Lady3 -> RE: Rodilišta prijatelj djece (25.2.2010 14:25:57)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anja979 zasto ne mogu nositi dudu, pa sta ako je rodiliste prijatelj djece. normalno da cu se potruditi oko dojenja, ali ovako mozda i odspavamo. to znaci ako je rodiliste prijatelj djece=neprijatelj majki. zadnji put nisam nosila dudu i bila sam luda, mene sve boli, ona place moram je nositi. ovaj put je definitivno nosim pa nek se ... Anja, uzmi dudu obavezno...one im ionako daju dudu u dječjoj sobici, imam potvrđenu informaciju od osobe koja je tamo radila....Ako ti tko bude sr....reci da je to tvoje dijete, a ne njihovo.... da svakako uzmi,mene su skoro razapeli ondje kad sam ih pitala dal smije muž donijeti dudu[sm=smiley13.gif]..L.je vrištala tih 4 dana ja sam bila već lagano zrela za ludnicu,kad sam išla roditi P.bome sam ju uzela sa sobom,al nam nije trebala jer je P.većinom spavao,ali kad je P.imao žuticu i završio mi na infuziji[sm=smiley19.gif]puna 3 dana vidjela sam da su bebama davali dude,tako da što oni kao brane i to ne treba nek objese mačku na rep.
|
|
|
|