|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako smo raspoloženi danas.
26.2.2010 11:55:48   
boba125
mm me zivcira vec 2 dana i to opako user posted image
ah,proci ce user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1926
26.2.2010 12:03:23   
dominik
danas radila do 11 (isla po doru u vrtic)...nahranila  ju i stavila spavati...nabila si slusalice na uha i slusam i gledam najljepsi m glas i stas ikad....i bas mi je lijepo, e da i kava i cigareta su tu

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 1927
26.2.2010 15:47:49   
Anoniman
jednostavno sam luda, ustala sam besna, nervozna i lljuta, i onda sam imala voznju i na kraju kad nisam mogla da uradim nesto iz 10og puta sam se rasplakala!!! pred instruktorom, jednostavno sam pukla!!! a to mi je proslo put islo savrseno, a sad mislim jedno a uradim drugo!! sad sam se zatvorila u sobu, slusam muziku, baba odvela malu u setnju, treba mi samocauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1928
26.2.2010 15:50:24   
ejmama
Iako je vani dan katastrofa (kiša lijeva ko iz kabla), 2 lijepe vijesti su mi ga uljepšale, Eni je izašao zubić , a mama je nakon 2,5 god dobila rješenje za mirovinu.

H 07 E 09

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1929
26.2.2010 17:13:38   
pepeljuga
nelly drzi se...to je takav danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1930
26.2.2010 17:16:22   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1931
26.2.2010 17:26:34   
Domy
a kako se uzme malo dobro malo loše ...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 1932
26.2.2010 17:27:27   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Domy

pa odluci se,jesi dobro ili loseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala,nadam se da je sve okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1933
26.2.2010 17:31:31   
Domy

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Domy

pa odluci se,jesi dobro ili loseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala,nadam se da je sve okuser posted image

bila dobro pa mi netko pokvari dan ..e onda sam loše....pa sad sam opet dobro i tako..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1934
26.2.2010 17:33:35   
ZVRK
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1935
27.2.2010 8:19:15   
Sagem
za sada je sve savršeno...ako se po jutru dan poznaje onda user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1936
27.2.2010 8:22:49   
Domy
za sada ok..lijepo vrijme pa sam ja odmah bolje raspoložena...

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 1937
27.2.2010 11:27:16   
marija0
malo sam se sad iživcirala u rr tužionici ali lijep je dan pa to popravlja dojam... mama je otišla prošetat sa karlom user posted image tako da sam prepuštena uživanju sa vama barem nekih pola sata, sat.. user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1938
27.2.2010 11:41:49   
MKata
Ja sam danas nekako user posted image
Bit će hormoni...a i mm me malo nekako rastužio, iako mu nisam ništa rekla...
Još malo pa više neću biti trudna, a on je jednom ili dva puta sve skupa mazio moj trbuh...baš mije to nekako user posted image
Mislim, mene non-stop mazi, ljubi, grli, ali se ne ne približava trbuhu...i kad mu ja stavim ruku, to bude na trenutak i već ju makne...ne razumijem...
A pomalo me tuga hvata i zato jer više neću biti trudna...mislim, napokon ću držati svoju user posted image , ali u isto vrijeme imam osjećaj nekog gubitka... Jel to normalno?

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 1939
27.2.2010 12:05:50   
marija0
IZVORNA PORUKA: MKata

Još malo pa više neću biti trudna, a on je jednom ili dva puta sve skupa mazio moj trbuh...baš mije to nekako user posted image
Mislim, mene non-stop mazi, ljubi, grli, ali se ne ne približava trbuhu...i kad mu ja stavim ruku, to bude na trenutak i već ju makne...ne razumijem...
A pomalo me tuga hvata i zato jer više neću biti trudna...mislim, napokon ću držati svoju user posted image , ali u isto vrijeme imam osjećaj nekog gubitka... Jel to normalno?

znam kako ti je jer ni moj cijelu trudnoću nije dotakako moj trbuh osim kad bi mu ja stavila ruku a i onda bi je brzo maknuouser posted image neznam ni ja zašto, možda se bojao...neznam... mislim da su tvoji osjećaji normalni, mislim da je to o d hormona, i ja sam imala takva razmišljanja ali čim sam čula bebu kako plače zaboravila sam na trbuh i na sve, bilo mi je bitno samo da ga što prije uzmem u ruke jer je on ono što sam dugo čekala..moja bebauser posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 1940
28.2.2010 14:05:33   
leilany
IZVORNA PORUKA: marija0

IZVORNA PORUKA: MKata

znam kako ti je jer ni moj cijelu trudnoću nije dotakako moj trbuh osim kad bi mu ja stavila ruku a i onda bi je brzo maknuouser posted image neznam ni ja zašto, možda se bojao...neznam... mislim da su tvoji osjećaji normalni, mislim da je to o d hormona, i ja sam imala takva razmišljanja ali čim sam čula bebu kako plače zaboravila sam na trbuh i na sve, bilo mi je bitno samo da ga što prije uzmem u ruke jer je on ono što sam dugo čekala..moja bebauser posted image

a ja nikom nisam dala da mi dira trbuh...odma mi se dizo zeludac i onda pravac wc skoljkauser posted image user posted image ...
mozda ih je samo strah,pa se ne usude...

ja sam danas ok....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 1941
28.2.2010 14:31:53   
pako
Čudno!?

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1942
28.2.2010 14:41:46   
mariola
ok. bila bi odlično da je vrijeme malo bolje...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 1943
28.2.2010 15:57:03   
Lady3
ja danas bolje neg prošlih dana,pere me pms pa sam ko furija tada...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1944
28.2.2010 15:57:56   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: dominik

danas radila do 11 (isla po doru u vrtic)...nahranila  ju i stavila spavati...nabila si slusalice na uha i slusam i gledam najljepsi m glas i stas ikad....i bas mi je lijepo, e da i kava i cigareta su tu

ma ko je to sa najljepsim stasom svega ti ?user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1945
28.2.2010 16:03:53   
adryosijek
super sam cim je vani sunce drugo mi netreba jos da rodim i sreci nece biti kraja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1946
28.2.2010 17:21:10   
Marta j
Danas savrseno.
Nista mi nece ovaj dan pokvariti.
Napokon sam odlucila da me blesavi ljudi nece vise izbaciti iz takta i bacat me u depresiju.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 1947
28.2.2010 17:22:47   
tikica_69
Bravo marta user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1948
28.2.2010 17:48:18   
osobno
Sad sam tužna i ljuta, sekica mi je kod mene cili vikend, i taman se razmišljam kako imamo još cilo popodne zajedno, kad li moj pametni mm se probudi i odluči da će je sad, ODMAuser posted image user posted image user posted image vozit doma, jer da mu se posli ne da...user posted image
ne da mi se svađat s njim, više mi je moja sestra pomogla ovaj vikend, nego svi njegovi zajedno otkad sam rodila M...
a prema njima se mora bit divan i krasan, inače user posted image user posted image ..
Ponekad mi se tako gadi živit ovako...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1949
28.2.2010 17:50:14   
tikica_69
A da mu to bas tako kazes no na malo njezniji nacin.....mozda bi pomoglo da shvati

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!