Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:46:13
|
|
|
|
mlada mama
|
ajooooj jadnicak mali bas mi ga je zao ljubi ga da ga sto prije prodje sunce malo
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:47:41
|
|
|
|
lee
|
dobro jutro! hvala FJ na kavici! divno izgleda. danas je sunčano tako da ču do grada u kupovinu zelenjave...baš mi se jede danas zelenilo... bumbika malenome želim da što prije ozdravi!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:48:25
|
|
|
|
zaba
|
curke dobro jutro,ja sam na poslu i kako su mirovine-čekamo gužvu! Miško mali pa kud ga sad ulovila temp?! Ljubi djetešce,pusa ozdravilica od Lucije i mene.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:49:59
|
|
|
|
mlada mama
|
pa pa drage moje odoh ja iskoristiti ovaj prekrasan dan za setnju
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:50:52
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala cure....Samo da mu opet ne naraste,vidjet ćemo,ali svejedno idemo kod doktorice da ga pregleda.... Koka sad sam slike pogledala i prekrasne su,nemam komentare na umjetnička djela....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:57:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, pa malo ~~~~~~~~~~~~~~ za Dinu (ili Dina - kako kažete, Bumbi?), da prođe temperatura. evo mene na poslu, nešto mi se ne da baš raditi ovih dana ali izdržat ću ja to
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:58:05
|
|
|
|
Elena
|
Bok svima,evo mene malo,koliko da se javim,ima li kavu za mene? ups sorry ima li nekoga za kakao?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:58:45
|
|
|
|
koka
|
Hvala Bumbika ...mlada mama samo ti uživaj u šetnjici i mi čemo brzo vrijeme je ok pa da iskoristimo, a moram još neke stvari kupit za Rokov izlet...Rokić mi u nedjelju ide 5 dana na izlet s vrtićem u Staru sušicu..ajme ja sam uzbuđena sve u 16 ...nadam se da ga neće spičit sad neka prehlada jako bi voljela da ode..da vidimo i to iskustvo
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:02:41
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala Fj(za Dinu kažemo) za Rokića i njegov izlet... Kod nas isto ima malo sunca,ali mi ništa od šetnjice danas,samo kod doktora.... Elena bok!!!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:05:40
|
|
|
|
Elena
|
evo dok popijem kakao da vidim sta se radi?Vidim da ima puno toga novoga pa ovim putem svima koi su rodili i koi su ostali trudni cestitam od srca i zalim im sve najbolje,a sve najbolje zelim i ostalima
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:05:49
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Koka sad sam slike pogledala i prekrasne su,nemam komentare na umjetnička djela.... slažem se
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:07:29
|
|
|
|
mariola
|
Pusa malom Dineku da nam što prije ozdravi. Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:07:50
|
|
|
|
Elena
|
sad smo dobro i ja i Martina,kod kuci,polako rasnemo i to je to,kako ste vi,ti koka,kako su malisane,kako si mi bumbika,fj,joj i sve ostale
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:10:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ninolina, kako bebolina? Uh, rajcaš me na 4. svaki put kad te "sretnem"! user posted image Evo bebo odmara a ništa Mariachi još jedno pa kud puklo, puklo ¸ Ninolina, kad te vidim, dođe mi da se ušaltam među trudilice, al me strah da me ne najure, jer već imam troje... Bumbika, ljubi anđela, da što prije ozdravi! Ejmama, i moje su lude za Fifi, mogla bi trajati cijeli dan da ju zločesta mama ne ugasi.... Elena što ima kod tebe, kako beba? A Martina?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:10:26
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pusa malom Dineku da nam što prije ozdravi. Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela Ja upravo bijam kekse i mlijeko!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:02
|
|
|
|
koka
|
I moi rastemo a trenutno i zezamo mamu jer cura neće lijepo ni spavati ni papati, samo siše...al dpbro izdržat čemo mi to...za one koje neznaju u četvrtak moramo za RI pa ako neka može do Tawera neka dođe na kafe, a 17.3 sam u Puli pa ....javite seee
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela Mariola, navali, sad ti je sve dozvoljeno!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:27
|
|
|
|
ROZI
|
Dobro jutro svima,evo ja sam odvela djecu u vrtić,David mi je radio šou,nije htjeo iz kreveta pa iz auta,ali poslije je bilo sve ok,sada sam se najela pa malo tipkam s vama.....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:33
|
|
|
|
ejmama
|
Cijeli dan se vrti Fifi ja ništa ne pogledam.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:13:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogu mislit, i ja sam se već pretvorila u biljku od te mjuze....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:13:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam još tu,a trebala bi malo pospremiti jer mi je Dino otišao malo preko kod bake i dede....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:14:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka te, Bumbi, pa lijepo ti je s nama... i ja bi trebala... al budem... malo kasnije.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:14:41
|
|
|
|
ROZI
|
BUMBIKA,uvijek ima za čistiti po kući,uživaj malo dok imaš vremena.........
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!