Lady3 -> RE: Što vam smeta na RR ? (22.3.2009 19:13:04)
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja ne vidim razlog da netko ovdje ne dodje zbog nekoga. Ako mamavlatkica nekoga smeta, onda ju ignorirajte ali nije ok ni da je se ovako javno crni, jer i da je masovni ubojica, na javnom djelu foruma nije nikada nikoga vrijedjala a vi me ispravite ako grijesim. Ako smatrate da laze i ako ste je uhvatili u lazi, ovo vam je prilika da joj sad kazete sve sto imate kad je vec tema otvorena. Samo nemojte zaboraviti na nesto sto se zove objektivnost i da smo svi ovdje skriveni iza nasig nickova pa nitko ne zna da li ste i vi iskreni.Takodjer u vasim PP ima opcija "ignore" pa je iskoristite. Ovo govorim kao osoba i iz srca, ne kao moderator pa da moram biti objektivna. slažem se s tobom Tikice..ali eto ja sam rekla što sam imala reći pa vi pišite što želite,ja je ne ocrnjujem ali me smetaju njene laži ali prešla sam preko toga..ja osobno ne bi bježala već joj rekla..i jesam.Zato sam rekla javno..mislim cure da sam vam sjela na žulj i da ste promijenile mišljenje o meni s ok na gore..sad idem..stvarno mi nije dobro..
|
|
|
|