mama2B -> RE: Što vam smeta na RR ? (22.3.2009 19:26:49)
|
Pozdrav svim curama! Evo da se i ja malo nadovezem na temu. Moram priznat da zadnji dio bas i ne kuzim o cem se radi. Tko odlazi i zbog koga. Ja sam na ovom forumu otkad sam saznala da sam trudna i moram priznat da ima stvarno divnih cura koje su mi tada pomogle i rado citam neke vase teme i jos uvijek sam tu, premda nisam tako cesto na forumu. Ja kao trudnica i mama koja ce to tek postati najcesce citam teme koje su vezane uz trudnocu. Ostale teme komentiram, ako mislim da nesto znam pa mogu nekome pomoci sa svojim informacijima ili ako mi se cini nesto zanimljivim prokomentirati. Uglavnom ne pratim ili ne komentiram teme vezane uz obitelj, jer nisam udana. Katkada procitam nesto vezano uz samohrane roditelje, jer kako se sve cini to cu i bit. O bebama i forume o djeci jos ne citam toliko, jer kao sto sam rekla nemam dijete, a i jos sam zaokupljena trudnocom. U biti sto zelim reci, ono sto me ne zanima ili s cim nisam u toku izbjegavam. Nitko me do sad nije ukorio ili uvrijedio radi necega. Mislim da smo svi iz istog razloga ovdje, a to je da dijelimo svoja iskustva s drugima, trazimo odgovore na nasa pitanja i pomoc ako nam je potrebna. Utjehu ako imamo probleme. I mislim da svatko moze pronaci dijelic toga ovdje. Mislim da ovo nije mjesto za uvrede niti vrijeđanja. Isto tako, ako netko nekom ne pase jednostavno ga ignorirajte, pa nismo svi isti. I u zivotu izvan ovog virtualnog izbjegavamo ljude s kojima nam nije ugodno. Ako vam tema ne odgovara, nemojete se ukljucivati. Meni osobno sto smeta, a to je vec netko spomenuo sto se otvara puno tema, na nekima ni odgovora. Ima i tema o kojima ja nikad ne bi raspravljala, pogotovo ne na ovakvom forumu, ali o ukusima se ne raspravlja. Uglavnom moj odgovor na sve ovo je da sto me zanima procitam, prokomentiram, a sto me ne zanima, mozda isto preletim, nasmijem se, zacudim, ali idem dalje..I nikom no harm done.. Eto toliko od mene.
|
|
|
|