Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.10.2009 14:27:07
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: osobno živimo u deeeeebeelom minusu, nećemo se nikad izvuć... Očito većina nas ima problem ove prirode Eto, i mi tako pretačemo iz šupljeg u prazno. Sva sreća da je danas sjela plaća inače bi posuđivala za hranu Treba hrabro i pozitivno dalje. Mogu li kako pomoći?
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.10.2009 14:27:23
|
|
|
|
natalijax
|
samo ti odmori
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.10.2009 14:31:13
|
|
|
|
paolina
|
Hahaha..ja kad sam krenula na bolovanje, dobila sam neke novce, muz radi i ima placu a nas je dvoje.. mislim troje (isuse nikako da se naviknem) tak da imam za jesti i piti.. opremu za bebu imam i sve ostalo.. pampers, kreme i i jos neki dodaci su jedino sto kupujem .. (bgt tek sam se prekjucer porodila.. )
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.10.2009 15:21:44
|
|
|
|
osobno
|
naviknit ćeš se brzo, samo se smiri, jer tvoju nervozu osjeća i sarah...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.10.2009 20:34:08
|
|
|
|
bomboncic02
|
O minusu neću govorit- jer sam prošli tjedan bila u depresiji zbog toga. Trudim se biti dobre volje iako mi je Matej bubani-opet i mene hvata nekakav kronični umor, ali dobro. Trudim se voljet s mužem što više dok je doma. Utjeha su mi trenutno moja dva anđela i moj mužić
|
|
[Obrisani korisnik] 6.10.2009 6:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 6:06:31
|
|
|
|
natalijax
|
ajme iste smo,do sad mi se jadnicak dero
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.10.2009 6:11:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 7:23:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
Umorno,klinci spavaju a ja ne mogu,budna od pet,mrzim kad mi se to desava...
|
|
[Obrisani korisnik] 6.10.2009 7:26:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 8:19:28
|
|
|
|
Duve
|
I dalje me pere opasna nervoza pred porod...Sa prvim uopće nisam razmišljala da ću rodit (valjda nisam znala šta me čeka), a sad sam na iglama.. Spavanje..nula bodova, po noći pipam krevet da nije šta procurilo
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 8:40:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Duve Spavanje..nula bodova, po noći pipam krevet da nije šta procurilo još malo duve,a na krevet stavi zastitu kao i kod klinaca ja sam malozdrmano u isčekivanju sutra doktora za mene i danas zA MAMU izuzev toga sve5
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 8:41:41
|
|
|
|
troubled
|
boli me zub i idem kod zubara čim se magda probudi....a bojim se zubara...tako sam-nikako
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 8:44:20
|
|
|
|
paolina
|
Ajme.. i ja sam se uvik bojala zubara.. no nekak izdrzim.. evo savjet (hvataj ga) Misli na sve pozitivne stvariii!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 10:40:21
|
|
|
|
Kika83
|
Tužna, slomljena, bezvoljna, nesretna...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 10:41:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kika
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 10:58:49
|
|
|
|
Zvonki
|
Stranke me pokušavaju izbaciti iz takta. A ja ne dam
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 10:59:11
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Tužna, slomljena, bezvoljna, nesretna...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 11:01:38
|
|
|
|
tikica_69
|
Umorna...u guzvi....ovdje se dodjem odmoriti
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 11:04:48
|
|
|
|
mama mery
|
jos od jucer
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 11:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobila sam, mala me probudila raaanooo ne znam gde bijem, juce legla plata a danas platila racune i pitam se kako cemo do sledece izdrzati, ali za cudo uopste nisam lose volje
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 13:13:01
|
|
|
|
natalijax
|
ljuta sam,uobicajno svada s muzem,ma nek se on jebe sam sa sobom,razmisljam da odem,ionako nema pravo na djete jer ima ptsp
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 13:17:01
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Nato,ma nije valjda dotle došlo...Ma joj,nemoj se živcirati,uživaj u svome sinčiću...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 13:18:21
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: natalijax ljuta sam,uobicajno svada s muzem,ma nek se on jebe sam sa sobom,razmisljam da odem,ionako nema pravo na djete jer ima ptsp Nato, daj mu štapove i gliste i nek' ide pecati...Par dana dok ne ohladiš i zaželiš ga se
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 13:22:08
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: natalijax ,ionako nema pravo na djete sta ti toliko ''digo živac''
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!