Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:46:13
|
|
|
|
lelo
|
jesam, jedna mama koja vodi svoju curicu na vježbe je imala miom na maternici kad je bila trudna. malenu je ranije rodila carskim rezom, a nju su onda odmah operirali. kaže da je sada sve uredu.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:47:08
|
|
|
|
curice
|
u nje raste zajedno sa trudnoćom i sad joj prijeti prijevremeni porod
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:48:05
|
|
|
|
Kika83
|
pusica leonu. jadna cura,valjda bude sve ok.šta joj dokt kažu?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:49:47
|
|
|
|
curice
|
daju joj antibiotik i lijekove protiv otvaranja i mole Boga da izdrži što duže
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:50:29
|
|
|
|
lelo
|
tako i ova mama. baš se danas raspričala o svojoj trudnoći.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:51:50
|
|
|
|
Candy
|
Kika,neka te sveki dobro izmasira ,nadam se da će brzo proći... Ajoj,curice,sigurno joj nije lako...Bože,koliko komplikacija može doći ...Nadam se da će sve biti ok... Leončeku i mi šaljemo puse ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:52:24
|
|
|
|
curice
|
Nadam se da će biti ok
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:52:27
|
|
|
|
mariola
|
Kika draga, baš mi je žao... Želim ti brz oporavak. Baš mi ti je ovaj mjesec bezveze Candy navijam za tebe da nam se pridružiš u klub . Za utjehu i ja sam imala sve simptome da ću dobiti al nisam. Druge moje curke koje ste tu, kako ste mi? Meni danas dan brzo proletio a i lijep mi je bio. Sad idem skuhati nešto, papati i malo kod sveki i šogi i bebača.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:54:36
|
|
|
|
Candy
|
Hej mariola...hvala na lijepim željama,možda se ostvare ...Koji optimizam kod nas trudilica svaki mjesec pred ,ha ? Mariola,pa tek je prošlo pola dana,di je večer još ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:54:41
|
|
|
|
Kika83
|
hvala cure . ovaj mj mi je idući mjesec je moj mjesec pa se nadam jako dobrim vijstima
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:55:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
malo za muving i guzotres
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:57:18
|
|
|
|
mariola
|
Meni čim je kraj radnog vremena ja računam da obveze prestaju i onda laganini popodne po guštu a ne da moram gledati koja je ura jel snmijem poć na wc il ne Mala, ja sam stalno govorila da će veljača biti moj mjesec i bila je. tako i ti za slijedeći mjesec. tako će i biti. Drage moje, idem doma. kissi
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 14:58:48
|
|
|
|
Kika83
|
pa pa mariola,budi dobra
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:02:56
|
|
|
|
Kika83
|
idem i ja nešto napravit jer mi je kažin u stanu tipkamo se popodne jer mi mm ide na poslovni sastanak pa mogu čavrljati s vama kissi
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:07:06
|
|
|
|
Lady3
|
bok..evo me samo nakratko..Klinci u krevetu.čekam da učvrste san pa kodam za poslom..Kako ste mi vi danas?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:08:50
|
|
|
|
lelo
|
ja gibam Leon me zeza. pišemo si navečer.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:16:35
|
|
|
|
curice
|
Uhhhh,Laura je oet u vodi do laktova,idem uvesti red pa dođem kasnije
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:24:36
|
|
|
|
Lady3
|
pozz cure..kidam ja..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:30:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
Zar opet nema nikoga??
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima Wuki, kako ne! Evo jedna friška doza kofeina za mame koje jedva drže otvorene oči: eh, nije prošla slikica, evo drugih kavica: kako Luce?
< Poruku je uredio Mariachi -- 10.3.2009 15:37:33 >
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:40:38
|
|
|
|
ninolina
|
bokić babe, ja odmorila oći sa svojim sinekom. Dok imam šanse. Kako curke mariachi, wuki
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:42:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic curke... E bas to... oci jedva otvorene Luce super, dosle iz setnje pajki, a ja pokusavam ostati budna, jer u kuci mi vlada lom Prek dana ima super raspored, ali navecer se cura zaigra, pa malo ima napade dosade, vristanja i tak sve do ponoci Kak ste mi vi?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo, Ninolina, uhvati svaku priliku, moje isto spavaju, a ja tu buljim u ekran umjesto da spavam, tuka! Joj, danas su nemoguće, ali... jesam li rekla što novo? Već sam ko papiga.... Katarina je danas prosula sav šećer po podu - opet! I dok sam ja skidala popišanu seku, ona je uzela metlicu i mišćafl i brljala po tome i stavljala u usta, of course! Kao-čisti ona.... Onda su razvukle nekakvu vrećicu robe što sam ja spremila nekome dati, jer je njima malo.... Pa su jele ručak, i Kata opet uzela punu zdjelicu jela i bacila na pod i razbila, hvala Bogu da je u visokoj stolici sad spavaju, a ja sam ko da si me opro u mašini na 95°C . Poslije, kad dođe muž i Paulina iz vrtića, idem u grad s Paulinom po cipele, i okulistu... zbilja, danas mi je dan...
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:48:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure evo mi bili kod doktora i kaže da mu je crveno grlo,odnosno neka viroza i temp može potrajati i do 5 dana.Jadničak opet ima 39,1 i sad spava s tatom,a ja si napravila nes i malo sjela odmoriti,pa ću kasnije peći palačinke...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 15:49:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
Veselo, veselo... Uhh...sto me sve ceka
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!