MILLA -> Dojite! (20.6.2008 12:14:22)
|
srela sam mlade mame koje su nakon 2 mj izgubile mljeko i sve kažu da se ne nerviraš da jedeš ovo ili ono... Mene je mama dojila 2 godine,i kada se rodio moj brat još 2 god. sam dojila jer bi njemu zveknula šamar(da,bila sam malko zločesta[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/hudicek.gif[/image] )uglavnom,postoji li uopče recept za održavanje mljeka ili mi se čini da ovisi o organizmu.Kod mene u familiji su sve žene dojile barem 2 godine,a sve su prolazile kroz velike stresove,imaju po troje djece.... ok, ono što znam je da od pive jer ima kvasca dobivaš mljeko,to sam čula od mnogih žena...ne znam.Na tv su neki dan govorili o mljeku i rekli su neki znanstvenici da kravlje mljeko koje mi pijemo je napravljeno da bi ta krava dobila sve potrebno iz tog mljeka i da ako mi nismo krave onda da nema to mlijeko,sto god pisalo na njemu nikakvog učinka.Jedino mljeko koje je zdravo za čovjeka je ono koje daje čovjek. rekli su da ono što nama krene iz cica prije mljeka,tj.prije nego rodimo da je top nešto najzdravije. Ništa nema toliko proteina,vitamina,minerala... da kada bi pili to i majčino mljeko kao što pijemo ono kravlje za krave nikada ne bi oboljevali od teških bolesti,niti gripa,ne bi imali kožnih problema.... cure,ne znam...meni je ful logično to sve
|
|
|
|