Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:34:40
|
|
|
|
mlada mama
|
joj candy i ja bi takav sokic dobro bi mi doslo malo vitamina sva sam u komi neispavana,ne nasminkana,jutros sam prvi put bila u trgovini bez sminke svi su me pitali pa sta ti je? jesi bolesna? toliko o prirodnoj ljepoti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:37:09
|
|
|
|
Anoniman
|
NE boj se... a i da kaj sfulaš, nema veze, bitna je namjera. Na kraju krajeva, imaš ispovijed. Ma Katka, kad spava počne kašljati. Zato mi visi na rukama u polosjedećem položaju. Koma. Tipkam jednom rukom. Sad sam ju malo stavila u kolica u polusjedeći položaj, jer provjeravam ribu, da mi ne zagori. Kad nestanem, znači da se netko probudio. Joj cure, tak ste mi super! Stvarno se nadam da vam budu bebeki brzo došli! Budite strpljive! I - svaka vam čast!!!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:42:49
|
|
|
|
mlada mama
|
joj taj kasalj i dinu muci i bas cujem da mu hropti u plucima zvala sam dr. i pitala dali mogu ponovno doci da ga poslusa jer je meni to sumnjivo,a vec je imao bronhitis,nije bio bas odusevljen bila sam u petak,ali briga me moje je dijete i ne zanima me hocu da idem na kontrolu radi svog mira....a on spava i spava i spava.....bas kad treba ici joj joj
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:44:01
|
|
|
|
Candy
|
mlada mama sokić za tebe...vitamini ! Mariachi,divim ti se,kako sve to stižeš?Hvala na dobrim željama ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:44:11
|
|
|
|
Kika83
|
ja gibam najvjerovatnije do sutra mm če brzo doć,idem kuhati paštu,danas čemo posvetit vrijeme jedan drugome cijelo popodne i večer budite dobre,pusa
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:45:39
|
|
|
|
mlada mama
|
bok mala 25 uzivajte jedno u drugom....cujemo se. candy hvala ti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:45:42
|
|
|
|
Candy
|
mala,samo vi uživajte jedan u drugome,čujemo se ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:46:38
|
|
|
|
mlada mama
|
candy kao da smo se dogovorile kakvu cemo poruku napisati hahaha
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:48:22
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama candy kao da smo se dogovorile kakvu cemo poruku napisati hahaha Ima neka tajna veza ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:49:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga moja, stižem što stižem... patim od kroničnog nedostatka nekoga tko bi ih malo zabavio dok ja počistim kuću. To me, iskreno, najviše nervira. Muž subotom obično obavlja sve ono što preko tjedna ne stigne, i onda kad dođe doma, obično popodne, sam ja već pre-krepana da bi čistila. Nekad uspijem u nedjelju (eto, vidiš koji sam ti ja vjernik - neko mislio da sam svetica, hahahahaha ) a nekad ga nema ni u nedjelju doma.... pa -niš ne uspijem. Inače, kad bi tu stavku riješila, bila bih puuuno zadovoljnija sa svim, pogotovo sama sa sobom - to nikad nisam.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:51:32
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,svaka ti čast ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:53:32
|
|
|
|
ninolina
|
Heej jel ideš kod ginića u Jasku, ja sam isto bila u pon, možda smo se srele? I čestitam na curici. Hej martina ja ti idem u zdenčinu kod Lencura ne u ambulantu. Iako bi mi bilo drago da se upoznamo
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 15:58:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ninolina, kak su ti slatki novi tickeri! Znači curka je u pitanju? Bravo! Lijepo ime! Cure, gibam završiti ručak i premotati malu Živkicu. Lijepo se imajte, virnem ja opet kasnije. Puse!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 16:02:12
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala mariachi, je curka je, Iris nije toliko često ime a pošto imamo Ivu sad budu dva cvijetića. Kako tvoje ženice
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 16:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš lijepo Ninolina. Nije često ali lijepo ime. Imat ćeš dvije pomagačice kad porastu. Joj, ženo, divim ti se, kako nosiš tu četvrtu trudnoću! Zbilja si legenda! Moje curke se polako bude. Katarina već pravi "reda", Elenu čujem iz sobe, moram ju ići izvaditi iz kinderbeta. Paulina još spava. Ma, evo, nadam se da će i te viroze već jednom završiti, ne želim uopće gledati u njih nego gledam u kraj tog teškog perioda, u završetak tunela, gledam u ono svjetlo tamo koje se nazire, to me drži na površini. Živim dan po dan i čekam proljeće koje je svakim danom sve bliže.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 16:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Curke, ja vas pozdravljam za danas! Nastavite tipkati u veselim i svijetlim tonovima! Pa-pa!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 16:38:40
|
|
|
|
ninolina
|
Ma guram malo teže ali ide. Još ću ovu odgurati do kraja a onda Tvoje curke još spavaju po danu, pa to je super.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 17:35:24
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure moje molim vas da me malo dignete , jer sam pala u bad , uh znam da sma obećala da više nećiu u depru ali jućer me moj otac bacio u depru , svašta mi izgovorio , prijetio mi daće uništiti jedno meni drago prijateljstvo ( ljubav)
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 18:03:42
|
|
|
|
zaba
|
ja sam još na poslu,ne znam kaj da ti velim da te utješim,ali ne daj se! Stisni,izdrži,znaš da smo mi curke kao obitelj,uvijek smo tu jedna za drugu-mi smo s tobom!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 18:21:48
|
|
|
|
Puli
|
curke boooooooooook kod mene bolnica mm još uvjek pod temperaturom unatoč antibiotiku mene jučer slomila crijevna viroza a danas cvijetu zeza ali ona se ne da živahna je kao i uvijek a i none nam se razbolila
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 19:08:27
|
|
|
|
ninolina
|
E je ga puli, još vi nekako budete glavno da cvijetić sve to ostavi iza sebe. Mamavlatkice kako se kaže ko će te ako ne tvoj... pošalji ga fino i bog. Okreni se svom životu a to je JR a ostale pusti neka pričaju. Ako nema kaj pametnog za reći nek ti ni ne dolazi
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 19:43:08
|
|
|
|
Marta j
|
Vecer Ima koga?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 20:20:03
|
|
|
|
Kika83
|
prazan birc došla na kratko ali jako kratko,mm je morao po mamu na posao i onda čemo se opet maziti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 21:29:45
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, evo i mene malo. sutra me nema jer je sprovod i karmine.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 25.2.2009 21:34:10
|
|
|
|
tonkica
|
Večer svima, stigla i ja, na kratko, prije peglanja. Lelo moje saučešće. Nisam u toku, tko je preminuo?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!