Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 14:39:44
|
|
|
|
sara.at
|
uh ja volim sto zivim svabski sistem i svekrvu vidim samo kad je pozovem u goste moj muz to postuje i zeli da odvojimo nas privatni zivot od njegovih roditelja..... Kad sam prvi put ostala trudna "staroj" bas i nije pasalo jer nisam svabica a moja ljubav joj lepo pokazao vrata i rekao ako joj nepase da se proseta van, a sad kako sam bebu izgubila jedino me moj svekar nazvao da pita jesam dobro i dosao a ona nikako mada bas me i briga za nju bitno da se ja i muzic volimo a ona je nevazan inventar u nasem zivotu....okrutno al sama kriva....
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 20:54:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma...mene je opet ovaj nespretnjakovic debeli toliko iziritirao da sam ga sprackala u sobu i ne zelim ga vise vidjet danas....ima srece da mu jos nisam i sljepila jednu.....upravo mi je pola litre coca-cole razlio po cijelom boravku od 25 kvadrata....nema kvadratnog cm gdje nije poprskano......ja znam da se ovakve stvari dogdjaju, ali bas svaki dan vec granici sa kronicnim debilizmom . A da nisam prije 15 minuta kompletan stan izglancala sa onom tekucinom za laminat....sutra cu imati invaziju mrava u stanu....mulac nespretni
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 20:57:29
|
|
|
|
ZVRK
|
tiki šta U SOBU on treba VAN IZ SOBE i neka čisti šta je napravio
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 20:59:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Je, cistio je 5 minuta, al nesposoban je uopce krpu dobro isprati i ozmikati pa mi je samo jos vecu poplavu napravio u stanu....a ne bi da mi se bas podizu laminati
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:02:31
|
|
|
|
ZVRK
|
joj onda si ti uzela stvar u ruke i sve opet blista kod nas zvrkić naučio da kada se desi''nesreća''on odmah uzima papirnate ručnike i ide brisati. muž mi kaže da sam gestapo ali treba se na primjeru učiti i onda drugi put bude oprezniji
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:04:19
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja sam Gestapo kad nije upitan laminat od 95kn po kvadratu A lijepo mi je mater rekla da stavim linoleum u stan, pa sam se sprdala s njom. No, kakvi su moji, ni to valjda ne bi dugo prezivjelo...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:04:59
|
|
|
|
natalijax
|
jebeno,jebeno i jebeno,
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:08:44
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno za dalje
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:10:19
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK sretno za dalje Gdje ima kupiti te srece ili kako se vec to zove?
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.10.2009 21:13:30
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ZVRK sretno za dalje Gdje ima kupiti te srece ili kako se vec to zove? bilo gdje gdje prodaju alkohol
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 20:54:56
|
|
|
|
Njofra
|
Danas sam tako da sam poželila potražit malo mare. (nemojte me krivo shvatiti jer sam u životu jednom probala i to je bilo to što se tiće tih stvari) - sad sam se sjetilaa da bi me to ošamutilo pa budući sam se toliko izbezumila i unezvjerila da pucam po svim šavovima sjetila sam se tog kako da pobjegnem od ove stvarnosti P.S. i vidim da ima svakakvih problema ali Oprosti mi Bože ja sam samo umorna od svega
< Poruku je uredio Njofra -- 7.10.2009 20:55:33 >
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 22:34:25
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma...mene je opet ovaj nespretnjakovic debeli toliko iziritirao da sam ga sprackala u sobu i ne zelim ga vise vidjet danas....ima srece da mu jos nisam i sljepila jednu.....upravo mi je pola litre coca-cole razlio po cijelom boravku od 25 kvadrata....nema kvadratnog cm gdje nije poprskano......ja znam da se ovakve stvari dogdjaju, ali bas svaki dan vec granici sa kronicnim debilizmom . A da nisam prije 15 minuta kompletan stan izglancala sa onom tekucinom za laminat....sutra cu imati invaziju mrava u stanu....mulac nespretni Ne diraj moga bucu. Cola je dobra za laminat.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 22:35:37
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: natalijax je no,je no,je no, Ne bi bilo loše ovako završiti dan
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 22:40:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bez veze, opet se osjećam predebelo
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 23:54:53
|
|
|
|
Kika83
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.10.2009 23:56:11
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: natalijax je no,je no,je no, Ne bi bilo loše ovako završiti dan ja super
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 9:59:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Za sada ok...razveselila me poruka od Duve koju sam procitala kad sam se probudila
|
|
[Obrisani korisnik] 8.10.2009 10:03:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 10:10:48
|
|
|
|
Viky
|
ljuta sam na samu sebe...samo žderem i žderem i ne mogu se nikako prisiliti na dijetu... pa što je meni? jesam li ja normalna? sve puca na meni,a ja i dalje jedem. .. grrrrrrrrrrrrrr
|
|
[Obrisani korisnik] 8.10.2009 10:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 10:49:38
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Viky ljuta sam na samu sebe...samo žderem i žderem i ne mogu se nikako prisiliti na dijetu... pa što je meni? jesam li ja normalna? sve puca na meni,a ja i dalje jedem. .. grrrrrrrrrrrrrr Hm...morat ću se (na žalost)potpisati znači,nisam jedina...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 12:49:37
|
|
|
|
natalijax
|
lijepo,smireno
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 12:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
raspolozenje je u totalnom minusu.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 14:01:27
|
|
|
|
Kika83
|
Pa onako, ništa posebno
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.10.2009 14:09:29
|
|
|
|
mlada mama
|
uzasno sam pospana iako sam dobro spavala sinoc,ne znam zbog cega sada razmisljam ici malo spavati ili skuhati jaku kavu
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!