Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:00:45
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curke bok! Pa nikako da zasjednem malo s vama, stalno ili telefon ili gosti. Majo super su ti slikice, Noa stvarno raste, pravi mali dečko! Kako ste mi sve, osim što imate neke opasne planove za pokorišćavanje mm_ova?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:15:03
|
|
|
|
Puli
|
ja peglam a nisam u peglaoni došao konačno i taj dan sad ću pospremit stvari od cvijetića koje je prerasla pa pod tuš pa vam se vratim ako ne zaspim pod tušem puno smo lajsale danas pa sam koma
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:36:20
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić Puli! Znači došla pegla na red i kod tebe... Moja još čeka neke bolje dane... Cvjetić i ja u istoj fazi, malo, malo nešto prerastemo.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:40:31
|
|
|
|
njanja
|
Evo mene malo....Majo, Noa je presladak, pravi dečko.....Ružo samo ti rasti, možeš si to sada priuštiti..... I mene čeka pegla....pelene....danas mi je patronažna rekla da mu ipak možemo do 1. mjeseca samo staviti 1 pelenu...jadničak,vruće mu je....A vani, u svijetu, nigdje nema tog dvostrukog povijanja.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:49:40
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić Njanja! Znači večeras nam je peglanje u modi? Samo nemojte previše spominjati da nebi i mene zarazile. A jadni bebači, mora da se kuhaju uz sve te pelene. Nije ni njima lako. Kako tvoj Jan po noći? Još uvijek pava, pava ili se izmudrio i on?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:51:28
|
|
|
|
njanja
|
Noćas sam ga pustila da spava i probudio se u 2.30, napapao i nakon toga bio budan-oči širom otvorene....Čovjek se najeo, naspavao i šta ne bi bio malo budan.....I šta ću-odvela ga u dnevni boravak i gledali mi Mrs Marple dok nije zaspao :) Nadam se da će noćas nakon hranjenja ipak zaspati....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:56:04
|
|
|
|
njanja
|
eeeee, moram se pohvaliti: danas sam po 1. put izašla van sama-nahranila jana, ostao sa tatom i ja ipla do Bille u shoping (Billa mi je 5 min od kuće)....Kad sam se vraćala, jurila sam do 5. kata (pješke, nema lifta) ko luda....Nisam mogla izdržati....jan spavao....I super sma se osijećala jer sam bila malo vani, a i zato jer sma znala da je u sigurnim rukama....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 21:59:18
|
|
|
|
Ruža
|
A baš me nasmijete vas dvoje, znači dok je Jan budan ni za mamu nema pavanja? Pa jel plakoa ili samo gleda? Teško mu je zapati punog želudca. Bravo za samostalni izlazak , ma odi si malo po malo da se opustiš na pola sata, znaš da je u dobrim rukama i da nešto kojim slučajem zaškripi da bi te tvoji dečki zvali.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:04:55
|
|
|
|
njanja
|
Nije plakao, samo je gledao sa onim svojim okicama....Ali da sma ga pustila u krevetić, onda bi njurgao...pa mi je bilo bolje gledat tv :) A tata ko za inat, ne može se razbudit.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:07:37
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja A tata ko za inat, ne može se razbudit..... Zato je danas bio dobar!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:07:43
|
|
|
|
tiha
|
cure tu sam al nemogu nista citat samo da vas pozdravim dok mi komp nije crko!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:10:49
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: njanja A tata ko za inat, ne može se razbudit..... Zato je danas bio dobar! da...al zato sam mu danas rekla da ide ranije spavat...pa neka on gleda noćas Mr Marple
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:11:34
|
|
|
|
tiha
|
zasto me ignorirate
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:11:35
|
|
|
|
mirna
|
bok tiha! Brzo si sredi kompjuter... Ja gledam neki film na novi, a onda spavanac... Puli upravo smo ja i MM pojeli pola linolade...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:12:58
|
|
|
|
njanja
|
Ajme, ja žudim za linoladom..tj za kruhom namazanim-1/2 nutela, 1/2 linlade....Joj...kad ću ja to moći jesti? Daj Mirna, slisti ostalu 1/2 za mene
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:17:14
|
|
|
|
njanja
|
Cure, odoh ja! Idem sanjat linoladu i pripremat se za noćno gledanje Mrs marple Vi uživajte!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:19:19
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha zasto me ignorirate Tihica ma tko bi tebe ignorirao? Što je s kompom?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:20:21
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna jel to nadoknađujete potrošenu energiju? Njanja, a zašto ne smiješ linoladu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:21:44
|
|
|
|
njanja
|
Bojim se da me ne zatvori...Od poroda sam stalno na lešo hrani pa moram malo po malo početi "po starome"....Rekli su mi tako prva 2-3 tj.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:22:33
|
|
|
|
njanja
|
Odoh sad stvarno......Svima
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:22:59
|
|
|
|
tiha
|
pokupili viruse valjda al cudno9 mi sto me sad nije izbacilo jos
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:27:30
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja laku noć želimo, neka Jan noćas samo papa, bez tv_a. Malo je rano krenuo, najesti se i izvaliti pred tv. Tioha možda su dnevni virusi, koji po mraku ne ferceraju... A možda su vas i napustili!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:38:25
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene kao što obećah spremila maju robicu i sad mi nezamislivo da je tolišna mala bila veću složila u ormarić a još veću u tetu blebetu oprat je i spremiti ako nam ova na moru postane mala pa da nam tatek pošalje njanja ja prva dva-tri tjedna išla sam spavati sa šeficom u osam a po noći gledala snimljene serije dok je papala i bila budna moram priznati da mi je dizanje po noći najteže palo ali brzo sam se navikla tatek sve prespavao i prehrkao
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:44:35
|
|
|
|
Puli
|
joj cure baš ste me navukle idem i ja po linoladu hoće netko
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 22:45:57
|
|
|
|
mirna
|
ne bi fala... bilo mi je dovoljno.
|
|
|
Anketa
koliko djece...djurdjajo koliko djece maštate, koliko djece želite imati?...jedno? (
8%)
...dvoje? (
38%)
...troje? (
41%)
...četvero? (
10%)
...petero? (
2%)
...više? (
1%)
Broj svih glasova: 244Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!