Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 18:39:20
|
|
|
|
tiha
|
da ju nisam dobila za svatove nebi ju ni imala al sam je ugradila i sta sad kad ode moras kupit drugu....sva sreca!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 18:41:58
|
|
|
|
tiha
|
jao morat cu na vruce mi je samo letim i stvarno bi mogla!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 18:59:26
|
|
|
|
Ruža
|
Tina samo polako i malo optimističnije! Kad Lunica malo poraste i ti se zaposliš sve će doći na svoje. A onda se lijepo počastiš jednom tetom blebetom!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 19:29:48
|
|
|
|
tina1602
|
aha.... evo lunica papala.... popapala punu zdjelicu povrća... v malo ćemose igrati, pa onda na kupanac...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 20:44:50
|
|
|
|
Puli
|
eto me bila u banci,digla karte za avion,prolajsala s nonom,cura dobila knjigicu,sokiće i kašice,vidjela predivne haljine u indijskom dućanu i sad bi jedno hladno pivo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 20:46:36
|
|
|
|
Puli
|
Kad Lunica malo poraste i ti se zaposliš sve će doći na svoje. sigurno hoće a ja mislila ružo da ti blebetom zoveš veš mašinu ni ja nemam suđericu sve na ruke perem a kuhinja mi je tako mala da ni ne znam gdje bi stala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 20:48:31
|
|
|
|
Puli
|
A ja spavala ko top... i ja isto u trudnoći ko top spavala i to od 22 pa do 8 pa popodne od 16 do 17 uz tv bi još pridrjemala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:37:10
|
|
|
|
tiha
|
i ja spavala ko top u trudnoci nista mi nije smetalo jedino ponekad vrucina ali sam ja to sve nadoknadila!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:48:18
|
|
|
|
tiha
|
cure pa gdje ste
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:53:50
|
|
|
|
Puli
|
tu sam si nam bolje tiha jel nam večer pametnija od jutra mislim da je kad anđeli zaspu mame imaju party
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:55:43
|
|
|
|
njanja
|
eeee.počinje film na novoj tv-Grimizne rijeke 2...u totalnom sam iskušenju da gledam pa da budem umorna ili da odem spavat pa odspavam do 2 h kada se jan probudi
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:56:56
|
|
|
|
Puli
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 21:57:53
|
|
|
|
Puli
|
ili da odem spavat pa odspavam do 2 h kada se jan probudi možda bolje a filmić stavi snimati ako imaš mogućnost
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:00:09
|
|
|
|
tonkica
|
Večer svima! Vratila se ja iz skitnje, pa da vas pozdravim.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:00:56
|
|
|
|
Puli
|
i jeste nam se napapale fino
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:04:15
|
|
|
|
tonkica
|
Joj curke bome jesmo! Krmići, domaći picek, krumpirići i zapečeni grah. Kupus salata i miješana salata i onda još na sve to kremšnite za desert. Pa sad lovimo zrak obadvije.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:06:32
|
|
|
|
Ruža
|
quote] a ja mislila ružo da ti blebetom zoveš veš mašinu [/quote] I jedna i druga blebeću, pa su obje tete blebete... Moje naj, naj frendice! Evo i sad obje blebetaju, jedna u podrumu, druga u kuhinji...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:06:40
|
|
|
|
tiha
|
fina papica fina nema sta!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:07:43
|
|
|
|
tiha
|
i moje se isto nesto razblebetale!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:08:29
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Puli ili da odem spavat pa odspavam do 2 h kada se jan probudi možda bolje a filmić stavi snimati ako imaš mogućnost Mislim da ću to i napraviti....A na žalost nemamo video, doba DVD-a je sve uprskalo, više nemoš' ni film snimit
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:08:44
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja prvi dio mi je puno bolji. Tonkica pa stvarno prava klopica na ovu vrućinu! Kako ćete pavati noćas?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:09:11
|
|
|
|
tonkica
|
MOja već blebetalica blebetala sinoć, a drugu ni nemam. Živjele moje dvije ruke i pranje bez struje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:09:49
|
|
|
|
tiha
|
jao idem si sad maznit jednog sladu hoce li tko mozda! imam fine slambose iz lidla super jeftini a fini samo 3 kn najskuplji od tih hehe...nema razlike od ledovog sladoleda.............mmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!a taj najskupljhi je kao king....ona fina debela cokolada preko sa ljesnjacima mmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:10:22
|
|
|
|
tonkica
|
Lijepo Ružo, budemo legle i zaspale. Ne potiče ni klopica nesanicu kod mene.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:10:33
|
|
|
|
Ruža
|
Vidim da ste i razred oformile! Koji smjer?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!