Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 13:32:58
|
|
|
|
tonkica
|
Budila se, kidam dalje.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:21:50
|
|
|
|
Candy
|
mala ,ajmo mi nešto popiti za tvoje zvijezdice ! Čin-čin !
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:30:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo mene opet na kratko.... Može meni jedna kavica? Dino otišao s dedom šetati,a ja pospremila u kuhinji od ručka,pa kad mm dođe s posla ide na šišanje,pa ćemo ići i ja i Dino,pa da se i on malo ošiša ako bude htio...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:30:47
|
|
|
|
Kika83
|
pa to se traži cijeli dan mariola mi daje neku kavu a ja hoću pravu cugu da barem ovo proslavim
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:41:10
|
|
|
|
Candy
|
Bumbi,ti si izuzetak pa ću ti dati kavicu ... Lijepo se prošetajte popodne,još ako vam je lijepo vrijeme,uživajte ... Tu se kod nas naoblačilo,bljak ... Mala,ti i ja si bumo spile nekaj konkretno a one nek budu na kavici ... ...za Bumbi...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:41:39
|
|
|
|
mariola
|
Evo situacija ista ko i jutros. Bumbi hoće kavu, dok ja njoj serviram kavu, mala oće alkohol a ja ne stignem sve Poslužila sam ti pivo al si već bila otišla Zato sad nema ništa Idem, idem, moram još neke sitnice obavit pa doma. Dal da idem kod ginića il ne Mislim da ću poć ako radi popodne. Cure pozz, javim se ujutro a možda i večeras ak stignem. kissi
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:44:14
|
|
|
|
Candy
|
Da,da,mariola,kaj se sad izvlačiš ? Odi giniću ako možeš da budeš mirnija,pa nam obavezno javi novosti....nemoj nas držati u neizvjesnosti kao jučer ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:47:26
|
|
|
|
Kika83
|
nema veze šta smrdiš mariola, odi ti kod ginića
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:49:08
|
|
|
|
Kika83
|
daj candy još cuge
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:50:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure evo mene malo do vas , nije me dugo bilo . Ovih dana nisam sva svoja . Jućer mi je bio otac u posjeti i na žalost nisam se baš naj bolje provela , on i njegovo peredbacivanje i omalovažavanje Danas sam sva iscrpljena kao da sam kopala tunel do Dubrovnika . Taman sam se malo pooravila od stresova sa bivšim kad evo moj otac sa svojim glupostima , pa di je tome kraj . Nadam se da ste mi vi cure moje bolje .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:50:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uskačem, poslužujem bježim
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:53:36
|
|
|
|
Candy
|
Ma evo draga,samo za tebe i tvoje zvijezdice !
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:55:07
|
|
|
|
Candy
|
Oooo,Floki ...nemreš se iskupiti s jednom cugom ...Ja se smrzla jučer pored otvorenog prozora,čekajući tvoje krafne ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 14:57:18
|
|
|
|
zaba
|
samo da vas pozdravim i bježim,na poslu sam,do navečer...
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:06:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Oooo,Floki ...nemreš se iskupiti s jednom cugom ...Ja se smrzla jučer pored otvorenog prozora,čekajući tvoje krafne ... pa rekla sam ti da doletiš na metli, a ne da čekaš ostalo i danas, ali je post, pa nema smisla da ti šaljem, ne ???
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:09:48
|
|
|
|
Candy
|
Kaj nisu danas bile neke čapalinke u điru ? A jučer...uzeli mi metlu za maškare ... A ja sam nadobudno mislila kako ćeš se solidarizirati sa mnom i zafitiljiti koju kroz prozor ... A sada moram čekati da korizma prođe ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:18:26
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mamika nitko me ne čuje.... o čujemo te mamika, na nemoj tako vikati, oglušit čemo
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:19:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
oprosti, mamika, ipak sam na dva "radna mjesta" istovremeno Candy, evo mm naručio pizzu s tunom za večeru, pa večeras poslužujem slano, ako si za...a palačinke ću morat preskočiti jer sam sva jaja potrošila jučer na krafne
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:21:06
|
|
|
|
mlada mama
|
helou evo i mene na kratko cekam da se Dino probudi da idemo kod dr. na kontrolu,a on kao da zna pa se uspavao i nece da se digne p.s. smije li se danas jesti lisnato sa sirom?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mlada Mama, smiješ jesti lisnato sa sirom Post znači jedan obrok u danu se najesti do sita a druge obroke prizalogajiti. A nemrs znači da ne jedeš meso. Sve ostalo tamani. Ja vas čitam cijeli dan, al mi je Kata u rukama, pa teže pišem....
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:31:05
|
|
|
|
Candy
|
mamika,evo i od mene za tebe nešto bezalkoholno ... Mariachi,samo ti nas čitaj,važno da si s nama ... Bok mlada mama...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:31:58
|
|
|
|
mlada mama
|
hvala Mariachi vec sam se uplasila da sam zgrjesila a zasto je na rukama???jeli bolesna
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!