Wukovarka -> RE: CB "Proljetne cugerice" (29.3.2009 15:06:57)
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica Željela bih se i dalje sa vama družiti ako mi dozvolite jer zaista mi je ali iskreno lijepo u vašem društvu . Puno vas mi je dalo podršku kada sam prolazila kroz razvod , i hvala vam na tome . samo zbog takvih žena koje su na ovom forumu željela bi i dalje ostati sa vama . Svi smo ovdje iz razloga da nesto naucimo, podjelimo iskustva oko odgoja djece, odrzavanja trudnoce i svega sto forum nudi, ali samo jedna osoba, odnosno ti, trazi sazaljenje svojim izljavama. Nalazis se na sto foruma i imas sto prici... "meni se sviđa to da klinci imaju dva imena . Moj miško se trebao zvati dorijan renato , kako su oba imena preduga skratila sam na jan renato jedino mi je žao da mu nisma oba imena upisla u matici već samo jan , sad mi se ne da sve to mijenjati . Ja sam jedina u obitelji koja ima jedno ime , brat mi je Tomislav Stjepan , seka Ana Marija , mlađe seke Dora Jane i Magdalema Ivona ." u koju sestru od ovih spada zrinka?????? Molim te, povuci se sa foruma i ne pravi budalu od sebe. Moderatori, oprostite ako sam bezobrazna, ali ako ova osoba ostane na forumu, mislim da ce on brzo ostati bez korisnika, jer sve mi mame i trudnice, kao i sve ostale korisnice dolazimo tu rasteretiti se, osvjeziti i zabaviti, ali to ne mozemo kad nam ovako jedna osoba pije zivce sa lazima i kojekakvim psiholoskim pricama koje stete samo njoj
|
|
|
|