Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 11:00:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajde čekamo onda vijesti sutra poslije pregleda. Dino mi se nešta počeo vrtiti kao da će se probuditi,pa ako odem bez pozdrava znate šta je...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 11:09:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo sam pobjegla jer je Katarinin nos začepljen pa urla... kapam ga al sam sama pa joj ne mogu usisati, nema ju ko držati. Držim ju ali čim se približim kompu odmah protestira, frajlica! Uf, tak malo a već manipulator! Elena mi je zadrijemala, kad se probudi, provirit ćemo van... Ejmama, sretno na pregledu sutra. Bumbi još si tu?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 11:48:46
|
|
|
|
ejmama
|
Sad sam zvala prijateljicu kojoj je termin bio 01.03., ostavili su je u bolnici i večeras u ponoć joj počinju davati gel! Jadna ona valjda će sve dobro proći, još ona meni govori da šta sam se ja preplašila
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 11:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Sad sam zvala prijateljicu kojoj je termin bio 01.03., ostavili su je u bolnici i večeras u ponoć joj počinju davati gel! Jadna ona valjda će sve dobro proći, još ona meni govori da šta sam se ja preplašila da, trudnice obično tješe sve oko sebe.... želim joj brz porod i što manje boli....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 12:34:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem završiti ručak i izvesti cure van, pa se vratim na popodnevnu kavicu.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 12:47:43
|
|
|
|
mariola
|
Cure ja sam bila na kavici s prijateljicom, vani na terasi. vrijeme prekrasno, ko u petom mjesecu, toplo i sunčano, grad pun ljudi, terase krcate...
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 12:53:40
|
|
|
|
ivanaa
|
evo ja se opet moram pohvaliti. tako sam sretna danas idem na koncert ...............................Cure di nam je Marta J danas?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 12:55:38
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Sunćan vam dan želim , evo i mene tu do vas . Danas od jutra jurcam , bila do centra za soc , skrb radi janovog upisa u jeslice . obavila mali shopping , veš mi se pere , rućak ima od jućer .Jan-Renato spava , poslije rućka idemo u parkić da se malo istrći . Danas sme još jaće boli trbuh ma zadnaj tableta Dabrostona a onda slijedi .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:25:48
|
|
|
|
Kika83
|
hello ima koga? evo kavice
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:27:13
|
|
|
|
Candy
|
Hej Kika,ja sam tu još neko vrijeme...tnx na kavici...Kako si draga?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:29:14
|
|
|
|
Kika83
|
hej draga,kako si ti danas? jesi dobila m ili čemo slaviti? a ja bila na hitnoj jutros,nisam se mogla dignut iz kreveta jutros od užasnih bolova u leđima,a da ne kažem koliko sam spavala noćas.dobila injekciju i sad je ok
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:32:05
|
|
|
|
lelo
|
Curke bok, joj Kika baš mi je žao. nadam se da si sada bolje. evo nama i friše kavice
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:32:18
|
|
|
|
Candy
|
Ajoj,Kika,pa što je bilo?Ukočila si se ?Što su ti rekli na hitnoj? Ja nisam još dobila,ali nije to realna procjena ciklusa jer mi se prošli mjesec sve poremetilo ,tako da ni ne računam da bih dobila danas...Bole me grudi,tako da mislim da će doći...samo je pitanje vremena ...Daj Bože da ne,ali nisam ja te sreće ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:33:00
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav cure. Kika jesi bolje,šta se dogodilo?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:36:00
|
|
|
|
Candy
|
Bok Lelo i curice... Lelo,jel prošla prehladica?Curice,situacija doma bolja ?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:36:39
|
|
|
|
Kika83
|
candy samo budi optimistična i misli kako nečeš dobit ja navijam za tebe iz petih žila pa dali mi injekciju,kažu reuma. a ja več mj dana se mučim s time,nemogu spavat i budim se svakih par sati sa užasnim bolovima u leđima. rekla mi je samo da se mažem s voltarenom ili deep hitom i poslala me kod moje dokt pa čemo vidjet šta dalje. lelo i curice bok,kako ste vi?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:39:52
|
|
|
|
curice
|
situacija doma odlična u to ime evo kavica
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:40:48
|
|
|
|
ejmama
|
Kika nadam se da će te brzo popustiti. Pozdrav svima ostalima.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:42:07
|
|
|
|
Candy
|
Joj,Kika,sigurno ti nije lako...nadam se da će proći...pa kud još i to ? Mogu se ja pretvarat da ne mislim,ali znaš i sam da je to nemoguće ...Hvala ti draga što navijaš ...nikad ne znaš,možda upali ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:42:25
|
|
|
|
curice
|
Kika traži da te pošalje na pregled kod fizijatra,nemoj trpiti,to užasno boli,možda bi ti kakve vježbe pomogle
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:43:17
|
|
|
|
lelo
|
evo Leon se probudio i šalje vam svim pusu. nos mu još curi pa je malo nervozniji.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:43:59
|
|
|
|
curice
|
Jučer sam bila u posjeti-prijateljica mi trudna 31 tjedan a ima miom u maternici veličine 11 cm.Jeste li ikada čuli za ikoga sa takvim problemom?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:44:43
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: curice Kika traži da te pošalje na pregled kod fizijatra,nemoj trpiti,to užasno boli,možda bi ti kakve vježbe pomogle sveki mi je fizoterapeut,moram razgovarat još s njom. bolovi su nepodnošljivi i to još po noći
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:45:41
|
|
|
|
ejmama
|
Nisam čula, ali sam čula da ti miomi nestanu s trudnoćom i porodom
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:46:10
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav Lelo šaljemo i mi pusu Leonu-najveću
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!