Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:07:43
|
|
|
|
Ruža
|
Morat ćete smisliti nešto...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:08:35
|
|
|
|
tonkica
|
O čovječe, to su stvarno muke po baki... Kužim te u potpunosti. Ja imam samo baku s mamine strane u Slavoniji i ta ne ide dalje od svoje "avlije". Tak da sigurno neće doć ni kod nas vidjet našu bebu. Puli nemoj spominjat utorak. Odmah i ja pomislim kak će bit puste stranice jaje bez tebe.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:19:45
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica jel imate kakvih planova za danas?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:22:22
|
|
|
|
tonkica
|
Vjerojatno ćemo kad mi mm dođe otići malo do mojih u Goricu. Nismo se niš dogovarali. Vi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:25:42
|
|
|
|
Ruža
|
Pa otišla bih malo u šetnjicu, ako uspijem mm_a od igrice maknuti... Ali prvo treba kuhinju od ručka srediti, a ja sam danas prava ljenivica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:29:01
|
|
|
|
tonkica
|
Ti ljenivica? To mi zvuči totalno nevjerojatno! Taman dok malo zafriška bi se i dalo u šetnjicu, sad je još prevruće.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 16:46:46
|
|
|
|
Ruža
|
O jesam, jesam i te kakva.... Dobro si rekla dok malo zafriška taman bi mogli. Odoh se baciti na kuhinju da nebi došla u napast da se izvalim na kauč..
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:06:20
|
|
|
|
maja
|
Družila se ja malo sa Sopekicom, pa se vratila! I ja bi morala srediti kuhinju od ručka, ali mi se baš neće!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:09:48
|
|
|
|
Ruža
|
Nisi jedina Majica... Još se nisam pokrenula..... Šta kaže teta Sopek? Jel te umorila?
< Poruku je uredio Ruža -- 6.7.2008 17:10:29 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:13:50
|
|
|
|
maja
|
ma i nije, samo što nikada u miru nemogu vježbati ili me Noa z a sad MM, ali uspjela sam!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:16:26
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo Majica! Pa biti ćeš nam kao manekenka!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:19:33
|
|
|
|
maja
|
ha,ha, a baš razmišljam kako ću ići pojesti desert, radila sam panna cotu, iz vrećice naravno! To poslije vježbanja najbolje prija!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:26:42
|
|
|
|
tina1602
|
bokić curke. vidim da su se neke vratile.... koka kako ste? iva kako ste vi? jel vidica dobro? vidica je prekrasna bubica mala.. mi se maloprije vratili iz zagreba... ili na sajam, prodavat auto... po povratku smo skrenuli u metro i kupila sam si kratke hlače, baš su lijepe.... lunici sam kupala bazen sa nekim igračkama baš je fora.... a ja reš pečena... ruke lijepo pocrnile a ramena izgorila kako ste?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:27:40
|
|
|
|
maja
|
Dobro sam Tino! Evo ovak izgledam Jeste prodali autić? Jel Luna išla u Zg?
< Poruku je uredio maja -- 6.7.2008 17:28:05 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 17:44:02
|
|
|
|
tina1602
|
nismo.... glavno da je guzica vidila puta lunica nije išla s nama..... ona i teta su se družile... a ja sam ko krepana mačka.... i jedva čekam sutra da obučem hlače, baš me boli briga što imam strije...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:05:18
|
|
|
|
maja
|
ma šta te boli briga, i ja gledam svoje noge, isto sam dobila po bedrima, je da ne izgleda lijepo, ali dijete pod ruku pa će znati od čega je!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:44:55
|
|
|
|
tina1602
|
evo mene ponovo, došao mm pa sam morala otić
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:46:55
|
|
|
|
Puli
|
bok ekipa evo da cvjetuljka u krpe stavim pa se vratim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:48:30
|
|
|
|
tina1602
|
može... kako je cvjetić
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:54:29
|
|
|
|
Puli
|
suuuuuuuuuuper evo drugi put danas se kleknula u kindaču i drži se za ogradu i viri preko slikala ju pa ću staviti a onda ne zna kako će natrag pa udri u dreku da ju mama ne krevet spusti
< Poruku je uredio Puli -- 6.7.2008 19:01:24 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 18:56:56
|
|
|
|
tina1602
|
prava mala maca...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 19:04:49
|
|
|
|
koka
|
MM išao po sladoled , a ja i moja mala brijemo . To če biti neko vrijele ovako, morat ć vas napuštati bez pozz .A sad da vidim koga ima ovdje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 19:11:14
|
|
|
|
Puli
|
koka pa ti si nam sjajna rajašica i mama oduševila si me svojim brzim povratkom na jaju kako mila jel ciki
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 19:12:36
|
|
|
|
Puli
|
kad stigneš napiši nam priču s poroda i stavi nam fotke mile male
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 19:12:41
|
|
|
|
koka
|
Nema nikoga , odoh malo se ispružiti onda, ovo sjedenje s tim mojim prijateljima je nemoguće. Sad definitivno idem kod susjede po svinjsku mast. . Hajde curke se pišemo drugi put. pa-pa.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!