Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:05:36
|
|
|
|
njanja
|
da Puli...jer nikad ne znam koliko će....i onda si mislim-idem malo na komp i on će se probuditi.....A sad spavaaaaa.Mislim da ću si kupiti 1 knjigu pa u slobodno vrijeme malo čitati i zaspati s njom :) Ako sma prije pročitala knjigu za 5 dana, sada će mi trebati vjerojatno 6 mj :)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:05:39
|
|
|
|
Puli
|
evo njanja s mlijekom i smeđim čečerom jel paše ta ili imaš željica
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:06:20
|
|
|
|
njanja
|
TOČNO ta!!!!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:09:48
|
|
|
|
Puli
|
da Puli...jer nikad ne znam koliko će da i ja sam bila takva mislim sad će ona ako zaspim bit ću nizašto i sl. ja si kupujem žutu štampu gloriju stori te časopise mama i beba, moje dijete pa čituckam dok ona pava i malo odrijemam jučer završila sa zgodnom knjigom zove se pričam ti priču
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:11:25
|
|
|
|
Puli
|
evo stigao mm odgodili dostavu 400 lutaka za 1.8. baš mi je laknulo jer nema šanse da bi 700 uspio završiti do ponedjelka
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:12:29
|
|
|
|
njanja
|
o čemu se radi?ja sam zadnje pročitala taman prije nego sam išla u bolnicu "Djevojke iz Ryada"....o ljubavnim jadima djevojaka iz saudijske arabije....vrlo interesantno...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:13:18
|
|
|
|
njanja
|
lutke??? ja sam to propustila?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:14:06
|
|
|
|
Ruža
|
Curke su na knjigicama. Baš sam si sinoć razmišljala pošto sam pravi ovisnik o knjigi i ne mogu zaspati dok nešto ne pročitam, dali će Đuri smetati lampa za pavanje?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:16:02
|
|
|
|
Ruža
|
Puli stvarno si nam mogla staviti slikice tih lutkica! Blago Cvjetiću, nikada joj neće nedostajati igračaka uz takve kreativne roditelje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:16:05
|
|
|
|
Puli
|
priče iz cijeloga svijeta vrlo poučne i prekrasne svaka od njih je kamen a ti u njima trebaš naći dragulj postavljena je tako da mladić odlazi psihoterapeutu a on mu priča priče vezano uz probleme koji njega muče jaaaaaaaaaako dobro poučno prekrasno toplo preporučam
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:17:23
|
|
|
|
Puli
|
dali će Đuri smetati lampa za pavanje? neće neće ružo ubacujem u album što svekriva i mm rade pa virni slike ovih nemam mm ih dovršava u radioni
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:19:34
|
|
|
|
njanja
|
Puli, super zvuči.....probati ću ju naći....Ružo, nađi tu knjigu-djevojke.....pa ćemo komentirati na jaji.....Ja tijekom čitanja nisam ni mogla komentirati.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:20:24
|
|
|
|
Puli
|
i ja ću ju probati naći baš me zanima
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:24:56
|
|
|
|
Puli
|
ružo prevelike su mi fotke morat ću se igrati da ih smanjim pa ih onda stavit idem nas upakirati pa ćemo vani pusa do navečer
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:26:37
|
|
|
|
njanja
|
može Puli, nađi ju pa ćemo otvoriti temu Djevojaka.....Pa ćemo se nakomentirati
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:27:51
|
|
|
|
tina1602
|
curke evo i nas dve zajedno ubile oko. igrale se na krevetu i ne znam koja je prva zaspala... da vas neto pitam, da li po ovoj vrućini vaša djeca jedu normalno.. moja ne....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:29:58
|
|
|
|
njanja
|
ja ti na to ne mogu pomoći s odgovorom....Jan ima 20 dana i papa ko zmaj :)Ali znam po sebi da niti ja ljeti i po vrućinama ne mogu baš puno pojesti...tako da vjerojatno je zbog vrućine....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:31:42
|
|
|
|
maja
|
Pozdrav svima i pozdrav narančastoj jaji Tina, moj danas jede normalno, neki dan je preskakao obroke, a nekada jede svakih 2 sata, mislim da sve ovisi o ovom našem krasnom vremenu!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:37:33
|
|
|
|
maja
|
Njanja stavi na slikice da vidimo Jana u kućnom okruženju
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:51:33
|
|
|
|
tina1602
|
za pola mjeseca dobila je samo 140grama. mislila sam na ovo adaptirano mlijeko jer joj je to ipak glavni obrok. voće i povrće oće jesti u svako doba... tako da me jedino to tješi, da bar vitamine uzima...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 17:54:01
|
|
|
|
maja
|
najbolje bi bilo da pitaš dr., ali ipak mislim da ne može papati zbog vrućina
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 18:02:50
|
|
|
|
Ruža
|
Tina vjerojatno je i njoj prevruće... pa joj toplo ne odgovara. Ne znam jel možeš probati sa skroz mlakim mlijekom? Možda bi joj to pasalo?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 18:42:46
|
|
|
|
njanja
|
Hoću majo, pokušavam, ali su valjda slike prevelike, moram ih smanjiti....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 19:35:48
|
|
|
|
Ira_
|
Bok cure! Kako ste? Šaljem Vam velike
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 19:47:03
|
|
|
|
Ira_
|
Pa dobro zar ja smrdim, čim se pojavim na RR Vi svi netragom nestanete!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!