mamavlatkica -> RE: CB "Proljetne cugerice" (28.3.2009 19:17:02)
|
poštovane , evo malo prije su mi javili sa Rebra da je moja draga seka do daljnjega na infuzijama . Krivo sma se izrazila oprostite mi , nisam mislila da je moja seka zahvaljujući vama u ovakvoj situaciji , već neko vrijeme se bori sa toliko stvari koje ju guše a uz to je i teško bolesna . Osim mene i još nekih bliskih ljudi koje ne želim imenoivati moja seka uspijeva sve to izvući . SAMO DA ZNATE DA SE MOJA DRAGA I VOLJENA SEKA BORI SA TRI TEŠKE BOLEST; hidrocefalus , hipotireiza ( struma ) , hiperinzulinemijom . Uz sve to sam apsolutno sam brine za svog sina . Na ovom forumu moja seka je našla nekolicinu dragih žena i staršno joj je žao da su se i one da se tako kažem kokrenule protiv nje. Moja seka je jako otvorena i direktna osoba , sa sviam sve voli dijeliti pa ponekaad to i dovede do situacja u kojoj se ne tako advno našla, ali to niej razlog da se o njoj misli ako lošoj osobi . ako je itko obrbo poznajem to sam ja i znam da je veoma dobra i poštena osoba koja iza sebe ima jako puno dobrih stavri .
|
|
|
|