez nasuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 947
20.6.2008 15:58:49   
Puli
napisala u jednom postu da ću ako mi pukne film u prvi dućkas po laptop ići i ispeglati karticu

a virnut ću ja tu i tamo iz kakvog internet kafea i javit vam se naravno

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 948
20.6.2008 16:01:31   
maja
jel Cvijeta u dresu danas? ja sam morala ići veš prat da Noić ima dres danas da nam donese sreću

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 949
20.6.2008 16:08:07   
Puli
sad ću joj obući kad se probudi
oprala sam ga na ruke odmah nakon zadnje tekmeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!