Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:38:22
|
|
|
|
maja
|
sunce me muslo u glavu a još sam i čistila i vježbala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:38:57
|
|
|
|
Ruža
|
Čuvat ćemo mi tvoje mjesto, ne brini, biti ćeš u toku... Cure što je s ručkom danas? Nitko ništa ne kuha? Osim naše Puli.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:39:03
|
|
|
|
koka
|
Ja se nadam Puli . Roko je došao 10 dana poslije, pa.... neda mi se u bolnicu. Uffff.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:40:51
|
|
|
|
Puli
|
i9očpšć cvijeta je u akciji kao što vidite
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:40:53
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tina1602 oprostimajo,nisam tako mislila ma nisam se naljutila Tina, nije ništa opasno, samo je jako neugodno, pogotovo pred nekim tko nezna! Nije ni to toliko žalosno,jer je ona već starija žena, nego je žalosno kad sam vidjela koliko mladih žena ima na psihijatriji, strašno nešto!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:41:16
|
|
|
|
koka
|
Ja več skuhala. Šnicle u saftu i riža . I to za dva dana.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:42:09
|
|
|
|
maja
|
trebala si ti njima skuhati za cijeli tjedan, pa da oni imaju
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:42:32
|
|
|
|
Puli
|
puli već sve smazala ostalo je samo suđe prazno i prljavo curi se hladi kašica još malo pa će papati
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:43:03
|
|
|
|
maja
|
ja petkom ne kuham, imam uvijek u škrinji zamrznute panirane lignje( kao pločice) i to na brzinu ispečem
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:43:16
|
|
|
|
tonkica
|
Ja ću kuhat večeru, mm radi do 6, pa ćemo jest tek kad se on vrati. Speći ću u rolu oslića sa krumpirićem i to bude to za danas. Pa poslije malo hladne lubenice, nektarinica i super!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:46:27
|
|
|
|
Puli
|
mi smo već u osam bile u ribarnici i kupile morske mačke baš su bile fine
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:47:17
|
|
|
|
tonkica
|
Nisam probala nikad. Kak ih pripremaš Puli?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:47:28
|
|
|
|
koka
|
A ne, ne. Neka se dečki malo snađu , pa da vide kako je kad moraš stići sve .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:47:40
|
|
|
|
maja
|
jel ti mene zezaš ja za to nikad čula
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:50:20
|
|
|
|
tina1602
|
morske mačke... šta je to
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:51:51
|
|
|
|
Puli
|
ma ne zezam se majo u moru plivaju i psi i mace
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:53:44
|
|
|
|
koka
|
Da, da i krastavci .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:54:00
|
|
|
|
maja
|
a mi smo malo zaostali u Bj. pa i da pitam u ribarnici mislim da bi me bljedo pogledali
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:54:15
|
|
|
|
maja
|
i krave
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:57:02
|
|
|
|
koka
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:57:11
|
|
|
|
Puli
|
Morska mačka - otok Murter
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:58:40
|
|
|
|
Puli
|
ima meso kao morski pas bez kosti samo hrskavica
< Poruku je uredio Puli -- 27.6.2008 13:59:26 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 13:59:51
|
|
|
|
tina1602
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 14:00:35
|
|
|
|
maja
|
Tnx Puli but no tnx
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 14:00:57
|
|
|
|
tonkica
|
Samo je nešto sitnija.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!