Anoniman
|
Utice i to puno... JA nemam primanja, mm ima odlicna ali tu je i kredit, moje zdravstveno (400kn mesecno), minus do poslednje kune...malu treba sad opremiti za zimu, od prvih cipelica, bodija, jakne. Valjda cemo uspeti nesto u TL na rate, nema mi druge...ovog meseca smo morali moje zdravstveno da platimo 1700kn, jedva da nam je nesto ostalo, hranu smo kupili na cek i odlozeno placanje od 60 dana njegovi nam kao ponekad ulete, ali to je slabo skroz, cim daju odmah traze nazad ili stalno napominju sta i koliko su nam dali, pa mi to i presedne moji isto zive od jedne plate, ne mogu da nam pomazu finansijski, ali pomognu na druge nacine (posto moj tata dolazi po nas kad idemo u Beograd, nikad nam ne uzmu pare za put, dok sam tamo oni maloj sve kupuju, pelene, maramice, stvari, hranu), dali su nam toliko stvari za kucu, od kompjutera, foto aparata, posteljine, tepiha, slika, grejalice... zao mi je sto bih ja sad odmah isla na drugo dete, ili barem za 6 meseci- godinu dana, ali znam da od oga nece biti nista, bas zbog para...dok se malo ne izvucemo...necu vise o ovoj temu, pascu u depresiju
|