Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 13:43:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 IZVORNA PORUKA: pepeljuga boli me glava i nista mi se neda pusa,dragaaa.. vec sam bolje cim smo bili vani
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 13:44:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Lady3 IZVORNA PORUKA: pepeljuga boli me glava i nista mi se neda pusa,dragaaa.. vec sam bolje cim smo bili vani e to!!! i još sam dobre volje jer je bila plaća, veća od očekivanog i napokon ću riješiti neke račune koji mi se vuku
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 13:46:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
jel mogu i ja radit tamo
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 13:55:11
|
|
|
|
Lady3
|
i ja. i ja...pliiiiiiiiiiiiiiz
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 13:57:09
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga jel mogu i ja radit tamo ne moja cure, ne moja od mm-a, a tamo gdje on radi ženama nije dozvoljeno biti
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 14:00:56
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga jel mogu i ja radit tamo ne moja cure, ne moja od mm-a, a tamo gdje on radi ženama nije dozvoljeno biti a mogu vam biti najbolja prijateljicaaaaaaa,heheehheh
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 17:06:00
|
|
|
|
Marta j
|
Uzasno sam raspolozena. Placem ko kisna godina i nije mi do niceg.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 17:09:29
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Uzasno sam raspolozena. Placem ko kisna godina i nije mi do niceg. pa šta je bilo miša mu maloga?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 17:12:30
|
|
|
|
Marta j
|
Mate danas je uzasne volje cijeli dan nije spavao,nece nigdje nego meni na ruke i sada visi na meni i lupa okolo. Jos nisam uspjela sjesti i pojesti sve sam nesto u trku pojela,nisam pila kavu. Umorna sam i boli me. Koliko sam nervozna cak sam i vikala na Matu pa se sada jedem zbog tog. Jednostavno mi se svega nakupilo i pukla sam.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 17:35:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Mate danas je uzasne volje cijeli dan nije spavao,nece nigdje nego meni na ruke i sada visi na meni i lupa okolo. Jos nisam uspjela sjesti i pojesti sve sam nesto u trku pojela,nisam pila kavu. Umorna sam i boli me. Koliko sam nervozna cak sam i vikala na Matu pa se sada jedem zbog tog. Jednostavno mi se svega nakupilo i pukla sam. draga, takvih dana imamo svi, meni otkad je doša Matej ih je puno, ali kako se uhodavamo (bogu hvala) sve manje. Nemoj se grist, svi ponekad planemo, a umor i stres ništa ne pomažu u smirivanju situacije. I ja ponekad vičem na Luku, pa mi posli bude ža, ali on to brzo zaboravi, a i nadoknadim mu to kasnijim strpljenjem. Sutra će bit bolje, sigurno...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 17:42:09
|
|
|
|
ZVRK
|
marta
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 20:02:29
|
|
|
|
mali_macic
|
predobro i presretna sam, tako sam gustala danas po ovom suncu, naspavala se, posla u setnju, rijesila neke obaveze, kupila si suskavac i majicu, bila na 2 kave i imala super drustvo a Ella je bila genijalna, mirna i vesela
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 20:06:51
|
|
|
|
curice
|
dobro,nitko me nije naljutio,i nadam se da i neće Marta drži se,sutra će biti bolje
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 25.2.2010 20:15:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
marta drzi se
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 8:38:40
|
|
|
|
ZVRK
|
super ''drži''me još od jučer
|
|
[Obrisani korisnik] 26.2.2010 10:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 10:03:37
|
|
|
|
leilany
|
ja ok...spavala do maloprije...sad sam spremna za akciju
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 10:03:40
|
|
|
|
curice
|
zasad odlično
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 10:05:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
grozno, glavurda me boli, vani se sve sprema za kisu ma bljaaajkkk
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 10:09:01
|
|
|
|
ninolina
|
a dobro je s obzirom da ide vikend... juče sam bila bolje, danas za ništa, kiša samo kaj nije i odma sam grrrr
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 10:10:07
|
|
|
|
karoca
|
Odlično s obzirom na vrijeme...opet oblačno, ubija ova južina! kad će blaženo ljetooooo!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 11:17:57
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe grozno, glavurda me boli, vani se sve sprema za kisu ma bljaaajkkk i kod mene tako
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 11:23:25
|
|
|
|
tikica_69
|
ruzno sam sanjala pa sam jos malo zbedirana, ali stanje se popravlja....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 11:32:18
|
|
|
|
Zvonki
|
Da bar znam
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.2.2010 11:43:19
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i dalje u k..
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!