Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 28.2.2010 21:44:41
|
|
|
|
novamama
|
baš sam se sad izdeprimirala nabrzinu.... skužila sam da ipak neću moći dati još dva ispita na magisteriju - do kraja 3. mjeseca mi je zadnji rok.... jednostavno ne stignem...glupo mi je kriviti ikoga osim sebe, ali znam da za učenje moraš imati mira oko sebe i sređenu glavu, a meni to definitivno nije pošlo za rukom prošla dva mjeseca...mislim, prošla sam cijelu knjigu od 850 stranica, napravila skriptu i sve to, ali još trebam seminar + naučiti skriptu i nemam kad... + još jedan ispit spremiti seminar, napraviti istraživanje i naučiti...i to sve u idućih 30 dana, a termin mi je za 40 dana precijenila sam se, mislila sam, i voljela bih da mogu, ali ne mogu...teško mi je putovati do splita s ovilkim trbuhom, a i moram se posvetiti ovoj bebici mojoj malenoj... jednostavno se moram pomiriti sa time da će me opet ona trebati više nego itko i da nema mjesta za velike planove ... još grižnja savjesti zbog malene ma baš sam dobila sjebitis
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 28.2.2010 21:46:42
|
|
|
|
ninolina
|
ma nova mama budeš polako, ima godina i vremna sad misli na ono najvažnije
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 28.2.2010 21:47:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
draga Kad curka malo naraste stignes ti to sve,i mm muci muku sa doktoratom bas zbog mira i vrimena koje mu fali
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 28.2.2010 21:48:12
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 28.2.2010 21:53:15
|
|
|
|
novamama
|
hvala vam cure ... stvar je u tome da se grizem već dugo oko toga, i krenula sam tako sretna, poletjela i sad sam opet tresnula glavom o beton.... i uvijek mi je tako - veliki planovi, ma sve ja to mogu, nabijem si toliko toga na leđa i onda popucam ko kokica i onda sam luda i osjećam se beskorisno i užasno nesposobno...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 9:48:05
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzna sutra me u split dr na pregled i snimanje i strah me. Nikada me nije bilo strah kao sada da barem mogu da neodem.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:21:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa zbog cega ides martic doktoru pa se bojis da ti ne otkriju
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:31:49
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam srcani bolesnik i vec me tjednima boli i znam da nece biti nesto dobro uz ove bolove. Al meni je stvarno vise muka od tih pregleda od odlazaka k dr,hodanja po hzzo i sveg drugog. Mrzim sto se trpam tabletama svaki dan.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:33:58
|
|
|
|
ket
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:35:06
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam srcani bolesnik i vec me tjednima boli i znam da nece biti nesto dobro uz ove bolove. Al meni je stvarno vise muka od tih pregleda od odlazaka k dr,hodanja po hzzo i sveg drugog. Mrzim sto se trpam tabletama svaki dan. drži se draga znaš da moraš, tu sam ako ti bilo kaj zatreba... zovi
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:35:35
|
|
|
|
pako
|
tako tako,moglo bi i bolje!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:40:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
ajoj marta stvarno nisam znala da je tako gadno, i znam kako je kada se trpas tabletema i znam sta znace pretrage kod doktora bar dvaput mjesecno ali ti isto tako znas da sada imas odgovornost prema svom lijepom Mati da mu mama bude dobro i zato misleci na njega i na svog muzeka odraditi ces to bez puno ustezanja a nakon pretraga cekam te ja da te nasmijem i razvedrim
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 10:55:37
|
|
|
|
curice
|
drži se Marta,moraš to obaviti radi sebe i svoje obitelji ja sam ok,dok mi netko ne digne živce
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 11:13:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
marta drzi se,bit ce to sve ok
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 11:51:04
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: curice drži se Marta,moraš to obaviti radi sebe i svoje obitelji Imam osmjeh na licu, jutros me muž razbudio prije odlaska na posao, sve sam fino stigla, Mateja u vrtić, Luku kod bake, dućan obišla, popila kavu kod mame i evo sad će podne, ručak skuhan i kad se Luka probudi idemo se igrati...baš sam nekako zadovoljna.
|
|
[Obrisani korisnik] 2.3.2010 17:02:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.3.2010 17:03:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.3.2010 20:53:48
|
|
|
|
boba125
|
cvrci,nadam se da je sad vec puno bolje a ja sam dobro,dobila vizu,ali me mm rasp...io danas popodne(nista novo),pa se i durim na njega
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 11:54:58
|
|
|
|
adryosijek
|
tuzna sam ostala sama mm u italiji mama osla na operaciju u osijek ni sunce mi nece pomoc
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 13:30:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
andry drzi se
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 13:32:17
|
|
|
|
pako
|
da je bolje nebi valjalo!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:00:06
|
|
|
|
lema
|
Danas mi nije dan ma nije mi godina ma proci ce
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:11:36
|
|
|
|
leilany
|
dobila sam (tocna ko svicarska urica )..pa sam malo "pijana",al inace sam ok
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:17:09
|
|
|
|
curice
|
ja ok,netreba bolje
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:23:04
|
|
|
|
karoca
|
ja super! Dobila rješenje za jubilarnu nagradu pa sad čekam lovu i smišljam kako je potrošit! Težak,umni posao!
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!